Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Žirafa 69 můžu tohle udělat i s vlněným svetrem nebo cepkou? Nezničí se ta vlna?
@Asiina Zas takový odborník nejsem, ale čtu, že vlněný i kašmírový svetr se může po vyprání vystavit mrazu - dát vlhký do sáčku a po pár hod. osušit ručníkem. Mráz způsobí, že se vlákna pleteniny dostanou zpět na své místo a svetr bude opět pohodlný. Můžeš to zkusit.
Taky jsem našla:
TIP stylistky: Pokud máte pocit, že vlněné svetry nemůžete nosit, protože vás koušou, zkuste malý fígl. Vlna vždy reaguje na teplotu, proto když si svetr oblečete, vydržte alespoň 10 minut. Jeho vlákna se zahřejí na teplotu vašeho těla a kousání by mělo přestat.
Mám zkušenost, že takový svetr vždycky nejvíc kouše kolem krku. Taky jsem jeden takový vlněný měla. Určitě bych si pod něj tenké tričko nebo aspoň košilku vzala, ona ta vlna na holé tělo ani není moc příjemná. A kolem krku jsem pod něj nosila hedvábný šátek. Zkoušela jsem i ten mrazák, ale nepomohlo to. Svetr šel velmi brzo do oběhu.
Tady je jedna zkušenost s kousavou dekou: https://www.youtube.com/watch?…
Ahoj, koupila jsem svetrohalenku z Lindexu ve slevě, bez zkoušení. Po vyprání kouše. Máte někdo zkušenost, co dělat, aby byl nositelný bez trička? Díky.