Kouzelní zpěváčci Fisher Price

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
14046
31.8.11 10:49

kouzelní zpěváčci FP

Ahoj
nemáte někdo tuto hračku?? Přemýšlela jsem, že bych koupila klukům každému jednoho, sice mimino by to asi zatím moc neocenilo, ale snad časem. Ovšem když koupím tři už to bude 1000, takže nechci kpovat zajíce v pytli. Tak jaká ta hračka je? má úspěch?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12658
31.8.11 11:56

tak moja skusenost je len z obchodu dali sme jej ho do ruky , ukazali ako spieva a praskla s nim o zem a nezajem, je asi o mesiac starsia od tvojich chlapcov ak sa nemylim ;-) takze som ho domov ani nekupila :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
31.8.11 13:51

Máme růžového, já si s ním hraju… Malá moc ne, ale směje se na něj. Na Vysočanský ve Phoenixu ho mají za 300,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6612
31.8.11 17:29

Já to taky plánuju koupit. Před pár měsíci jsem taky byla v obchodě a malá jenom na to koukla, ale myslím, že je ještě malinká a ani by to neuměla zmáčknout. Ale zkoušela jsem ji pouštět videa z youtube - http://www.youtube.com/watch?… a toto http://www.youtube.com/watch?… , jak na to bude reagovat a byla úplně nadšená a zpívala taky :mrgreen: . Ale kupuju až na vánoce nebo narozeniny v listopadu, to už bude mít rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bara B
23.3.12 21:03

Kouzelní zp......

Ahoj ženy
já si myslím že pro naše děti jsou tyhle hračky roztomilé. Když já to své dceři zmáčknu večer když jde spát, tak se pak ještě pul hodiny chichotá :lol: takže já doporučuji. :palec:

• Citovat
  • Upravit
23
23.3.12 21:22

kouzelní zpěváčci jsou doopravdy skvělý tak jak už jsem psala nahoře. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat