Kousnutí kočky do palce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8
22.5.24 19:45
@Buba mara píše: Více

Na kočku se určitě nezlobím 😊
Byla to i moje chyba, byla jsem po ruce když se ji rozjížděl porod s kontrakcemi tak si chtěla ulevit od bolesti :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
22.5.24 19:50
@Havlova píše: Více

Bohužel ano a to několikrát ale tohle bylo horší jak ta injekce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2902
22.5.24 20:48
@Luci958 píše: Více

Ty brďo, tak to si umím představit. To bych bývala taky kousala, kdyby na mě někdo šáhnul :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
22.5.24 21:00
@Buba mara píše: Více

Přesně tak 😂 také si dokážu tu bolest představit mám dva kluky 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
10.8.25 15:37

Obnovuji diskuzi… Dneska se zasekla naší kočce packa v okně ve ventilačce, chudinka řvala na celý dům. Ihned jsem tam běžela co se děje. Hned jsem jí chtěla pomoct packu vyndat. Jakmile jsem jí packu začala vyndavat, řvala ještě víc a zakousla se mi do ruky, do palce. Kousala jako blázen, ale chápu, bála se a bolelo jí to. Nakonec jsem jí pomohla, kočka utekla od okna, packa vypadá úplně v pohodě. Ale ze mě teda teklo hodně krve. Po zastavení krvácení jsem si všimla že mám prokousnutý nehet a kousance po celém palci. Použila jsem desinfekci. Myslíte že to stačí, nebo mám zítra jít k lékaři? Nejvíc bolí ten prokousnutý nehet. Nechci s kousnutím od domácí kočky plašit u doktora, aby mi neřekli že to nic není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
10.8.25 15:42

Šla bych. Kočky maji na zubech dost bakterií, dostalo se ti to teď do rány, bude to asi lepší zaléčit.
Na ventilačku bacha, kočka se tam může zaseknout nejen packou, ale i hlavou, a můžeš o ní hovořit v minulém čase.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
10.8.25 15:45
@Karamba2020 píše: Více

My na ventilačky dáváme pozor, tohle byla taková souhra náhod, že kočka vběhla do ložnice, kam jinak nemá přístup a tam bylo otevřeno na ventilačku. Jinak si na to opravdu dáváme pozor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25090
10.8.25 16:53
@jajina35 píše: Více

Pořiďte si do ventilačky ochrannou mřížku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
10.8.25 17:03
@lucad77 píše: Více

V obýváku, kuchyni a v pokojíčku, kde je kočka normálně, je máme.. ložnice je na druhé straně domu a vždy tam zavíráme aby tam kočka nechodila, někdo nechal otevřené dveře do ložnice a bylo tam i otevřené okno. Špatná souhra náhod, vím, že jsem na to měla dát větší pozor, moje chyba. Naštěstí je kočka v pořádku a nic jí není. Pořídíme mřížku pro jistotu i tam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
16.8.25 21:57

@jajina35 k Dr bych nešla, pokud prst výrazně neotece, nezčervená, nezhnisa, netepe… Mívala jsem kočky a nebyl den, aby mi nekously nebo neskrably. Manželovi jednou hodně prokousl kloub, to se zanítilo, tak to bral atb, ale jinak ne. Jo, víc to bolí, mají v hubě dost bakterií, ale pokud si to člověk bude čistit a dezinfikovat, tak v pohodě. Nejlepší asi Betadine nebo Cutasept.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí