Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj všem…Hodně ste mi na těchto stránkách radily abych si sehnala dulu…Bohužél newím kdepak sehnat profesionální dulu …můžu poprosit o rady porady…děkuji ![]()
Vačice1 píše:
Ahoj všem…Hodně ste mi na těchto stránkách radily abych si sehnala dulu…Bohužél newím kdepak sehnat profesionální dulu …můžu poprosit o rady porady…děkuji
Klikni do Googlu a on ti něco najde. Já udělala jen jeden pokus s heslem „profesionalní dula“ a našla třeba tento odkaz: www.mojedula.cz. No a pak bych si vytipovanou dulu proklepla, co se o ní kde píše a jaké jsou na ni reference…
Anonymní píše:
Nevím, zbytečnosta škoda peněz…nakonec vše zvládneš sama..
Haha, zrovna dnes, když se doktoři dohadují, jestli budou chodit do práce
, já nebudu shánět pro klid duše dulu, ale rovnou profesionální PA. ![]()
Wiolla píše:Anonymní píše:Haha, zrovna dnes, když se doktoři dohadují, jestli budou chodit do práce
Nevím, zbytečnosta škoda peněz…nakonec vše zvládneš sama.., já nebudu shánět pro klid duše dulu, ale rovnou profesionální PA.
Radejí obě naraz! At¨můžeš porodit doma ![]()
Lena F. píše:Wiolla píše:Radejí obě naraz! At¨můžeš porodit domaAnonymní píše:Haha, zrovna dnes, když se doktoři dohadují, jestli budou chodit do práce
Nevím, zbytečnosta škoda peněz…nakonec vše zvládneš sama.., já nebudu shánět pro klid duše dulu, ale rovnou profesionální PA.
Haha, jako „domarodka“ z donucení, jo? Šmankote, to jsem dopadla, já takový ctitel nemocnic… ![]()
pannda píše:
Nevím, zbytečnosta škoda peněz…nakonec vše zvládneš sama..
Haha
Ale kdo chce kam, pomožme mu tam, že? ![]()
Jedu máme v diskusi našeho měsíce porodu - je z ČB.
Odkud jsi? ![]()
V Čechách působí 2 „dulí“ organizace Česká asociace dul (www.duly.eu), které jsem členkou
, a občanské sdružení České duly (www.mojedula.cz). Na stránkách obou organizací jsou rozdělené duly podle oblasti, kde působí.
Hodně sil k porodu! Dula Adéla