Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Krásný večer Všem… ![]()
Mám 6 keteho syna. Dneska se mu povedlo(nechápu jak) že když pil že skleničky tak mu praskla…Seděla jsem vedle něj takže jsem hned na něj aby to vyplivl…Snažila jsem se potom skleničku poskládat zpět. Prohledat zem atd…Chyběl jeden kousek.Tak 5mm-1cm cca tvar trojúhelník. ale nemusel být vcelku že jo.Beru to podle toho co mi chybělo ve sklenicce.Ale zase kdyby spolknul takový kus vcelku tak to by musel cítit. Byla to taková ta sklenička z Pepca. Takové tenčí sklo…Syn mi tvrdí, že necítil nic že by ho škrabka nebo tak kdyz polknul…Okamžitě jak se to stalo sem dala krajíc chleba aby snědl a případně se to zabalil pokud to spolknul. Volala sem doktorce říkala že jsem udělala Dobře. Že ho mám sledovat a samozřejmě po vyprázdnění zkontrolovat stolicí jestli to tam najdu.
Malymu jako nic není.(stalo se to dneska kolem půl 1 odpoledne) Ale říkám si.Co když ve stolici ten kousek nenajdu? A v bytě taky není? Kdyby mu uviznul nekde ve střevě nebo tak a nedej bože tam zarostl tak jestli bysme to poznali? Že by měl nějaké potíže? Nebo by s tím žil normálně? A nebo to prehlednu že se to třeba ještě rozstepilo na menší kousky…A nebo to nespolkl a jak to je malinký tak to nemůžu najít. Nemate některá zkušenosti???
Já nemůžu mít chvíli klid..
![]()
Příspěvek upraven 21.11.22 v 22:46
Takový malinký kousek mu pravděpodobně neublíží. A je možné, že to někam spadlo.
@lucad77 Já jsem ti jako nepremerovala…ale. odhadem bych řekla ty 2-3 mm a tvar trojúhelníku no…No doufám že to spadlo ale nevím kam. Prolezla jsem všechno…
Tak snad to bude v pohode…A když ho nenajdu ve stolici tak to neznamená že se mu tam někde zasekl. Vždyť přeci kdyby s emu zasekl někde v žaludku nebo ve střevě tak se to muselo nějak projevit ne???To nejde aby s tím třeba normalne žil… ![]()