Kouše při kojení 8m
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Kouse pri kojeni 8m
Ahojky.mam 8m chlapecka a ma dva zoubky uprostred dole vedle.sebe hodne me kouse a vazne to boli zkousela jsem chranice ale do toho kouse jeste vic a spis si s.nimi hraje flasku odmita a dudlik take co s tim? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, můj mě kousnul jednou. Okamžitě jsem mu vzala prso a dost hlasitě řekla, že to ne…a když se snažil podruhé, tak taky. Vzápětí to pochopil a už nikdy neudělal. Prostě to není hračka. V 8m má na kousání jablíčko, kůrku chleba, křupiny, atd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mocca píše:
Ahoj, můj mě kousnul jednou. Okamžitě jsem mu vzala prso a dost hlasitě řekla, že to ne…a když se snažil podruhé, tak taky. Vzápětí to pochopil a už nikdy neudělal. Prostě to není hračka. V 8m má na kousání jablíčko, kůrku chleba, křupiny, atd.
Přesně tohle mi radila laktacni poradkyně. Říci rázně nahlas ne a vzít prso, že dítě tohle musí pochopit.
Taky jsem s tím bojovala jak malému vyrostly zuby. Nakonec jsem kojila ještě dlouho i sw zubama
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Muj ma osm zubu a zkusil to jednou, také jsem rekla NE! Vzala prso, zkusil to jeste jednou, stejny postup a uz to nezkusil. A doufám, ze nezkusi, nebo bolesti vyletim z kuze ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@miminek1996 můj to taky párkrát zkusil.. stačilo říct ne a vzít prso, pak už si to rozmyslel.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Můj malej to taky párkrát zkusil. Bolestí jsem zaječela tak, že se leknul a začal brečet (já skoro taky). Takže to takto párkrát ještě zkusil a ten můj jekot ho naučil, že toto ne. U nás žádná domluva probíhat nemusela. Chlapeček to pochopil rychle sám. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkus vysledovat, kdy chce kousjout a nez to stihne dej mu rychle do pusinky svuj malicek… Dcera v tomto obdobi taky kousala, malem jsem kvuli tomu prestala kojit a pak mi holky zde poradily toto, parkrat kousla do malicku a jak zjistila, ze uz vim jak na ni tak toho nechala
jak radi holky - vzit prso, durazne ne atd… To u nas nefungovalo, naopak ji to navnadilo aby kousala vic ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Syn to taky zkusil, když uz byl zubatec
cvrnkla jsem mu do tvare a rekla ne! zkoumave se na me podival a zkusil ještě jednou. zase jsem ho cvrnkla a ne! a byl klid, kojila jsem do dvou let ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jojo také v tomhle věku zkoušel, vzala jsem mu prso, řekla že to je au au, že to maminku bolí, a když jsem mu takhle párkrát vzala prso a řekla, že ne, tak přestal. Ted má 13M a opět to na mě zkusil, ale pochopil to zase, asi jen zapomněl ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vcera vecer me kousnul tak moc ze to citim do ted tak mu davam jen to druhe prso zkusila sem mu ho vzit a rict vyrazne ne rozbrecel se pak ale zvova budu zkouset dal snad neco zabere dekuju za rady
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky zkusil. Ještě se u toho na mě skleník a byl zvědavý jak zareaguju. Když jsem řekla ne a vzala prso, tak beru efektu. Ale pak jsem ho dvakrát jemne placla a vzala prdi a už to neudělal (zatím
)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kousání při kojení
Ahoj maminy,
mam rostaka 8m, ve 3,5m mu zacaly rust zuby, ted jich ma 7 a rozhodne nejsou maly. Skoro pri kazdym kojeni me kousne, nekdy vic, nekdy min. Dočetla jsem se, ze bych mu mela vcas prso vzit, koukam na nej jak blbec, ale absilutne nepoznam kdy se chysta kousnout. Dalsi rada, vzit mu to prso, rict ne, stouchnout do tvare atd. Jenze me kdyz kousne opravdu hodne, tak si nedokazu predstavit mu to prso vratit jak to boli
![]()
Je to velkej jedlik, prso by pres den ani nepotreboval a v noci me nikdy nekousnul, tuk tuk mozna dnes
takze pres den bych ani kojit nemusela, ale zas kvuli laktaci, neprijdu o mliko? Na tu noc to proste mame jako uspavaci prostredek ![]()
Chtela jsem kojit aspon do roka.
Mate nejakou radu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anellto Nevracela jsem. Jakmile kousli, byli minimalne pul hodiny, spis hodinu bez. Starsi, ten to i orval a od te doby uz nikdy nekousnul.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit