Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj. Chtěla bych třetí děťátko, ale musela by být jistota že to bude holka, myslíte že je možnost přes umělé ivf toho dosáhnout?
Samozřejmě, že ne.
Toto fakt nejde
dítě není tričko nebo mikina kterou si objednávas na eshopu ![]()
Zaplať pánbů ne.
Pokud by třetí kluk byl pro tebe takový průšvih, tak opravdu radši netěhotni, protože zákon schválnosti funguje. Kamarádka si takhle dotřetice místo holčičky pořídila kluky-dvojčátka ![]()
@kulíšek_s_bambulí já jsem ochotná se nějak domluvit s doktory jen nevím který car by byl toho přípustný, prosím pište jen kdo má zkušenost…
@Anonymní píše:
@kulíšek_s_bambulí já jsem ochotná se nějak domluvit s doktory jen nevím který car by byl toho přípustný, prosím pište jen kdo má zkušenost…
Tak to ti nenapíše nikdo, protože nikdo takovou zkušenost prostě mít nemůže ![]()
Kup si fenu a nebo si osvoj nějakou holčičku. Jinak na otázku je odpověď NE. ![]()
@Anonymní píše:
já jsem ochotná se nějak domluvit s doktory jen nevím který car by byl toho přípustný, prosím pište jen kdo má zkušenost…
Žádný CAR ti to neumožní, protože by se dopustil protizákonného jednání.
Legislativa v ČR umožňuje lékařům při asistované reprodukci ovlivnit pohlaví dítěte pouze a jedině ze zdravotních důvodů (tj. pokud je některý z rodičů přenašečem genetické poruchy vázané na konkrétní pohlaví).
@BohunkaP jako vím že to ofiko nejde, ale někde jsem slyšela že přimhouří oko…
A já si naivně myslela, že nejdůležitější je zdravé miminko ![]()
@Anonymní píše:
@xavierka a tobě by to nevadilo mít jen kluky, třeba i tři?
Já mám 4 a oběsit sem se nešla.
@Anonymní píše:
@Anonymní píše:
Ne, když bych chtěla třetí dítě tak bych toto vůbec neřešila.
Ahoj. Chtěla bych třetí děťátko, ale musela by být jistota že to bude holka, myslíte že je možnost přes umělé ivf toho dosáhnout?