Kousnutí psem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
27247
13.2.16 14:52
@Anonymní píše:
Píšu anonymně protože čekám že mě ukamenujete, ale je prokázáno že pes má v tlamě méně bakterií než člověk v ústech.. ;-)
@Anonymní píše:
Jo a ČR je vztekliný prostá - tzn. že už u nás není, takže toho bych se taky nebála ;-) mazala bych bepanthen mastí (neštípe, desinfikuje a urychluje hojení) jinak kousnutí opravdu bolí delší dobu..

Nejde jenom o nemoci :-( mohl třeba poškodit nějaké nervy, včera jenom kousl, příště utrhne celý prst. Ano přeháním, ale stát se to může.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.2.16 15:11
@lleennttiillkkaa píše:
Nejde jenom o nemoci :-( mohl třeba poškodit nějaké nervy, včera jenom kousl, příště utrhne celý prst. Ano přeháním, ale stát se to může.

Tak takhle určitě souhlasím, já jsem spíš chtěla jenom uklidnit ohledně té vztekliny..

• Citovat
  • Upravit
3511
13.2.16 15:12

@Lucie Jelínková syna kusnul pes tchánovců. Bropláchla jsem ránu betadinou. Doktor pak ránu prohlídl a přečistil. Dál jsme měli jen ránu čistit betadinou a kdyby něco tak přijít. Přesto, že to bylo v rodině, tak musel tchán dodat lékaři potvrzení od veterináře. Pes musel na prohlídku, přesto, že je očkovaný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.2.16 15:23

@Tunrida nemáme ale poslala jsem pro něj manžela který přijede až zítra :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
13.2.16 15:25

Mě už cizí pes pokousal 2*
prvně jsem to hrozně řešila, vyžádala jsem si papíry od psa, byla u doktora, ten mi jen dal tetsnovku, udělal 6 stehů a konec, hojilo se to docela rychle, ale modřina tam byla snat 2 měsíce.
teď naposled to byl nějaký gaučový pes, bydlí ve škole, tak jsem si ani t očkování nezjištovala. rána nebyla nijak hlubotá, tak jsem to nijak neřešila. ale hojila se ta rána déle, až cca po 4 měsícich nebylo nic znát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
13.2.16 15:46

V ustech cloveka, psa, kohokoliv je x bakterii, ja dala jednou pesti, zub se mi lehce zachyt do kuze a druhy den ruka jak balon… Muze tam byt pocinajici infekce, nez zakladat diskuzi uz bych radeji sedela na ambulanci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
13.2.16 15:53

Ahoj, mna pred nedavnom kusol doma pri hre moj pes do palca. Krvi jak z prasata a bolelo to asi dva tyzdne. Kedze som tehu volala som radsej doktorovi (aj ked teda viem ze je to moj pes a viem ze je ockovany), doktor mi poradil visnovskeho balzam na to, stahuje zapaly a ten mi zabral super… len to treba poriadne zabalit, ten balzam dost smrdi… ale inak by som to nijak zvlast neriesila ked to nehrotil ani doktor tak to asi nic vazne nebude..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
27.12.21 17:27
@Pherenike píše:
@Lucie Jelínková myslim, ze je to normalni…je to dost bolestive, co vim, protoze je to vlastne pohmozdene. Mamce se kousanec na noze hojil pekne dlouho…mela tam fialovou bouli snad rok…

Zdravím chci se zeptat taky mi zůstala boule na stehne je to rok no naockovali me i antibiotika a mazání heparoid, chci se zeptat Vaše Maminka pak už to měla dobrý nebo šla bouli vyrezat? Děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí