Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Asi bych si obcas zklidnila nervy a zahulila si taky ![]()
Ne, chapu, ze nekomu to muze smrdet. Ale proste v každém dome je něco. Naši sousedi jsou hudební experimenti - tak 3-4krat do týdne kluk skládá nějakou elektro hudbu a jeho přítelkyně do toho experimentálně zpívá… hele, jako poslouchat se to nedá, ale po 22:00 je vždycky klid. Trvá to většinou 1-2 hodinu. Taky me to nekdy sere.
Na druhou stranu my s nima sousedíme naší ložnici… jsme celkem aktivni a ja u toho taky,,experimentálně zpívám"
![]()
Takze bych si v životě nic netroufla rict.
Proste žij a nech žít.
Bud rada, ze jen kouři trávu a je v klidu.
Jde vám to do snad bytu? Nebo to cítíte ve společný chodbě?
Neuděláte nic, pokud ho majitel bytu nevykopne. Bohužel. Ten smrad je obtěžující, já ho taky nemám ráda. Ale je to jen smrad. Stejně tak mi vadil sousedky parfém v bývalém bydlišti. To se drželo ve výtahu ještě dvě hodiny poté, co jím jela. A s tím taky nešlo nic dělat. Nebo děcka běhající nad hlavou celý den. Taky nic neuděláte…
Někdo hulí cigareta někdo brka, někomu smrdí smažený každej večer, někdo mrda tak aby byl slyšet co nejvíc, někdo chytá nervový záchvaty… bohužel to je úděl společnýho bydlení… Podle mě se nedá dělat nic a čekat až se odstěhuje…nebo zavírat okna a otvírat druhou stranu no…