Gynekolog MUDr. Konstantin Čaplygin - Frýdek Místek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Hermiona85
6.8.12 18:33

Peti, tak jak jsi dopadla dnes? Pokud neva, ze se ptam:-)

• Citovat
  • Upravit
Petra 82
6.8.12 22:06

Ahoj holky :mavam:, byla jsem se sestrou v OVA, teprve jsme dorazily, takže píšu až teď. Sliznice 10,3 mm, takže KET v pátek. Rozmražují mi ta 3-denní embryjka. Dnes večer začínám ještě ke všemu s Utrogestanem. Budu brát dovču po KETu, doktor se na to moc netvářil, chtěl ať jdu na marodku, ale já už nechci nemocenskou. Zase krácení platu, my stejně nikam letos nejedem, tak si tu dovču vezmu teď. Být doma zavřená jak ve vězení mi na psychice nikdy moc nepřidalo. Takže budu vše dělat s rozumem, ale aspoň trochu se venku vyvětrat je potřeba. Samozřejmě první 3 dny proležím :lol: Na KET se už těším :oops:, a jak by vyšel, pak bych si vzala tu nemocenskou…
Hermiono, dovča vypočítaná na ovulaci :palec:,super tleskám… :potlesk:, snad se zadaří :oops:
Baby a co u tebe nového???
Jinak Hermiono, tričko bude určitě moc hezké, zítra mrknu na odkaz té vaši dovči, ale určitě jsi si vybrala dobře… :mrgreen:

Tak hoky dobrou nocku a hezký zítřejší den… :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Hermiona85
7.8.12 06:50

Tak super Petro :dance: Jéé ty se máš, to už máš za pár dní.
Už to musí 100% vyjít. A za jak dlouho se zjistí, že se to uchytilo? Za 12 dní?

Jasně vem si dovolenou ať nejsi jak ve vězení, určitě ti to pomůže. A že tu máš sestru to máš taky fajn. Přivede tě na jiné myšlenky. :-))

Tak ať ti dobře dopadne uzávěrka a pak hurá na KET.

Budem na tebe myslet.

Pak se ozvi jak budeš mít po tom a budeš mít náladu na nás :hug:

Tak papa

• Citovat
  • Upravit
Petra 82
7.8.12 19:50

Ahojky holky :mavam:

kde je Baby :?: :?: :?: :nevim: :nevim: :nevim:
Hermiono, ty stránky s tvou dovčou mi píšou, že stránka nenalezena… :nevim: :nevim: :nevim:
Jinak když se to podaří, někdo má aspoň ducha na testu z moči třeba už 6-tý den po transferu, no správně si máš dělat test až 14-15 den po transferu. Já mám 23. 8. kontrolu u doktora, test z krve… Tak snad vydržím a nebudu testit. Mám tu ségru i se švárou, tak aspoň s něma přijdu na jiné myšlenky,,, a snad to i rychleji uteče…
Hermiono ozvu se hned jak budu moct, to víš, že na vás budu mít náladu :P Těším se na každý váš příspěvek… :hug:
A kdy odjíždíš na dovču??? To si dlouho nepokecáme 8o
No snad to vydržím… :oops:

• Citovat
  • Upravit
Petra 82
7.8.12 19:52

Se mi to odkliklo, ještě jsem nedopsala… :roll:
Kde je ta Baby,,, už jsem nervozní, jestli se ji něco nepřihodilo… :think:
No snad je vpořádku a brzy se ozve…

Tak se mějte holky hezky a piště,,, myslím na vás :hug:

:mavam:
  • Citovat
  • Upravit
baby87
8.8.12 08:38

Ahoj holky ne nic se mi nestalo byla jsem furt jen v praci pak sousedce pomahala uklizet barakk protoze ho rekonstruovali tak at uz se muzou nestehovat zpatky byly pryc 4.5mesice maji super prcky holcicku pul roku a mally ma skoro 2.5 ;) jinak asi nic noveho furt zobu :) dnes koncim 3tyden a v patek jdu navstivit sestrenici co se ji 14dni zpet narodila holcicka tak uvidime musim to postupne prekonavat vim ze to nebude jednoduche ale naporad se tomu nevyhnu myslim ze u ni mi to jeste nedojde uplne ze se ji mala narodila vite jak budem se bavit atd ale spis az pak od ni pojedu a budu sama… ale jak rikam musim to prekonat a smirit se s tim a jinak budu doufat ze budem rekonstruovat snad jeste letos tu pudu musim se necim zabavit drzim vam palce holky at to vyjde budu vam tise zavidet to se priznam :) pocitam dny kdy uz pujdem do prahy

• Citovat
  • Upravit
Hermiona85
8.8.12 12:01

Čaute Holky :mavam:,jak se tak dívám, tak jsme všichny 3 na tom stejně. Všechny čekáme :cert: A nezbývá nám bohužel nic jiného než doufat, že to dobře dopadne:-) Ale už se hrozně těším… A neboj Baby, říjen tu bude co by dup. Vlastně za 2měsíce tak už jedeš, že? To uteče. Taky jsem byla z těch léků zoufalá, ale teď už beru jen ty polovičky vlastně dnes to je 4. den co beru jen půlku. Rozdíl jsem v tom nepoznala žáden. Snad jen, že mě včera hrozně bolela hlava, ale to mohlo být způsobeno tlakem nebo něčím jiným. Kdo ví.
Baby a taky aspoň uvidíš ne mě jestli ten Prednison funguje nebo ne. - Doufám, že bude fungovat a budu v tom :-)) Ale kdo ví, asi by to byla velká náhoda, kdyby to vyšlo na první pokus. Budu si dávat čas do konce roku. Snad se podaří.

Petro jen si říkám, že to by byl gól, kdybychom obě byly v tom. To bychom asi i pomalu stejně rodily a budem mít stejně staré děti :dance: To by byla sranda :-))

Tak pak budem testovat spolu, když to nevydržíme :pankac:

• Citovat
  • Upravit
Hermiona85
8.8.12 12:05

Nějak se mi to náhodou odeslalo…

No ale ty to budeš vědět dřív už z krve a hlavně už máš v pátek KET, my se budem snažít od pondělí. A pak asi co druhý den.

Nebo holky jak to je? Dejte mi nějaké rady… Máme se snažit každý den, nebo radší obden. :) :nevim: Všude uvádí jinak.

Tak zatím papa a držte se, myslím na vás

JInak příští týden tu teda nejsem, takže pak se určo ozvu…

• Citovat
  • Upravit
baby87
8.8.12 12:21

Fakt vam tise zavidim po snazeni pres 2,5roku a potratu vysetreni kyretazi zakrocich pod narkozou a ruznych doktorech a centrech uz je toho nejak moc na me a zavidim kazdy pupek a kazde mimco cucim do kazdeho kocarku a na kazde tehu bricho

• Citovat
  • Upravit
Hermiona85
9.8.12 11:08

Holky ještě vám posílám odkaz na ten náš pobyt v tatrách :-))

www.wsr.sk

strašně se těším

tak se mějte papa

• Citovat
  • Upravit
Petra 82
9.8.12 18:06

Ahojky holky,

vezmu to postupně…

Baby je to úplně normální co cítíš… Mě taky bylo u kamarádky fajn, jak jsem měla malého na rukách, no odejít sama domů, bylo těžké… :,( Pořád jsem si v duchu říkala, proč ona jo a já ne. Jaká naspravedlivost… :cert: A to se ji malý podařil hned napoprvé,,, to tě pak úplně dorazí… Navíc její přítel z něho není moc nadšený… :pocitac: :pocitac: :pocitac:, debil jeden,,, nechápu… :zed: :zed: :zed: Co my bychom zato štěstí dali… :oops:
Mám úplně stejné pocity jako ty, každému čučím do kočárku, pohled na něčí pupek mě dostává do zoufalství… Žene mi to slzy do očí… :,(
Každou těhotnou co vidím, říkám si proč ona jo??? :nevim: Kolikrát jsou ty ženské otřesné, nějaké ochlastky, nějaké totální boubelky, nebo dokonce o dost starší než já a tlačí před sebou kočárek… Je mi z toho strašně… :zed:
Jediné co ti na to můžu ještě říct, nejsi v tom sama Baby, jsme tu s tebou a víme, čím si procházíš… Každá z nás si tu už zažila své… :,(

Hermiono, teda ta dovča vypadá skvěle… Nechceš si mě přibalit do kufru??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jinak co se týká snažení, určitě ob den. Spermie nestihnou dozrát za 24 hodin. I proto ta abstinence před odběry… Navíc ty nejschopnější jsou schopné v těle přežít až tři dny a i po třech dnech ještě oplodnit vajíčko. Takže když se budete snažit obden, určitě nic nezkazíte… :palec:, ba naopak…

No holky, moc si přeji, aby KETík vyšel, ale raději se držím při zemi. Minule jsme si byla na 99% jistá, že to vyjde… Dala jsem tomu vše a nic,,, takže je těžké uvěřit tomu, že zrovna teď by to mělo vyjít… Ale je pravda, že na tom KETu je dobré to, že ti předtím odpadnou ty peripetie a ty nervy… Jsem klidnější…

Jinak Baby, pamatuji si, že jak jsem se k vám přidala do diskuze, nemohly jste se s Herminou dočkat výsledků, a podívej, už je dávno víte a už i zobete :lol: Strašně to letí. Já už mám 2 měsíce od IVF… 8), strašně to letí,,, už by jsem za chvíli měla za sebou první kritický trimestr… :,( No ale nemám, tak hlavu vzhůru a do boje holky… :pankac:

Holky nepsala jsem Vám to, ale má setra má ty stejné problémy jako my. U nich to taky trvá téměř 4 roky. Má za sebou jedno nevyšlé IVF ve Fertimedu… :,( Řekla jsem ji o Čaplyginovi a ona k němu přešla, včera byli v Praze… No byl tam Madar, představte si, že Bočková tam už nedělá,,, je těhotná… Zvláštní ironie, že??? Takže taky teď čekají na výsledky… :think: Ona ale žije v zahraničí, tak u ní je to se vším hodně složité, ale má za sebou všechna vyšetření jako my. Tak snad jim taky najdou v tom problém a pak se jim to zadaří, jinak fakt už nevím… Ona má ještě bohužel i jiné problémy s prolaktinem a endometriozou,,, takže žádná sláva… :( Spíš hrůza, i Čaplygin nad ní kroutil hlavou… :roll:

No takže dneska jsem se dozvěděla, že KETík bude zítra v 11 hodin, tak na mě myslete holky, já budu na vás… Jen mi neřekli jak bobísci na tom jsou, protože je šli teprve rozmrazovat… :oops: Miláčci naši,,, myslím na ně a držím jim pěsti, ať jsou silní… a přežijou. Čekám na ně… :oops:

Tak holky se mějte hezky a já se zase ozvu… :mavam:

:hug:
Doufám, že zítra už se ozvem 3v1 :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Hermiona85
9.8.12 19:44

Ahojte Holky,

a tebe Petro obzvlášť zdravím. Děkuji ti za krásně dlouhý mailík a za rady a tipy. Ty jo, to jsem nevěděla, že spermie nestačí dozrát do jednoho dne. Takže každopádně dík za radu.

A přejdu hned k věci.

Petro chci ti popřát ať ti to zítra dobře dopadne. Pevné nervy - nebo spíš žádné nervy ( ale já vím, že bez nervů to nejde ) A hlavně ať se vám to už podaří. :!

Budu na tebe myslet a držet prsty. Takže se drž holka.

Jinak s tou sestrou jsi mě teda překvapila. Já nevím, proč to musí být takové težké. Přesně tak jak píšeš, kdejaká alkoholička má zdravé dítě nebo fakt individua jsou různá a mají rodinu. Je to nespravedlivé… ale tím už se nějak nechci zabývat, protože mě to tak akorád nasere. A o tom kolik holek - kamarádek je zas těhotných nebo zrovna tento týden porodily…To už fakt nemám sílu mluvit. Prostě každý den se dovídám pomalu o nové těhulce… v práci, v rodině, sousedka… všudem kolem mě. Achhhh jooo.

Ale neboj nám už se taky konečně poštěstí uvidíš. :! :! :! :! :! :! :!

Tak pozdravuj sestřičku a řekni ji, že v tom není sama. A ať ji výsledkou vyjdou tak, jak si přeje. Kdyby už to bylo BI, tak ji držím palce, aby to měla takové krátké jako já — 6 týdnu na 5mg pak 2.5 mg… to je asi nejkratší cesta léčby a držím ji prsty ať ji to s miminkem brzy vyjde…

No a že Bočková je těhotná :-))))) To už je mazec :potlesk:

Takže Peti kráááásně se na to vyspinkej - :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :kytka: :kytka: :kytka:

A zítra se ozvi jako 3 v 1

Takže si necháváš zavést 2 embryjka, ju?

Dobrou noc :hug:

• Citovat
  • Upravit
Petra 82
9.8.12 20:26

Ano ano Hermiono, 2 bobísky by jsme chtěli s manžílkem…
Už se na ně těšíme,,, na prďolky…
Už jim chystám „půdu“, tak ať se bobci snaží a jsou silní… :oops:
Pa pa zítra holky…

• Citovat
  • Upravit
Petra 82
9.8.12 20:36

A Hermiono, děkuji za povzbuzení…

• Citovat
  • Upravit
baby87
9.8.12 21:23

Peti taky drzim palecky tobe i sestre a s tou doktorkou je to mazec…;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty