Koupit použité hračky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8284
4.3.13 14:42

A my si treba hodne chodime hrat do ruznych center a heren a tam si to clovek ani nemuze nijak poumyvat a vydesinfikovat, vsechny deti to osahaji, okychaji, okaslou, takze bacilu a vseho mozneho kvanta, no a deti normalne ziji a nijak zdravotne nas to nelikviduje… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
4.3.13 15:03

@jruz u nás je to úplě stejné…moje řeč :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
4.3.13 15:08

No a kdyz jsme u toho, co deti ozuzlaji venku a v autobusech, obchode apod? a kdo z nas umyva nove hracky z obchodu? buh vi, kde se to vsude valelo. A ziji deti? Ziji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3094
4.3.13 15:11

Taky sem tam kupuju použité. Třeba chrastítko jsem nekoupila nové ani jedno, sehnala jsem balík asi 20 chrastítek za 200 na mimibazaru. Plastové jsem omyla v co nejteplejší vodě s jarem, látkové vyprala. Infekce jsem se nebála, od cca čtvrtého měsíce dítě stejně strčí do pusy všechno a všechno se vysterilizovat nedá, tak jen dodržet nějakou základní hygienu a neměl by být problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25161
4.3.13 15:11

@zuuzka Tak tak, pak se člověk jen otočí a dítko sní třeba i h..í..o… :) Nám teď malá přišla na chuť granulím pro kočku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
5.3.13 15:30

@avm3 Granule jsou nejlepší bonbónky a když se k tomu přidá miska s vodou jako prima hračka, tak je o zábavu postaráno. Proto náš kocour teď jí na kuchyňské lince :lol:. Mimochodem pamatuju si, že synovec sbíral u králíkárny „korálky“. Byl pak hrozně dotčenej, že mu všechny z kapes zas vytřásli ven :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25161
5.3.13 18:32

@Ajuše :lol: Já jen, že si toho všimla až teĎ :) Vodu vylila asi 2×, ale dostala vynadáno, tak už to nedělá. NAštěstí je celkem chápavá. Já ji teď dávám jako chuťovku takový čoko kuličky a věřím, že v jejích očkách to vypadá jako granule :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4613
8.7.13 22:14

Kupuju hračky i použité, ale spíše až tak od roka a půl, do té doby měl nové a nepo po známých či příbuzných.
Většinou je kupuju na místním bazárku a nebo dokonce i pár věcí na blešáku :) Většinou jsem vysterilizovala s tabletama Milton, vyprala v pračce či omyla jarovou vodou ;)
Jinak hrozně ráda nakupuj i na netu a od různých mamin třeba na FB v různých skupinách.
Teď jsem nakupovala i tady a spokojenost - https://www.facebook.com/…etDetiHracky?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí