Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj v rodnici pry je kousek od kina,ale nevim jak se jmenuje,ja tam nebyla ale co jsem slysela ak je nejlepsi v okoli,taky se tam chci objednat
K Večeřoví jsem chodila a vždy co mi dala pomohli i mojí mámě.Ale nějaký ekzémy trvají dlouho než se ztratí
kacerval píše:
Ahoj v rodnici pry je kousek od kina,ale nevim jak se jmenuje,ja tam nebyla ale co jsem slysela ak je nejlepsi v okoli,taky se tam chci objednat
Právě, co jsem koukala a netu, tak jsou v Roudnici dvě kožní a já nevím, která je ta dobrá
, taky uvažuju, že se tam objednám. Nevím, po měsíci změna žádná, naopak, začíná to mít horší
a to švagrové to jako malé vyléčili za komoušů za 2 měsíce a měla klid, tak nevím, prďolu to fakt svědí, děs. Přemýšlím už i zkusit třeba konopnou na ekzém.
Dobrý den. No, myslím, že není špatná, ale spíš špatná je léčba ekzémů…Zkuste střídat biodermu atoderm a la roche, pokud má dítě atop.ekzém, zkuste se domluvit na alerg,vyšetření, testech.
Zdravím,
chci se optat, zda máte někdo zkušenost s kožní na Mělníku s paní Večeřovou tuším se jmenuje ohledně léčení ekzému? Nějak se nám to nelepší, tak uvažuji, zda nezměnit dr. nebo jestli vydržet, prý je nějaká dobrá v Roudnici, nevíte? Děkuji moc.