Gynekolog MUDr. Konstantin Čaplygin - Frýdek Místek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
baby87
13.7.12 09:33

Hermiono zavidim ti ty tve vysledky ani nevis jak nevim cim to muze byt se ho zkusim zeptat a uvidim co mi rekne ja uz si jeden test s dvemi carkami schovavam jeste z doby kdy jsem pak potratila :( tak se tesim na ten kde uz vse dopadne ok :)tak uvidime snad budou prasky zabirat rychle. clovek uz prestava doufat kdyz vidi kolem same mimca a tehu a my furt nic a nekteri za tu dobu uz 2 :((( fakt lituji ze jsem k nemu sla tak pozde…

• Citovat
  • Upravit
Hermiona85
13.7.12 10:21

Baby přesně tak jak píšeš. A já teď i chodím po samých kamarádkách se koukat na miminko na vyzvědy. Nebo jak se tomu říká česky. U nás se tomu říká zožirky.:-) Když segra před půl rokem porodila, tak jsem se rozbrečela v porodnici. Takže fakt tě chápu Baby. Moje švagrová už sice jedno dítě má, ale poté 2× potratila z toho čekala i dvojčatka. Teď už je zase těhotná a je ve 4.měs. ale zas ji straší, že bude postižené a pojede na odběr plodové vody. Tak ji to těhotenství taky nezávidím. Je to těžké. Škoda, že zas musíte jet do té Prahy atd. a zase si tím procházet znova. To je mi vážně líto. Léčba neplodnosti je hrozně zdlouhavá a těžká na psychiku. Ale musíme být bojovnice. kamarádka byla v včera v Praze na imunologii, tak jsem zvědavá jaké výsledky bude mít ona. Ale ještě teda neznám nikoho, kdo by měl výsledky z imunologie dobré, nebo vy jo? Tak se drž Baby. A už ses objednávala do Podolí? Ta čekačka je hrozná, že? Ale neboj když teď víš, že to nemůžete zkoušet přijdeš na jiné myšlenky. Aspoň já jsem teď v klidu. Ale zpočátku jsem byla na nervy a zdálo se mi 2 měs. hrozná doba. Ale utíká to. Tak zatím pa, musím makat :-( zatím a píšte

• Citovat
  • Upravit
Petra 82
13.7.12 19:33

Ahoj holky, :mavam:

Co se týká té imunity, myslím, že je to i tím „bordelem“ co jíme, tváří se to jako potraviny, ale má to do nich daleko. Tím co dýcháme, tím jak žijeme v dnešní uspěchané době… :cert: Já před 3 roky trpěla strašně na gyn. záněty. Celý rok, nic nezabíralo, doktor si už se mnou nevěděl rady, do toho se to snažil skloubit s tím snažením atd,,, no prostě po roce mě poslal k imunologovi. Ten mi dal úplně superlék. Po něm všechny problémy ustaly. Zjistil, že má imunita pokulhává, nereaguje jak by měla. Prostě mě nebránila. Takže vlastně mi pomohl od zánětů, ale zároveň mi ji tak nastartoval, že myslím, že tak špatné výsledky jsem měla hlavně kvůli toho. Ten lék jsem užívala totiž skoro 2 roky. No baby, není to lehké to vydržet, ale dá se to, uvidíš, já už to mám naštěstí za sebou. Myslím, že doktor ti k tomu bohužel nic víc neřekne. Spouštěcí mechanismus ti neurčí nikdo.

Co se týká toho, že to odešlo, holt to mé tělo nebo prcci nedali. Buď byli slabí, nebo mé tělo se možná nedokázalo vyrovnat s tou hormonální bouří… Třeba po KETu to bude jiné. Nebude předtím ta stimulace, takže tělo bude vyrovnanější. On to ani asi úplně potrat nebyl. Doktorři to těhotenství uznávají až od 8TT. Pak teprve i vystavují průkazky. Co se týká testů, po asi týdnu jsem je vyhodila. Zjistila jsem, že mě ničí pohled na ně. Pokaždé jsem se rozbrečela a byla totálně v depresi. Tak a to přesně teď nepotřebuji. Musím být na KET OK. Nechám si až ten „výherní“… :lol:

Jinak jsem včera v TESCU koupila dvoje krásných dupaček, aby mimi po KETu cítila, že tu na ně už čekáme a zabojovala. Jsou přenádherné. :oops:
Jen ti prcci do nich nám chybí :,(

Co se týká zožirek, ani nemluvím. Hrůza a děs. Všichni těhotní, nebo porodili. Všichni šťastní a vysmátí, jen tebe to uvnitř zžírá bolestí až na kost…Ani to nekomentuji. Drásá mi to nervy. Hlavně ty kecy stylu „Však se taky dočkáte“ a bla bla bla… Jo to se mluví někomu, kdo už doma v náručí ten uzlík má a ani se nemusel moc snažit… 8o

No holky, musíme se podržet navzájem samy,,, takže držte se a pište,,, vždy se těším na vaše příspěvky… :P

• Citovat
  • Upravit
baby87
13.7.12 20:41

Ja se taky vzdy tesim na vase prispevky musime se podrzet prave jsem slysela nazor opet a zas nemysli na to mas to v hlave a uvidis taky se vam povede uz to kolikrat az vytoci a ty UZ snimky a fotky mimin trebacna fb taky nepridaji a nic pro to v podstate neudelaly :( uz se tesim na nase jsem zvedava snad to rychle utece :/

• Citovat
  • Upravit
Hermiona85
16.7.12 10:54

Čaute Holky, copak nového u Vás? Kdy se chystáte za doktorem? U mě nic nového. Pořád jen zobu tabletky a piju čajíčky :) Zatím nic ani nemůžu dělat. Jen odpočítávám dny, kdy budu moct snížit dávku, ale to je za dlouho. Takže tak. Zatím se mějte hezky.Papa

• Citovat
  • Upravit
baby87
16.7.12 14:04

Hermiono ty uz to mas za par co mam rikat ja budu mit zobani na dyl a k dr jdu az zitra :((( jsem na nej zitra zvedava co mi rekne

• Citovat
  • Upravit
Hermiona85
16.7.12 14:36

No Baby máš pravdu…si říkám, že tys to Bobku zchytala hodně. Tak ti držím prsty ať ti zítra doktor povykládá něco blížšího k tomu. A pak písni. Mě dal naposled žádanku na inseminaci, že prý když už nás to zkoušení omrzí a ať ty tabletky dlouho neberu. Takže si říkám do podzimu počkáme a pak když tak zkusíme tu inseminaci. Snad nám to půjde spontánně :) Tak držím prsty. apa

• Citovat
  • Upravit
baby87
17.7.12 20:04

Ahoj holky tak dr mi potvrdil ze vysledky jsou spatne dal pregnyl ten uz jsem si vyzvedla v lekarne a do prahy pujdem 1.10. tak ted zbyva jen cekat… jo a peti pred tou prahou pred tim vysetrenim muzu brat ten pregnyl rano v ten den vysetreni?

• Citovat
  • Upravit
Petra 82
17.7.12 21:40

Ahoj Baby,

píšeš o pregnylu, ale asi myslíš Prednison. Pregnyl je na dozrání vajíček. Prednison můžeš brát úplně v poho, i v den vyšetření.

Jinak Hermiono, přeji, aby to šlo přirozeně :pankac:, ale jinak IUI není nic strašného,,, teda naštěstí…

Jinak já jsem dnes volala k doktorovi, a byla jsem po rozhovoru se sestrou na nervy. Nedali mi na konci měsíce lístek na peníze :zed: a ještě ke všemu mi sestra neuměla poradit, kdy mám dojít, aby jsem mohla v srpnu na ten KET. Neuměla mi ani říct, jestli se u toho něco bere a od kdy :pocitac:
No hrůza. Nakonec ji poradila ta blondýnka, tak aspoň že tak. Měla jsem pravdu, že tam musím dojít ještě teď do konce týdne, no ona mi řekla, že mají plno, když přijdu, budu muset dlouho čekat, že už mě tam nikde nestrčí… :twisted: Ještě že jsem si zavolala, jinak bych na ten KET mohla v srpnu zapomenout :(. Tak to abych si tam v pátek vzala knihu, ať mi to čekání uteče… :roll:

:mavam:
  • Citovat
  • Upravit
baby87
18.7.12 04:34

Jj myslela jsem prednison :) tak at dobre poridis peti

• Citovat
  • Upravit
Hermiona85
18.7.12 08:05

Ahojte Holky, no s těma doktoroma to je hrůza. Všude taková čekačka. Peti takže držím prsty ať tě v pátek rychle zordinují :-)Pak určo napiš, co ti říkali a jakou stimulaci musíš podstoupit. No a Baby tak tedy musíš čekat až do 1.10. :? to je teda dlouhá doba. Bobku, vůbec ti to nezavidím. Ale neboj to uteče. Celkem se mi zdá divné, že ti doktor nasadil jen Prednison 5, když to máš docela špatné. Já taky beru jen 5mg. Ale určitě ví co dělají. A nevíš co se dá dělat s tím ASA na spermiích? Manžel to má taky. A sex. abstincí ( gumisex )že by se to spravilo? Zdá se mi to divné.. ale když to tvdí, tak jim budu věřit. :D Tak se zatím držte a pište, budu se těšit.

• Citovat
  • Upravit
Hermiona85
18.7.12 08:10

Jinak ještě k tomu Čaplyginovi. Někdy se mi taky zdá, že na co se nezeptáš to nevíš. Oni to tam tak nějak berou automaticky a nevysvětlují to, jenže takový laik jako já doopravdy někdy neví. Ta blondýnka mi to ještě jednou vždy řekne, tak nějak po svém. Ale hlavně že nám pomůžou, docela jim věřím.

• Citovat
  • Upravit
baby87
18.7.12 13:42

Taky jim verim nic jineho nezbyva a mela jsem se do prahy objednat za 2-3m tak proto az 1.10.mam to je zprave z prahy i a i o tom prednisonu ze mi ma napsat 5 a s tim asa nevim jen vim ze ne jen me telo vytvari na pritele protilatky ale i pritel na me dr rikal ze se uvidi jak to bude reagovat ze by vsemu pomohlo donosene tehu a ze jsem nejspis i kvuli toho potratila predtim ze jsem to musela mit dyl

• Citovat
  • Upravit
Petra 82
18.7.12 20:07

Ahoj holky :), víc jak 5 se převážně nepředepisuje u Prednisonu kvůli špatné BI. Jak jsem měla i podruhé tak špatné výsledky, zvýšil mi to na 10. No 3 dny mi bylo zle :poblion:, téměř jsem nespala, kosti bolely, žáha pálila a křeče jsem měla. Tak jem volala do Prahy, doktorka řekla, ať si to hned snížím zpět na 5, že 10 už je fakt moc. Stejně by se to tím asi moc neurychlilo a pro tělo by to byl pěkný zápřah. Tak jsem to zavolala pak doktorovi a on souhlasil. Připrav se Baby, že tam možná pojedeš ještě 2×, do té Prahy. Jinak já dnes byla v zdravé výživě a nechala tam 5-ti kilo :zed: Ale jsem si koupila čistou mateří kašičku, kontryhelový čaj, pak rakytníkový čaj a psyliium. No tak to teď začnu vše baštit a pít… :lol:

V pátek jdu k tomu doktorovi, tak jsem zvědavá, co mi řekne… :think:

• Citovat
  • Upravit
baby87
19.7.12 04:34

Peti a ty jsi mela jake vysledky poprve a pak ty dvoje zlepsene?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty