Kousanec od klistete

Anonymní
14.10.15 22:52

Kousanec od klistete

Dobrý den, jedna známá se mi dnes svěřila že před měsícem měla klíště… Prý ji bolela hlava než si ho našla. Teď po měsíci se ji v místě kde ho měla udělala modrina a bolíji to.. NNevíte proč? Stalo se to někomu? Odmítá jít k doktorovi :think: děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
14.10.15 22:59
@Anonymní píše:
Dobrý den, jedna známá se mi dnes svěřila že před měsícem měla klíště… Prý ji bolela hlava než si ho našla. Teď po měsíci se ji v místě kde ho měla udělala modrina a bolíji to.. NNevíte proč? Stalo se to někomu? Odmítá jít k doktorovi :think: děkuji

modřina? nebo červený flek? Měla jsem červený flek, šlo o boreliozu.. jako ať si hraje, může mít doživotní následky, pokud by to bylo od klíštěte.. Pokud má modřinu, nepraštila se či co tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.10.15 23:01

@martina.se právě že ne… Má to zarudli a pak do fialová po stranách… Tak to ji pozenu násilím. Jen ji nejde do hlavy že až po měsíci cca…

• Citovat
  • Upravit
72725
14.10.15 23:05
@Anonymní píše:
@martina.se právě že ne… Má to zarudli a pak do fialová po stranách… Tak to ji pozenu násilím. Jen ji nejde do hlavy že až po měsíci cca…

já to měla téměř až po roce :zed: :zed: čim dýl to trvá, tim hůř.. rozhodně ať jde, stačí odebrat krev a uvidí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
14.10.15 23:17

No těžko říct, ale já bych radši kamarádku hnala k lékaři :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.10.15 07:43

Mě se teď udělala okolo místa přisátí taky modřina, to asi není neobvyklý. Byla jsem u doktora a ten mi řekl, že borelióza jde zjistit z krve nejdřív po třech týdnech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
15.10.15 07:47

@sipkova.zanetka však jo.. tady je to cca měsíc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.10.15 08:11

No tak jsem to myslela, že když je to ten měsíc, že už ta nemoc mohla naplno propuknout a proto to bolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.10.15 19:51

Má to celé zarudlé a otekle.. Prý se necítí nejlíp a slíbila že v pondělí zajde na krev a pokud se to zhorší tak na pohotovost :think: snad to bude ok…

• Citovat
  • Upravit
4
23.10.15 08:52

Zdravím všechny. Taky se mi udělal flek po delší době.
Mám podstoupit LP asi v Třinci. Podezření na boreliozu. Mám pochopitelně strach…Nemáte někdo zkušenosti s Třineckou neur. u tohoto zákroku?
V krvi borelie nemám, ale měla jsem flek na noze, který zmizel po tetracyclinu. Točí se mi hlava, ale jen v leže nebo vsedě, když si ji opřu. Taky mám dlouhodobě bolesti kloubů, hlavně ramen.Jak se pak borelioza léčí dál? Díky moc… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
23.10.15 09:59

@borelie Pokud vím, tak se léčí antibiotiky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
23.10.15 10:43

Ano, ale teď mám 4 balení tetracyclinu a pomalu s tím končím. Jen mám strach, když to bude na dlouho co na to řeknou vnitřnosti :) díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
23.10.15 10:48

Tak to se zeptej lékařů ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
23.10.15 10:50

Kdyby tak byli pravdomluvní :cert: