Gynekolog MUDr. Konstantin Čaplygin - Frýdek Místek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Hermiona85
10.7.12 08:52

Ahoj Peti, díky za zprávičku. Taky si říkám, že si ten Prednison nebudu vysazovat. Tak dlouho běháme po doktorách a nechci si to pokazit. Jinak dík za radu. Určitě se kouknu na tu akupunkturu - taky jsem hodně o ní slyšela. No a ten KET ti taky dělá Čaplygin nebo to musíš do Ovy? Tak pak písni jak na něho půjdeš.. :-) Taky to můžem už zkusit v srpnu v době ovulky. Tak doufám, že se nám zadaří. To bychom rodily v květnu asi :-)) No kéž by. Jinak jestli se můžu zeptat, kde tady v Třinci pracuješ? Nebo se můžem někdy sejít, kdybys chtěla a pokecáme :lol: Tak se zatím drž i ty Baby… A Baby piš! Nebo jsi na dovolené někde? Tak zatím holky

• Citovat
  • Upravit
baby87
10.7.12 11:20

Ahojky devcata tak dnes dosly vysledky caplyginovi jdu v ut 17.7.v zaveru mam napsane:BI pozitivni, dopir. sanaci event. gynekologickych zanetu, dusledny kondom. styk(ASA!),zene prubezne prednison 5mg denne, kontrola po 2-3mesicich od lecby moc se v tom nevyznam jen ze budu brat prednison a antigeny spermatu partnera je 28% a smes cizich 50% a trofoblastu 108% :(

• Citovat
  • Upravit
Hermiona85
10.7.12 13:37

Ahoj Baby, bobku tak tys to zchytala teda pořádně :,( To máš ještě horší než já. A ještě k tomu budete muset do znova do Prahy. Ach joj. Proč to musíme mít takové těžké… ale neboj to se dá všechno vyléčit. No můj chlap tam má také mírné ASA na spermiích, ale nepsali mi to s vykřišníkem jen že mírné ASA. Takže pěkně si budem zobat prednison a doufat, že nám pomůže. Horší to máš, že musíš mít ten kondomový styk dokud ti neřeknou, že můžeš zkoušet v době ovulace. Takže opět nám nezbývá nic víc než čekat. Tak to nějak zvládni a neboj, snad nám to zabere. Drž se!!! pa

• Citovat
  • Upravit
Petra 82
10.7.12 21:40

Ahoj holky :lol:,

Baby, BI na partnerovo sperma máš hodně špatné, na ostatní taky není dobré a trofoblasty máš v normě. V obdelníčku máš výsledky, to za tím v závorce je norma. Já měla poprvé na partnera 26% a na směs 19%. Po 3 měsících mi to u partnera stouplo jen na 35 a směs zůstala na 19. Za dalšího čtvrt roku už byly výsledky dobré. Myslím na partnera kolem 72, takže norma, sice na spodní hranici, ale norma. Takže počítej s tím, že na Prednisonu budeš taky asi minimálně půl, spíš třičtvrtě roku :poblion:. Uvidíš, jak ti Prednison zabere. Každopádně si k němu pak kup to kalcium a magnezium. Na tu pleť i zinek, jestli se vám dělají pupínky holky.. Po tu dobu kondom a žádné snažení. Vím, že je to těžké, sama jsem si tím prošla, ale musíš vydržet. Myslím, že jsi kdysi potratila, ne? To by mohlo být tou imunitou… :( Takže vidíš, že IUI nemělo smysl. Baby, vím, že ti teď není hej, ale ber to i z té leší stránky. BI ti vyléčí a možná na IVF ani nebudeš muset. Už jsi jednou těhotná byla, takže tvá děloha se umí domluvit s embryjkem :). Myslím, že jak vyléčíš BI, máš realnou šanci na přirozené oplodnění, popř. znovu IUI. Já to štěstí neměla a vyčerpala jsem 2 IVF pokusy, než jsem přešla k Čaplyginovi a on mě poslal na vyšetření. :zed:

Hermiono, na KET musím do OVY :pocitac:. ET a KET Čaplygin provádět nemůže :(. Nemá laboratoř pro embryjka. On mě jen připraví. Bude mi sledovat jak mi roste sliznice, popř. mi dá něco aby byla vyšší. Domluví KET s Ostravou a já si pak už jen dojdu na vložení embryjek… bobečků mojich milovaných… :oops: Tentokrát jsem se rozhodla, že si pro ně koupím na KET bodyčka, aby bobci cítili, jak moc je chceme :lol: a zabojovali… :potlesk:
Jinak pracuji pro jednu stavební firmu a sedím v Konské. Určitě se ráda sejdu, stačí napsat, kdy by ti to vyhovovalo. :lol: A někdy se můžem sejít všechny, co ta na to Baby??? :mrgreen: Jak by jsi tu dojela vlakem, vyzvedla bych tě na nádraží :palec: Nebo by jsme se sešly někdy ve FM… :potlesk: Tam trefíme každá…
Tak hlavy vzhůru holky, my to dobojujem, musíme… :pankac:
Já se snažím myslet jen pozitivně, ať jsem co nejdříve zase fit… :dance:

Mějte se hezky a pište… :hug:

• Citovat
  • Upravit
baby87
11.7.12 09:37

Ahoj holky dik za vysvetleni mych vysledku :) z jedne strany jsem rada ze uz vim co v nich je z druhe jsem smutna co vyslo takze hned jak mi dr v ut rekne co a jak se objednam do prahy na kontrolu a ty doplnky k tomu prednisonu si koupim dik :) a ted uz zbyva jen cekat. sejit se muzem jen se budu muset nejak dostat do frydku vozi me tam pritel ja riidicak nemam ;)

• Citovat
  • Upravit
baby87
11.7.12 10:22

Holky ten femibion poj.205 proplaci? kdyz budu mit recept? a da mi ho caplygin kdyztak?

• Citovat
  • Upravit
Petra 82
11.7.12 21:54

Ahoj baby,

Stačí ti Femibion užívat, až jak ti povolí snažení. On tě na to sám doktor upozorní. Doporučuje ho. Má od něho letáky. Teď by tě to stálo zbytečně 300 měsíčně a snažit se nebudete moct. Jestli ho proplácí ti řeknu, až se dostanu na tu pojišťovnu, abych se zeptala. Femibion totiž není na předpis, jen paragon z lékárny možná mi pojišťovna proplatí, nebo mi na něj třeba přispějou, uvidím.. :think:
Kup si teď to magnezko, kalcium, calciferol (vit. D) a ten zinek, jestli by jsi měla po Prednisonu špatnou pleť :cert:.

Přeji dobrou noc… :hug:

• Citovat
  • Upravit
baby87
12.7.12 09:20

Ok tak dekuji az budu presne vedet neco pisnu a jeste nevite proc se mohly vytvorit ty protilatky? cim to je zpusobeno?;)

• Citovat
  • Upravit
Petra 82
12.7.12 17:48
@baby87 píše:
Ok tak dekuji az budu presne vedet neco pisnu a jeste nevite proc se mohly vytvorit ty protilatky? cim to je zpusobeno?;)

Baby, je to porucha buněčné imunity. Tvoje imunita se jakoby „zbláznila“ a nerozezná co tělu doopravdy škodí. Proto se všemu brání a útočí na spermie i zárodek… :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
Petra 82
12.7.12 17:49

A kde máme Hermionu??? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
baby87
12.7.12 21:28

Nevim taky jsem ji tu dlouho nevidela :(

• Citovat
  • Upravit
baby87
12.7.12 21:30

A to se zblaznila jen tak nebo na nejaky popud? a mohla jsem to treba nejak zavinit ci ovlivnit?:(((

• Citovat
  • Upravit
Petra 82
12.7.12 21:58

Ne nemohla, tak jak člověk neovlivní jiné nemoci… Akorát tím jak se už dlouho snažíme, se nám to dostalo až na tak špatné výsledky… Dráždíme imunitu už dlouho, proto máme tak špatné BI… :,(

Teda, že by Hermiona dovolenkovala? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
baby87
12.7.12 22:57

Je to mozne a vysvetlil ti peti caplygin proc si potratila kdyz jsi byla prelecena? takze kdyz mam blbou imunitu tak sniinseminace ani umele by nam nepomohlo ze? doufam ze to bude na min jak pul ci dokonce trictvrte roku:( mela jsem jit k caplyginovi driv no…

• Citovat
  • Upravit
Hermiona85
13.7.12 07:32

Čaute Holky, sorky trochu jsem zaspala. Mám v práci blázinec, tak nemám čas psát. Ale diskuzi sleduji. :) No Baby mě na genetice říkali, že jestli mám špatnou BI tak to může být způsobeno ekzémy, na které jsem v dětství trpěla. Měla jsem jich docela dost. Určitě jsme si každá musela něčím projít- si myslím. Mě to doktor ani nijak nevysvětloval. A na internetu toho k tomu moc není. No a napadla mě ještě jedná věc, sice to je asi blbost, ale určo něco na tom pravdy bude. Já si tedy myslím, že po dobu užívání antikoncepce, jsme si s manželem nedávali pozor a spermie šly kde si chtěly. A já jsem si na nich nějak zvykla, nebo jsem dráždila tu imunitu a stala jsem se vůči něm imunní - nebo tak nějak :D Nemyslíte si to taky? :think: To je vlastně skoro to samé jak píše Petra, že když jsme se snažili o miminko, tak jsme si tu imunitu ještě zhoršily. Akorád tím pádem jsem si ji zhoršovala 5 let.--- to jsem s mužem a vždy to šlo do mě :,( Ale výsledky nemám zas tak hrozné. Mám 48 % na spermie manžela.

Dnes zrovna dobírám 1. pláto tabletek a už jsem měla první menstruaci… no a nevím jestli ty tabl. na menst. nějak působí, ale měla jsem hrozné bolesti ( doopravdy porod )ale jen 1. den a silnou menstruaci. Naštěstí panadol zabral jinach bych zblbla. :pankac:

No ale i tak ještě musím měsíc vydržet a za měsíc bychom mohli zkoušet :dance: Jsem tedy zvědavá, ale zázraky nečekám.

Tak se holky držte. Baby já vím, že to naštve takové výsledky a navíc taká doba na přeléčení… ale buďme rády, že víme důvod proč to nejde. Věřím, že nám tabletky zaberou a už si budem ukazovat // čárky na testu :-)) Ty jo ten test pak dostane asi svůj rámeček i s medaljí. :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty