Kouše šidítko

23.2.14 21:03

Kouše šidítko

Ahoj holky, naše malá (16 měs.) začala rozkousávat šidítka, za týden zlikvidovala už tři. Dávám dudáka jen na spaní, ale než usne rozhryže ho. Dělali vám to děti také? Sebrali jste ho pak nastálo nebo jste to řešili jinak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16492
23.2.14 21:08

Kluk mi to udělal jednou a další už nedostal :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
23.2.14 21:08

@ježourek x.x.x Neděs mě :-) Zatím to dělá jenom náš pes :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25959
23.2.14 21:12

Rozkousala dva (jeden jí na usnutí nestačil), koupila jsem nový. Pořádně jsem jí to v rámci možností vysvětlila. Rozkousala podruhý, další jsem nekoupila (nejsem milionář, měla MAM za 100,–). Pak jsem do ní hustila, že rozkousanej je fuj, trochu jsem ho i přistřihla, až ho jeden večer hodila sama do koše a byl klid :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
23.2.14 21:15

Rozkousal mi jeden, když už je teď okousaný moc, tak „dudu je be“ a už ho nechce.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.2.14 21:18

Teď mi bez dudlina usnula :) paráda, spíše je problém když se v noci vzbudí čím ji znovu uspat :nevim:,většinou jsem dala dudu a byl klid :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25959
23.2.14 21:28

@ježourek x.x.x dej zase ten rozkousanej ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.2.14 21:33

@petrul Předevčírem v noci kňourala a pořád se převalovala, po hodině usnula. Druhý den odpolko se vzbudila za půl hodiny a vytrapovala…nakonec jsem zjistila že měla píchlého dudáka :D, tak se jí to moc nelíbilo, ale věčně je kupovat nebudu, má od Aventu a ty nejsou nejlevnější. Má na stolku poslední dudlan a jestli si ho prokouše má smůlu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí