Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím všechny! Sháním dobrého obvodního lékaře v Klatovech. Mohl by mi někdo někoho doporučit?? Děkuji všem za názory!
Andy, já chodím k Mudr. Korcové (to malé středisko vedle hotelu Karafiát) a moc spokojená nejsem
Chtěla bych změnit, manžel chodí k Mudr. Motlíkové (u mamocentra), uvažuju, že se tam přehlásím taky.
Madi, od M. chci právě odejít
přijde mi, že doktoři jsou dobří, pokud je člověk nepotřebuje!
Aha
Tak říkáš, že bych si moc nepomohla?? ![]()
Já ti nevím - u Korcové jsem byla s kašlem, ale dost nepříjemným, nemohla jsem spát, dusila jsem se, trvalo to 14 dní. Koukala na mě jak na hypochondra a oznámila mi, že kašel má dneska každý
Docela mě tím dopálila, jelikož tam jinak vůbec nehodím ![]()
Motlíkovou znám jen z doslechu od manžela a od táty. Je fakt, že mě namíchla, protože jsme šli dva dny po operaci manželova slepého střeva pro nějaké papíry, manžela jizva bolela, nemohl sedět. Sestra ho utřela, že má počkat, že je přece na nemocenské a nemá kam chvátat
![]()
Jiného ti neporadím… Vím že je ještě nějaká obvodní někde u vlakového nádraží, Korcová se s ní střídá na zástup…
Heleď, můžu se zeptat, jakého máte pediatra??
No, u Motlíkové bys si fakt nepomohla! Když jsme k ní nastoupili, byl to lepší přístup. Teď jí tam hodně zastupuje dcera, která když má někam poslat na vyšetření, tak se tváří, jakoby to platila z vlastní kapsy:-( my právě skoro nemarodíme, takže tam taky skoro nechodíme. Ale loni marodila moje mamka, která nemarodila snad 20let a ona na ní pohlížela jak na hypochondra:-( je toho víc, ale to sem nebudu rozepisovat..a teď to završila právě ta dcera, protože mýho bráchu s vysokými horečkami, které měl skoro týden (nic jiného neměl - rýmu, kašel) poslala domů vyležet, že má chřipku, že je ale divné, že k tomu nic nemá
prostě žádná vyšetření a ještě „blbé“ komentáře! Brácha nakonec skončil v nemocnici
![]()
K pediatrovi chodíme teď už k panu doktoru Šmídovi. Také jsme měnili pediatra. A teď jsme maximálně spokojený
kam chodíte vy??
Hmm, tak koukám, že to bude asi všude stejné. Ještě že tam nepotřebuju chodit často ![]()
My chodíme taky s panu Šmídovi a jde to. Ono ale v KT moc na výběr nemáš, spousta dětských je tam těsně před důchodem ![]()