Stupátko Lascal Buggy board Mini nebo Maxi

70
10.2.16 21:39

Stupátko Lascal Buggy board Mini nebo Maxi

Ahoj holky, co používáte stupátka na kočárek značky Lacal Buggy board, podle čeho jste se rozhodli jestli vzít verzi mini nebo maxi, je tam dost značný cenový rozdíl.. nemám možnost je někde vidět naživo.. nevíte v čem se liší? A který pasuje na kočárek baby design lupo comfort? Jak jste s tímto stupátkem spokojené? Díky za každou reakci:-) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Lascal Buggy Board Maxi stupátko?

Přidejte zkušenost s Lascal Buggy Boa...
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33005
10.2.16 21:46

@kyki Mám maxi. Ani jsem nevěděla, že existuje mini. Dle internetu se liší ve velikosti té plochy, na kterém stojí dítě. Nevím, pro jak velké dítě ho potřebuješ. Kluk měl 22 měsíců, když na něm začal jezdit a s menším by měl asi problém, asi by z něj padal. Takhle nevadí, když posouvá nohy po skatu nebo na něm různě přešlapuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
10.2.16 21:49

Na tom maxi mi syn někdy i sedí. Když ho bolí nožky a nechce už ani stat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
10.2.16 21:51

Svistice: díky za odpověď, já právě rozměr nenašla… mohla bys mi prosím napsat o kolik se to velikostně liší? díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
10.2.16 21:53

Jinak malá bude mít za chvíli 3 roky, mohla by už chodit, ale cestu do školky máme furt po silnici 1 třídy bez chodníku…tak to beru jako jistotu.. když budeme chodit ve 3 dětech..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
10.2.16 21:57

@kyki http://www.lascal.net/…d/dimensions

Tříletá by asi mohla zvládnout i to užší včetně vybalancování v případě najetí na nějakou větší nerovnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PID
726
10.2.16 22:02

Mame maxi, mini mi v obchode ani nedoporucovali, ze je moc male. :nevim:
Jsme s nim spokojeni.
Pro skoro 3-lete dite bych o mini ani neuvazovala a vzala rovnou maxi.
Me se zda, ze na strankach Lascal byl uvedeny seznam, na ktere kocarky stupatko pasuje. Zkus se kouknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
10.2.16 22:02

@kyki mám Maxi, kupovala jsem z druhé ruky, takže jsem se moc rozhodovat nemohla, měla jsem ho za dobrou cenu, ale kdybych kupovala nový, nebo se mohla rozhodnout, tak vezmu Mini. Syn tu plochu skejtu vůbec nevyužívá celou.
Jestli pasuje konkrétně na tvůj kočárek, najdeš na stránkách Lascalu, mají tam na to aplikaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
10.2.16 22:35

Tak v seznamu lascal jsem svůj kočárek nenašla..tak teď nevím:-) ale přijde mi, že by to mělo jít… budu muset dál pohledat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1742
10.2.16 23:07

Tady jsem našla poradnu Baby design http://baby-design.heureka.cz/poradna/?s=4
a asi uprostřed je tam tento dotaz s odpovědí http://kocarky.heureka.cz/…azka/146374/#…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
10.2.16 23:14

@milwinka díky moc:-) tak to by mělo být v pohodě, koupím asi starší a uvidíme jestli se nám zadaří namontovat:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
11.2.16 08:21

@kyki nebo si změř průměr trubek kočárku v místě, kde se stupátko montuje. Tam jde hlavně o ten průměr trubek, aby na ně šly dát ty upínáky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20874
11.2.16 15:40

Dobrý den,

našla jsem obě stoupátka Lascal Buggy board MiniLascal Buggy board Maxi na našem bazárku přímo zde. Třeba se vám bude některý hodit.

Hezký den :kytka:
Admin Andy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí