Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
Dobrý den, jedna známá se mi dnes svěřila že před měsícem měla klíště… Prý ji bolela hlava než si ho našla. Teď po měsíci se ji v místě kde ho měla udělala modrina a bolíji to.. NNevíte proč? Stalo se to někomu? Odmítá jít k doktoroviděkuji
modřina? nebo červený flek? Měla jsem červený flek, šlo o boreliozu.. jako ať si hraje, může mít doživotní následky, pokud by to bylo od klíštěte.. Pokud má modřinu, nepraštila se či co tak?
@martina.se právě že ne… Má to zarudli a pak do fialová po stranách… Tak to ji pozenu násilím. Jen ji nejde do hlavy že až po měsíci cca…
@Anonymní píše:
@martina.se právě že ne… Má to zarudli a pak do fialová po stranách… Tak to ji pozenu násilím. Jen ji nejde do hlavy že až po měsíci cca…
já to měla téměř až po roce
čim dýl to trvá, tim hůř.. rozhodně ať jde, stačí odebrat krev a uvidí ![]()
Mě se teď udělala okolo místa přisátí taky modřina, to asi není neobvyklý. Byla jsem u doktora a ten mi řekl, že borelióza jde zjistit z krve nejdřív po třech týdnech.
No tak jsem to myslela, že když je to ten měsíc, že už ta nemoc mohla naplno propuknout a proto to bolí.
Má to celé zarudlé a otekle.. Prý se necítí nejlíp a slíbila že v pondělí zajde na krev a pokud se to zhorší tak na pohotovost
snad to bude ok…
Zdravím všechny. Taky se mi udělal flek po delší době.
Mám podstoupit LP asi v Třinci. Podezření na boreliozu. Mám pochopitelně strach…Nemáte někdo zkušenosti s Třineckou neur. u tohoto zákroku?
V krvi borelie nemám, ale měla jsem flek na noze, který zmizel po tetracyclinu. Točí se mi hlava, ale jen v leže nebo vsedě, když si ji opřu. Taky mám dlouhodobě bolesti kloubů, hlavně ramen.Jak se pak borelioza léčí dál? Díky moc… ![]()
Ano, ale teď mám 4 balení tetracyclinu a pomalu s tím končím. Jen mám strach, když to bude na dlouho co na to řeknou vnitřnosti
díky
Dobrý den, jedna známá se mi dnes svěřila že před měsícem měla klíště… Prý ji bolela hlava než si ho našla. Teď po měsíci se ji v místě kde ho měla udělala modrina a bolíji to.. NNevíte proč? Stalo se to někomu? Odmítá jít k doktorovi
děkuji