Kouzelná školka - TEO

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
715
14.3.08 12:32

Kouzelná školka - TEO

Ahoj holky, mám velkou prosbu. Nevíte některá, kde se dá sehnat / stáhnout / koupit tenhle zrazavec??? :wink: Adámek se mi do něj zamiloval, vydrží na něj nehnutě zírat celý díl… Tak bych potřebovala sehnat pár dílů, abych mu to zapla a byl od něj na chvíli pokoj :wink: Bodlo by tak tři až pět hodin :D :D :D :D :D

Případné další tipy na krocení rozjívené zvěře vítány (Pat a Mat, Krtek a Jen počkej už moc nezabírají)

Díky moc
Helena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
28414
14.3.08 12:47

Pořiď si digi tv, nebo něco jinýho, kde chytíš Minimax-kanál pro děti, jen samý pohádky celý den (Teo, Mašinka Tomáš, Nody,…). To je pak veget :lol:

Nebo Bořek Stavitel, Maxipes Fík, Myšáček malý obuvníček, Mach a Šebestová, mi jich máme hodně, ale malej mi teď kouká na ten Minimax, a spíš na Jak se krotí krokodýli, Ať žijí duchové, apod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
14.3.08 18:09

Ahoj,

my máme kromě již zmíněných ještě Bambiho,Madagaskar a Ferdu mravence,taky frčí. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
14.3.08 18:53

Ahoj,

nějaké pohádky najdeš na http://youtube.com , ale právě Teo tam není.
Je tam jeden díl Bořka stavitele, Prasátko pepa. Zadej název pohádky do vyhledávače a uvidíš.

R.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
15.3.08 09:31

ahoj

u nás zbíralo nejvíce - boře stavitel, pošták pat a požárnk sam:o) od necelýc dou let - dřív se na TV nevydržel dítvat ani a znělku večerníčku - zkus se takypoptat na mimibazaru - jsou tam holky co to mají z tv staženýa za pár korun ti to vypálí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
gufy
29.1.13 22:40

Teo

Ahoj, koukala jsem a Teo našla na youtube.cz např.http://www.youtube.com/watch?v=kNM3zQMqczI a najdeš tam i další pohádky, když jsi stáhneš program dají se i ty videa stáhnou do pc a vypalit na dvd :)

• Citovat
  • Upravit
3174
31.1.16 17:01

Prosím, nemá někdo v češtině díl Teo a Pavlík u lékaře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Lékařský kufřík

• (4.8) + 19 recenzí

Linkimals Mluvící lama

• (4.8) + 18 recenzí