Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj ,máte někdo skušenost s dr.Konstantinem Čaplyginem. Prosím o nazory! Děkuji
ahoj,chodím k němu skoro 12let a nikdy jsem neměla na co si stěžovat.. ![]()
ahoj chodim k nemu a myslim si ze je to dobry lekar…dokaze vse vysvetlit a urcite neni arogantni blbec jak to nekteri o nem tvrdi ![]()
Ahoj, záleží z jakého důvodu k němu chceš jít. Pokud máš problémy, určitě doporučuji. Je sice i pravda to, co píší v recenzích, ale je dobrý co se reprodukce týče a hlavně postupuje lege artis - nestřílí od boku - vyšetřuje a řeší. J.
Ahoj holky chcu se zeptat pomohl vam dr caplygin k mimcu?nebo jake mate zkusenosti s nim vy?
Ahoj Baby1987, chodím k mudr. čaplyginovi už půl roku a zatím lítám od vyšetření k vyšetření. Máme za sebou genetiku ( tady vše o.k.) a teď čekám na výsledky z imunologie z Prahy.Tak snad pomůže. O mimi se už snažíme 2 roky a zatím bez jakéhokoliv úspěchu.Uvidím tedy co bude dál. A ty? Taky si procházíš tím samým?
Hermiona85 jj tim samym jen genetiku uz jsme meli z predtim
a ted cekame taky na imunologii byli jsme tam 8. 6. na ni tak se upinam k vysledkum taky se snazime uz 2a pul roku a zatim jen samovolny potrat v zacatku tak uz se upinam ke vsemu
Ahoj Baby1987, jsem ráda, že jsi napsala:-)Díky. No my jsme byli na imunologii 28. 5.
jsme se minuli a teď taky zoufale čekám na výsledky. Snad koncem měsíce dorazí.
Úplně tě chápu, jak se citíš. Jinak pokud výsledky budou v pořádku tak bych chtěla vyzkoušet tu inseminaci. Pokud mi ji pan doktor nabídne. Říkal ti něco Čaplygin o dalším postupu? Byla jsi už na té Hysteroskopii? Já jo a vše zatím o. k.Čapl. mi jen říkal až budu mít výsledky ať příjdu a budem se dál domlouvat. Tak pak písni třeba zas někdy. Celkem jsem zvědavá… ![]()
Jinak moje teta otěhotněla po 6 letech, když navštívila Čapl. Po 3 měsících se ji podařilo otěhotnět u něho. Po injekci pregnylu. Tak proto jsem se rozhodla dojíždět k němu z Písku u Jablunkova a odkud jsi ty Baby?
Ahoj jsem z ostravy po vysledcich rikal ze zkusi podle vysledku inseminaci a hysteroskopii mam taky za sebou asi pred 3tydny vsichni dr jak caplygin tak v praze tak rikaly ze na muj vek uz toho mam dost za sebou
mam totiz za sebou samovolny potrat, pote kyretaz kvuli tomu, hydrolaparoskopii, laparoskopii, hysteroskopii a hromadu vysetreni jako testy na cukr, ted v praze i na stitnou zlazu, kardiologii, genetiku atd proste je toho moc uz chodim dr a nosim stosi lekarskych zprav ![]()