Málo pije - málo plen

139
8.5.16 20:29

Málo pije-málo plen

Maminky, moc prosim o radu. mam 8mesicniho chlapecka, do 6m plne kojeny, prikrmum moc nedaval az do 7m v podstate na prsu (tak 2,3lzicky denne, jinak odmital, davil),od 7m lepsi.nas rezim vypada: rano kojeni, dopo visi na prsu a pospava, poledne tak 10lzicek prokrm a dokojim, odpo ovocna presnidavka (max 10lzicek) a dokojim, pak kolem 16hod kojim,18hod tak 5-10lzicek kase a dokojim a vecer na usnuti kojim. v noci jak kdy, ale budi se parkrat na kojeni (nekdy 3×, nekdy vickrat).nabizim ruzne tekutiny a vubec nechce pit!!ma tak 4,5 plen, ale jen prvni dve pekne pocurane, zbytek nic moc.dr to neresi, pry mam zkouset, ale trva to uz mesic a ja jsem nervozni, ze tak malo cura. predtim krasne plne pleny a ted opravdu bida. prosim o radu!!

Příspěvek upraven 08.05.16 v 20:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1993
8.5.16 20:33

Můj půlroční taky nechce nic pít, jen kojit. Nemůžu do něj dostat žádnou jinou tekutinu :( taky jsem z toho nešťastná, potřebovala bych ho někdy nechat i půl dne u babičky, ale nevím, jak vydrzi bez pití a riskovat to nechci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
8.5.16 20:41

Máme to stejné. pije jen mléko, jinak si jen trochu cucne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
8.5.16 20:42

Vidim na nem, ze uz mu mlicko nestaci, ma pres 9,5kg a mnohem mene cura.jsem opravdu nervozni z tech tekutin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
8.5.16 20:42

Máme to stejné. pije jen mléko, jinak si jen trochu cucne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
8.5.16 20:43

@lupilka.cz a plen ma dostatek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
8.5.16 20:43

Vzdyt pije tim kojenim, moje deti dokud mely prs, nepily skoro vubec. a to bylo skoro 18m. pet plen se mi zda akorat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
8.5.16 20:44

@lupilka.cz a plen ma dostatek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
8.5.16 20:45

@Mer11 a pocuranych plen ma kolik? me prave znervoznuji ty malo pocurane plinky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1350
8.5.16 20:46

Ja si myslim, ze pokud je kojen na vyzadani, tak je to fajn a vic nepotrebuje. Veme si co chce. Kojeny deti malokdy vemou i jine piti. Moje deti taky moc necurali. Za noc 1 plina a jeste by vydrzela, nikdy se mne neprocurali :lol: je to v poradku, zadny strach… Myslim, ze z mlicka ma dost a az budou tropy, tak ho to treba donuti. Zkusit vyvarit hrusku (ovoce) a tu sladkou vodu dat pit, treba bude chutnat… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
8.5.16 20:47

@Fally123 dekuji.to vim, ze pije kojenim.ale predtim mival pleny uplne nacupane a tezke a mel jich tak 7,8.ted ma plne tak 2,zbytek cvrknuto. nevim, zda se treba vic poti nebo netusim.jen je to velka zmena a nerada bych neco podcenila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
8.5.16 20:52

@looocka dekuji.to on je zavislej, jestli my se nekdy dopracujeme jen k obedu a jidlu celkove, netusim :lol: kojim kdykoliv chce, takze dopo snad nic jineho nedelam, rad spi primo u prsa. napije se a dudla.je mu strasne fajn a nechci mu to brat. zkousela jsem vyvarit jablko a nechtel.bio dzus zredit, ruzne caje, vodu, granulovany caj, ovocne stavy-nic… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
8.5.16 20:53

Každou plenu má pocuranoz, tzn. pět sest denně. proto se zatím neznepokojuju.taky nám je osm mesicu. říkám si kaše je taky z vody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
8.5.16 20:55

Pokud má 2 nacucaný, a 3 normálně počuraný, tak to bude v pohodě. taky nemám, a nikdy jsem neměla učuránky, nejmenšího látkuju, a noční kalhotovku má dot počuranou, a přes den tak 6-7 čtverců, a na ždímání počuraný nejsou…a kolikrát čtu, jak má batole 1 čtverec na 30 minut, a ještě ho pročurá…náš případ to taky není :nevim: a taky je hodně kojenej, vypije mimo kojení sotva 50-100ml. i když dneska ho zaujalo krabičkový pití s brčkem, starší syn mu tam tak čtvrtinu nechal, a on to postupně vypil celý, za půl hodiny, těch cca 50-65ml…takže musím vymyslet něco s brčkem..doteď z toho moc neuměl, a pil jen z normálních hrnečků, nebo z normální petky, ddětskej hrníček tak otočil a lil na zem :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
8.5.16 20:56

Třeba mu nevyhovuje to z čeho pije? hrníček, lahvička? co zkusit nabízet lžičkou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí