Logopedie Plzeň

59516
28.1.11 23:19

logopedie Plzeň

Máme doporučeení na logopedii a máme si vybrat kam chceme chodit,a le bohužel nevíme kdo z logopedů v Plzni je nejlepší. Budu ráda za zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
48576
28.1.11 23:36

Máme nejlepší logopedičku v Plzni a to mohu posoudit proot že jsme byli u třech :wink:
Je v Remusu na logopedii.Kdyby si měla zájem tak mohu poslat do sz číslo.
Ostatní dr tvrdili že náš Matyášek je divnej at jdeme spíše na psychiatrii.Naše dr zjistila že má jen zkrácenou uzdičku na jazyku a díky cvikům Matyášek začal do 3 měsícu tedy po třech návštěvách + jsem vyfasovala ukoly na doma :lol: mluvit :palec:
Je to velmi milá paní.Vždy dá Matyáškovi za odměnu razítko a Maty i když má strach z dr paní doktorku naprosto miluje.Nikde sem nazažila takovej přístup :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59516
29.1.11 00:02

To bys byla hodná, já totiž zkušenosti nemam tak chci jít někam kde fakt pomůžou. napiš mě prosím, tel, jméno doktorky a adresu. Já dostala od dětské nějaké kontakty ale raději chci osobní zkušenost. To ještě musíme na oční a do PPP :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
29.1.11 13:30

Ahoj Markét, kam jdete na oční? Taky musíme a nevím, koho zvolit - s tříletou dcerou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
29.1.11 13:45

ahojky - tak my logopedie - dr. šteiniglová, moc šikovná a oční určitě dr. topinková u kauflandu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59516
30.1.11 00:46
Gama píše:
Ahoj Markét, kam jdete na oční? Taky musíme a nevím, koho zvolit - s tříletou dcerou.

Ještě nevim. S menšim musíme do FN na lochotín tak se zeptam tam jestli by ho taky nevzali. Mě doktorka doporučila logopedku ve FN na Borech ale ani na netu jsem nenašla která logopedka je ok :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
30.1.11 09:02

markét, právě ta šteiniglová, ke které jsme chodili my, je ve fakultce na borech. ale možná je jich tam víc, nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59516
30.1.11 11:58

No nám doporučila Skoblovou, tak tam zavolam a uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
31.1.11 14:38

logopedie

Prosím ,moc by mě zajímalo,jestli jste byli i na Slovanech na poliklinice a u dr. Kovaříka ( Karlovarská 30).Mně dětská doktorka doporučila tyto 2 doktory…ale můžu si vybrat i jiného.Ale fakt nevím kam :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
2.2.11 16:29
Kamča.dalmatinka píše:
Máme nejlepší logopedičku v Plzni a to mohu posoudit proot že jsme byli u třech :wink:
Je v Remusu na logopedii.Kdyby si měla zájem tak mohu poslat do sz číslo.
Ostatní dr tvrdili že náš Matyášek je divnej at jdeme spíše na psychiatrii.Naše dr zjistila že má jen zkrácenou uzdičku na jazyku a díky cvikům Matyášek začal do 3 měsícu tedy po třech návštěvách + jsem vyfasovala ukoly na doma :lol: mluvit :palec:
Je to velmi milá paní.Vždy dá Matyáškovi za odměnu razítko a Maty i když má strach z dr paní doktorku naprosto miluje.Nikde sem nazažila takovej přístup :wink:

Prosím ,moc by mě zajímalo,jestli jste byli i na Slovanech na poliklinice a u dr. Kovaříka ( Karlovarská 30).Mně dětská doktorka doporučila tyto 2 doktory…ale můžu si vybrat i jiného.Ale fakt nevím kam :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59516
2.2.11 16:58

Tak na Slovanech dělá Šuchmanová, neznáte někdo. měla bych to od baráku 3 minuty, zítra tam jdeme na oční a prý když bude spolupracovat tak ho vyšetří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
4.2.11 16:47
Markéta80 píše:
No nám doporučila Skoblovou, tak tam zavolam a uvidíme.

Dnes jsem Skoblové volala a nevezme nás,že má plno,jedině až na konci května.....což čekat nebudu :roll:
Tak nevím kam půjdeme na tu logopedii… :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59516
5.2.11 16:03

Tak to je hezký :-( , v úterý jdeme na krev tak se dětský zeptam jaký jsou i na těch Slovanech. No byla jsem v pedagogicko psychologické poradně vypsat žádosti a prý si nás pozvou až za 4-6m takže všude plno času :-? . Zase si říkam že jestli ta Skoblová je nejlepší tak ybch i počkala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
7.2.11 10:46

Tak zuzi už je vzatá a pro ostatní
Jitka štěpánková
377 535 698
 remus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59516
9.2.11 10:51

Já etd volal Skoblový a dlaší změna, kolegyně je těhu takže ona musí vzít i její pacinetky takže ted brát enbude hodně dlouho. Doporučila Borovičkovou na Železniční poliklinice tak nevim ejstli tam nebo jinam :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty