Kousařky nehtů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
11.4.13 16:40

@terinka4444
ani já ne… :,(…nechci se tu litovat, ale už fakt nevim…nechci aby se to moje děti naučily ode mne :oops:
je to jak nějaká závislost a rozhodně to neni jen když je člově nervozní, jak se často píše… :?..
dělam to i nevědomě…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.4.13 16:40

Holky, ale ono v nejhorsi fazi nic nezabira. Nehty si nekousu, jen nakousnu a doodloupnu + si odtrhavam kuzicky. Je to hnus. Zacala jsem, kdyz mi zemrel tata a za 10 let nic nepomohlo.
Anonym 2

• Citovat
  • Upravit
69235
11.4.13 16:47

Jo to znám, ale mně texy zabírají gelovky, takže radu nemám, jak mám gel, tak v pohodě. No já bych nejraději okusovala nehty i holkám, prostě totální magor no :nevim: ale držím se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.4.13 16:48
@Anonymní píše:
Holky, ale ono v nejhorsi fazi nic nezabira. Nehty si nekousu, jen nakousnu a doodloupnu + si odtrhavam kuzicky. Je to hnus. Zacala jsem, kdyz mi zemrel tata a za 10 let nic nepomohlo.
Anonym píše: Více
:? přesně tak…já se obávam, že jsem nenapravitelná, že to budu dělat do konce života…i když to nesnášim… :?
asi jako když někdo chce zhubkout a luxuje v noci lednici, nebo když chce někdo skoncovat s chlastem či kouřením…
tak právě proto se ptám…jestli tu třeba neni někdo, kdo opravdu přestal a JAK to dokázal :?
  • Citovat
  • Upravit
5673
11.4.13 16:51

Já si koušu nehty už od malička :mrgreen: A ne a ne se toho zbavit :mrgreen: Taky bych chtěla mít krásný nehty, jenže prostě si je neumim přestat kousat :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
11.4.13 16:56

Já kousala celý život a jednou mě to takhle draplo a najednou nic. Nalakovala jsem si ty pahejly a to mě nutilo, abych to nekousala. Teď si lakuju především bezbarvým. Co mě ale hlavně donutilo nekousat, byl můj přítel. Pořád řikal jak je to hnusný a že ženská má mít pěkný ruce. A pak mě začal i přes ruce mlátit. No a přestala jsem. Nekoušu teprve 2 měsíce. A nemám na to vůbec chuť. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
11.4.13 16:58

@terinka4444 já okousala i umělý nehty. Dokonce jsem strhala i ty pryskyřicový a věř mi, že to bolelo jak kráva. Ale já potřebovala kousat!!! Kamarádka co dělá nehty se mě ptala jestli mi z toho zuby nevypadaly. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10867
11.4.13 17:00

Predpokladam, ze kousete i na nohach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
11.4.13 17:00

Bohužel taky patřím k těm co si koušou nehty… Zvládnu si nehty nekousat i několik měsíců a pak si je stejně okoušu… Ale teď už si nehty nekoušu asi týden :lol: doufám, že to vydržím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9330
11.4.13 17:05
@K.Black píše:
@terinka4444 kanagon jsme si dávaly do dlaní a pak loupaly :lol:

taky jsem si s ním mazala celé dlaně i prsty :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5515
11.4.13 17:07

Ja se hlasim ke kousarkam :)

Vyresila jsem to gelovkama, uz je mam asi 8 let a je po kousani :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9330
11.4.13 17:09
@Anonymní píše:
to by bylo asi nejúčinější :oops: a spíš pěstí než lepáka
gelové nehty mam, lak proti okusování taky… :oops:
okousam i gelovky :oops: teda jako ne pořád…ale i to se dá…
kanagon jsem teda nezkoušela… :think: :mrgreen:

já jsem si je kousala do 15 a pak jsem si našla kluka a strašně jsem se styděla a bylo po kousání…ale do dneška v sobě mám ten pocit, že stačí jednou kousnout a dost, ale když to někdy udělám, tak si je pochopiltelně sjedu celé :zed: :zed: ale gelovky teda nekoušu, mám strach, že bych si vyrvala i vlastní nehet :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
11.4.13 17:12

Já si taky nehty koušu už od mala. V těhotenství jsem na měsíc přestala, měla jsem je ale tak slaboučký, všemožně se ohýbaly a tak se je zas okousala. Ze začátku jen ty ohnutý a oloupaný, pak všechny. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
ohýnek
11.4.13 17:14

Já si dlouho hlodala nehty a odnaučilo mě to že sem si jednou tak kousala a známí se na mě znechuceně podíval a řekl že je to hnus. Vždycky když mám chuť si hlodnout slyším ho v hlavě :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
nikol.ondrášovka
11.4.13 17:18
@_BBQ_s píše:
Predpokladam, ze kousete i na nohach.

:zed: No jasně, ty ne? :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie