Kožní MUDr. Večeřová - Mělník

Anonymní
2.2.11 14:48

Kožní Mělník

Zdravím,

chci se optat, zda máte někdo zkušenost s kožní na Mělníku s paní Večeřovou tuším se jmenuje ohledně léčení ekzému? Nějak se nám to nelepší, tak uvažuji, zda nezměnit dr. nebo jestli vydržet, prý je nějaká dobrá v Roudnici, nevíte? Děkuji moc.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10568
2.2.11 14:52

Ahoj v rodnici pry je kousek od kina,ale nevim jak se jmenuje,ja tam nebyla ale co jsem slysela ak je nejlepsi v okoli,taky se tam chci objednat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
2.2.11 14:53

K Večeřoví jsem chodila a vždy co mi dala pomohli i mojí mámě.Ale nějaký ekzémy trvají dlouho než se ztratí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.2.11 15:00
kacerval píše:
Ahoj v rodnici pry je kousek od kina,ale nevim jak se jmenuje,ja tam nebyla ale co jsem slysela ak je nejlepsi v okoli,taky se tam chci objednat

Právě, co jsem koukala a netu, tak jsou v Roudnici dvě kožní a já nevím, která je ta dobrá :nevim: , taky uvažuju, že se tam objednám. Nevím, po měsíci změna žádná, naopak, začíná to mít horší :nevim: a to švagrové to jako malé vyléčili za komoušů za 2 měsíce a měla klid, tak nevím, prďolu to fakt svědí, děs. Přemýšlím už i zkusit třeba konopnou na ekzém.

• Citovat
  • Upravit
Dáša123
15.2.12 08:35

Dobrý den. No, myslím, že není špatná, ale spíš špatná je léčba ekzémů…Zkuste střídat biodermu atoderm a la roche, pokud má dítě atop.ekzém, zkuste se domluvit na alerg,vyšetření, testech.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty