Lehký kočárek kolem 10 tisic

Ro-Manka
5.2.16 14:17

Lehký kočárek kolem 10 tisic

Dobry den, jaky byste mi doporucily kočárek kolem 10.000 hodne lehký budu jej nosit do schodu nejlépe kombinovaný a raději ne trojkolku. Měla jsem vybrány abc design ale prý je špatný ale zatím jsem koukala jen na internetu jistě pak vyzkouším někde na prodejně. Klidně házejte odkazy díky.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30975
5.2.16 14:24

@Ro-Manka To ten kocarek planujes docela brzo, kdyz jste se jeste ani nezacali snazit. Nevis preci, jestli budes mit ditko jarni nebo podzimni. Pokud ho mas nosit do nejakych schodu kazdy den a cekala bych treba mimco v cervnu, koupila bych nejake golfky, ktere jsou uplne do lehu a neresila korbicku. Kde budes s kocarkem prevazne jezdit? Vesnice, supermarkety…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1043
5.2.16 14:24

Ahojda, mam camarelo malaga :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
5.2.16 14:35

@Ro-Manka Pokud chceš se vším všady, tak Snap Ultra. B-Agile s korbou. Lepší je Motion, ale pokud jde o kila… Dá se i obyč Snap, ale nedováží k němu tuším korbu. Nebo libovolné odpružené golfáče, na které jde nacvaknout korbu (třeba Pliko P3). ZUMA KIDS Solution 2v1 Ale osobně nevidím na abc design nic špatného, který přesně si chtěla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
366
5.2.16 14:38

Kdybych znovu vybírala kočárek, kupovala bych podle sporťáku a hlubokou korbičku řešila jen formou vložné tašky. Vybírala jsem v těhotenství podle hluboké korbičky a pak jsem měla sporťák šílený těžký traktor. Můžu ti doporučit parádní sporťák - Valco Snap 4, ten je jeden z nejlehčích a uživatelsky nejpříjemnějších (a taky nejoblíbenějších) na trhu. Tam ale asi moc nejde dát nějaká ta vložná taška :/
Teď koukám, že třeba Baby Jogger (taky parádní značka) dělá vložnou tašku. A sporťáky mají parádní :) https://www.malvik.cz/…na-taska-Vue

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ro-Manka
5.2.16 14:44
  • Citovat
  • Upravit
7974
5.2.16 14:46

No a jestli chceš něco ultralehkého, tak Vue

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ro-Manka
5.2.16 14:47

@Cuddy tak spíše budu jezdit ve městě. A určitě chci hlubokou korbu na novorozence. Nemam žádné zdravotní potíže dnes jsem byla u doktorky vše mam v pořádku takže začínáme se snazenim takže pokud nebude problem tak to bude spis podzim zima no…

• Citovat
  • Upravit
7974
5.2.16 14:51

@Ro-Manka Pokud pominu, že to není zrovna „lehký kočár na tahání do schodů“, tak je to na svojí cenu kvalitní kočár.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ro-Manka
5.2.16 14:52

@TerezkaM aha takže si vyberu sportak a budu do toho dávat tu tašku to bych rada videla někde na živo jak to vypadá vim ze kdyz se narodila moje sestra tak to tak Mamka měla před x lety ale tu tašku dávala do korby přímo do hluboké. A jaké je ta taška jakoby jako fusak myslím tím jak je tepla?

• Citovat
  • Upravit
14110
5.2.16 14:53

Jané nomad :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4003
5.2.16 14:54

@modrasek13 Camarelo vazi 16 kg.

Holky ja resim stejnej problem, termin mam cervnovej, to reseni formou vlozne tasky nevadi nijak zadum novorozenat? Znate nejake ultralehke kocarky s korbickou, na trojkombinaci netrvam, sportaky se daji poridit i lehke pak? Zajima me korba, kterou muzu vynest samostatne do schodu a je lehka a lehka spodni konstrukce, celek maz idealne 9 kg i s koleckama, nebo tedy lehke reseni s vloznou taskou, nejsem ale stopro precsvedcena co se mista a tech zad tyce. Zvazuju trojkombinaci Bugaboo Cameleon, ale je hodne draha :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ro-Manka
5.2.16 14:55

@kotyk je to jeden z mala kočáru jaké se me líbí ale slyšela jsem ze nejsou lehké prave proto chci zkusit na prodejně někde protoze uz vidím jak budu ze schodu tahat miminko kočár a psa. To budu snášet dolu postupně a bude to trvat dlouho

• Citovat
  • Upravit
4003
5.2.16 15:02

@Krrysa Nomad ma tezkou korbu a nejsem si jista, jestli vahu te spodni konstrukce uvadeji s koleckama nebo bez.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ro-Manka
5.2.16 15:04

@modrasek13 na ty sem se divala me se až tak moc nelibi ale zkousla bych to ale to není kombinace ze? A ja sem celkem mala a podle fotek se me zda velký ale váha je super

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4