Gynekolog MUDr. Konstantin Čaplygin - Frýdek Místek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Hermiona85
27.6.12 07:54

Ahoj,

úplně tě chápu, jak se musíš citít. Ale dobré je, že máte ještě ty sněhuláčky :)
Určitě ti Čaplygin nabídne zase nějakou variantu - on to asi jen tak nevzdává. No a jak říkáš, život jde dál musíte se koukat dopředu. Zajeďte si na dovolenou nebo aspoň s přáteli na chatu. A odreaguj se. To aspoň mě pomáhá. I když nevím jak to je s tím prednisonem a sluníčkem. Prý se nesmí opalovat. Bereš ho ještě? Asi jo, že? Dočetla jsem se že po 6 měsicích uživání Prednison ztrácí účinek. A musí se pomalu vysadit a pak znova najet na léčbu. Tak nevím. Ale oni by ti to určitě řekli. Tak se drž a doufám, že ti už je trošičku lépe. Popravdě jsem si myslela, že už vám to vyjde- byla by jsi taková naše podpora. Ale to si myslel asi každý, že? Tak neboj… dřív nebo později budeme maminky, musíme tomu věřit, jinak by naše snaha byla k ničemu. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Petra 82
27.6.12 12:12

Ahoj Hermiono, Prednison už neberu, mám teď tu pauzu o které píšeš. Ale ji mám až teď jinak to nešlo. Doktorka v Praze říkala, že těch 8-9 měsíců už je hraničních pro tu pauzu, no tak doufám, že to nebyl ten důvod, proč se to nepovedlo. Ale to víš, Čaplygina se na to zeptám, jestli to náhodou není proto, že už mi neučínkoval. Jsem z toho nešťastná, nemůžu to pochopit, proč ve středu bylo HCG pozitivní a v pátek večer už jsem začala špinit. Doktor mi říkal, že mě tam nečekal, že to vypadalo tak dobře, nadějně… Ještě teď tomu asi nevěřím, stále mi to nedochází… :,(
Myslím, že až dojdu do práce, mi to teprve docvakne a spadnu do kruté reality. Úplně se do té práce bojím teď zase po tom všem vrátit. Je to hrozné, tělo i mozek připravuješ na mateřství a pak najednou bum a konec. Už je to potřetí, co to prožíváme a já už z toho blázním. Ještě že mám v manželovi takovou oporu, vím že ho to taky hodně ranilo, ale mě podporuje jak jen to jde. Myslím, ne vím, že kdo tohle nezažije, v životě to nepochopí. Každý tě automaticky polituje, povzbudí, ale nechápou tě o čem mluvíš.. Je to se mnou jak na kolotoči, chvíli se dívám dopředu a plánuju co budem dělat dál a pak se cítím úplně na dně a už nevěřím v lepší zítřky… :,( Ono, asi ještě i ty hormony účinkují. Jsem ráda, že si tu s vámi píšu, mě to povzbuzuje…
Držím vám pěsti, ať aspoň vám to vyjde…

• Citovat
  • Upravit
baby87
27.6.12 18:29

Ver mi peti ze te moc dobre chapu jak jsem zjistila tehdy ze test byl pozitivni mela jsem obrovskou radost pak mi dr rekla ze mam zvysenou sliznici a pak i krev to prokazala tu krev mi vzali v ut a pak v pa a to uz mi dr rekla ze jsem potratila takze zcela chapu brecela cely den a nic jsem nechapala z toho proc se to stalo kdyz se to konecne povedlo po trictvrte roce snazeni a od te doby uz nic je to strasna ta bezmoc a to kdyz te okoli polituje taky nepomaha a uz vubec jak vidis tehuli ci novorozene :(((( jeste ted me to boli takze se fakt drzte a verte ze to vyjde chce to nejak se odreagovat… na druhou stranu v praci na to nebudes zas az tolik myslet nez kdybys byla doma drzim palce at se podari :)

• Citovat
  • Upravit
Hermiona85
28.6.12 13:26

Baby a ty stále nemáš žádné výsledky z Prahy?

• Citovat
  • Upravit
baby87
28.6.12 22:07

Ahoj hermiono nemam volala jsem dnes nekolikrat dr a bud bylo obsazeno nebo mi to nebrala ci prerusila :((( tak bud budu zkouset nebo musim vyckat…

• Citovat
  • Upravit
Petra 82
28.6.12 22:19

Ahoj Baby,

neboj, už se brzy dočkáš…
Já teď budu muset čekat do srpna na KET a nevím jak to vydržím. Každá má myšlenka patří jen jemu. Na nic jiného prakticky nedokážu myslet… Připadám si jak robot, vše dělám automaticky,,, ale jinak jsem jak tělo bez duše. Nic mě nebaví, nic mě nezajímá, nic mě netěší… funguju jen proto, že musím… :(
Strašně to bolí, a náplast na to neexistuje… :,(
Mějte se hezky holky…

• Citovat
  • Upravit
Hermiona85
28.6.12 22:38

Baby tak držím prsty. Já si myslím, že ono ti to i tak příští týden příjde. Mě to vlastně taky přišlo dříve. Po 25 dnech.

Jinak Peti to je fakt hrozné to čekání. Není možné aby ti to v srpnu nevyšlo. No my taky musíme čekat až do srpna, pak v době ovulace můžem zkoušet mimi. Uvidíš, nakonec budem spolu rodit na Sosně :-)) To by byla prča.

Tak se holky zatím držte a nic jiného než čekat nám asi nezbývá. A s těma myšlenkama to už radši ani nemluvím. Nejde na to prostě nemyslet, ale já nevím co nám teď zbývá. Fakt jen ta opora manžela/přítele. Taky jsem moc ráda že mám doma šikovného chlapa, který mi rozumí. Ale nejhorší je, že on si přeje miminko a já mu ho zatím nemůžu dát… ale nevyčítá mi to naštěstí.

• Citovat
  • Upravit
Petra 82
29.6.12 11:54

Holky ani nevíte jak Vám zavídím, to že máte ještě nárok na IVF,,, dala bych za to cokoliv, cokoliv… Strašně bych chtěla vrátit čas, pořád si říkám, že bych něco udělala jinak, a třeba by to vyšlo… Mám strašné výčitky, že to zase nevyšlo.., cítím že jsem selhala, zklamala… Manžel mi nic nevyčítá, no já vím, že bezdětní jsme kvůli mě.. Asi už jsem zralá na psychinu, nějak to všechno nezvládám… Všechny peníze ze svatby jsme utratili za IVF, a mimi pořád nikde… Peněz mi líto není, jen si říkám, co všechno by jsme těm dětem mohli za ně pořídit, kdyby jsme je měli normálně, jako všichni kolem mě… Po dobu našeho snažení, téměř všichni naši známí už porodili 1 nebo 2 děti… Už těžce snáším jak mi někdo řekne že čeká rodinu, dlouho to vstřebávám… Bolím mě každý pohled na těhotnou nebo na kočárek… :,(
Nevím jak dál, je mi smutno…

• Citovat
  • Upravit
baby87
2.7.12 15:17

Peti nic si nevycitej doufej ze se to povede ty za to nemuzes udelala jsi vse co bylo v tvych silach ;))) ja vim ze to tezke ale zas bude dobre uvidis jednou prcka mit budeme volala jsem dr zda uz tam mame vysledky kdyz jsme tam byli uz 8.6. a rekla mi ze jeste ne pan doktor ma dovcu tak snad v pondeli je udelaji asi meli malo casu tak taky nevim na cem jsme :(((

• Citovat
  • Upravit
Hermiona85
3.7.12 09:04

Čaute Holky, nebojte ono bude zase lépe. - aspoň v to doufám. Nejhorší je, že jsme všechny 3 na bodě mrazu a čekáme a čekáme - dopujem se tabletkama a čekáme. Chtělo by to aby už aspoň jedna z nás otěhotněla a dala zbývajícím naděj. Takže Peti my to musíme vydržet do toho srpna a ty baby snad výsledky budeš mít o. k. a čaplygin ti navrhne třeba inseminaci. Šla bys do toho? Jinak já zobu ten Prednison a spočátku mi bylo všelijak- tak slabo. Teď už jsem si asi zvykla, ale mám totální akne po celém ksichtě. CHodím do práce celá pojebakovaná :,( Tak snad už se to nebude zhoršovat bo mě picne. Navíc nemůžu na sluníčko - píšou to tam. Takže léto v háji. Ale miminko vše, že? Takže holky hlavně to nevzdávejme, co? Není možné aby to nějak nešlo. Snad Čaplygin pomůže.- ví co dělá. No a Baby jsem byla tak zvědavá na ty tvoje výsledky a zas se to posunulo, snad ti to brzy dorazí. Tak pak písni. zatím čauky

• Citovat
  • Upravit
baby87
3.7.12 19:02

Jj snad se to pohne konecne pristi nebo dalsi tyden inseminaci bych zkusila nic za to nedam ale uvidim spis po lecbe a akne to jsem mela uz i s clostiku snad vse bude ok a opalena kdyby neco uz trochu jsem no spis spalena snad to alespon jedne z nas brzo vyjde :(

• Citovat
  • Upravit
Petra 82
4.7.12 14:28

Ahoj holky,

tak jsem zase tady…
Musela jsem se z toho nějak posbírat,,, no i tak zažívám horší a lepší chvíle.

Baby, dávej bacha, až půjdešna tu IUI, teda jestli na ni půjdeš. Normálně se na ni stimuluje Clostíkem. Ale teď jsem někde četla, že když to nestačí a musíš k tomu si i píchat hormony, ZP to vezme jako první cyklus IVF. Takže bacha na to. Aby jsi kvůli IUI nepřišla o nárok na IVF. Aspoň VZP to tak dělá.

Hermiono, 6 týdnů je vpoho, my čekali 10 měsíců… Co se týká akné, no byla jsem na tom podobně, chvíli se ti to zlepší, no u měsíček pak zase zhorší… Co se týká sluníčka, Prednison sice už neberu, ale pořád se mi drží v těle a na sluníčku jsem byla a OK. Myslím, že kdyby už na to alerg. reakci na sluníčko někdo měl, asi by na to upozorňovali. Takže myslím, že vyhýbat se mu úplně nemusíš, toho bych se tak nebála.

Jinak Čaplygin je vážně na dovce, má tam záskok, ale neadekvátní co se týká neplodosti. Paní doktorka je velmi milá, ale ještě nemá ty zkušenosti. Jako doktorka určitě OK, ale není to odborník na neplodnost. Takže tak.

Já jsem tam u něj byla na poslední kontrolu a chtěla jsem se s ním pobavit o KETu, poradit se, kdy na něj jít. Chtěla jsem jít hned, no teď jak jsem se trochu uklidnila, tak mám strach, ať to neuspěchám. Zvažuji, že mu řeknu o vypsání žádosti na lázně. Máme na ně 2× za život nárok. Jela bych do Klímkovic, tam neplodnost léčí. Né že bych tam nějak strašně chtěla, ale doufám, že bych se tam mohla dát psychicky do kupy. Mám pocit, že to sama úplně nezvládám..
Je mi líp, pak stačí slyšet že někdo je těhotný (samozřejmě po měsíci zkoušení) nebo porodil a jsem zase v depresi…

Holky držte se a mějte se krásně..
A pište, ať se navzájem podržíme… :hug:

• Citovat
  • Upravit
baby87
5.7.12 08:24

Jo peti to znam sestrenici se to povedlo po skoro roce snazeni ted ma 25 termin a neni mi prijemne ji videt tehu jeste jsem to neprekonala a to je o 2.5roku jeste mladsi :( a bratranci se maly narodil v lednu a jeste jsem ho radeji ani nevidela povedlo se jim napoprve letos je kolem me extra moc tehuli a mimin :(( a rok od roku vic :( pokud budes peti v klimkovicich dej vedet muzem se potkat ;))bydlim tu

• Citovat
  • Upravit
Hermiona85
5.7.12 22:00

Čaute Holky, díky za zprávičky. Jsem vždy ráda, když si o vás můžu něco přečíst. No chci vám říct, že jsem dnes s manželem navštívila léčitelku. Jmenuje se Eva Santi. Petro neznáš ji náhodou? Přebývá ve Vendryni. No a ta mi řekla ať vysadím Prednison a naordinovala mi svou léčbu. ( magnesium z nějaké jiné firmy- to co uživám prý není dobré :(. Pak lněný olej…jít pomalu jen zeleninu a ovoce.. a nakonec něco japonského na dočištění :-)) tak fakt nevím. Ale ten prednison se mi fakt nechce vysazovat, tak nevím teda co včil. Ale budu zatím poslouchat doktora a kdyby se to nějak nedařilo, tak zkusím tu její léčbu. Manžela mi karmicky očištila i dům. No zajímavé to bylo, ale spíše mám pocit že jsem naletěla. Toď vše ode mě.. Jo jinak jsem se chtěla ještě zeptat Petry jestli ti prednison způsoboval opoždění menstruace… nedostala jsem to. Ale neveřím, že bych mohla být v tom.. Sice nějaký ten sex byl a pak jsem hned nasadila tabletky… sama jsem z toho zmatená. tak zatím čauky… jo a do těch lázní bych taky chtěla… myslíš Petro že by mi doktor vypsal lázně a pak bych zkusila inseminaci? Slyšela jsem, že ti to zdravotní pojišt. přeplatí pod podmínkou, že pak jdeš na umělé.

• Citovat
  • Upravit
Petra 82
9.7.12 17:04

Ahoj holky,

Hermiono, myslím, že u téhle jem nebyla, ale jinak jsem prošla desítkami léčitelů. Prednison bych být tebou nevysazovala. Ono kdyby jste dodržovali kondomový styk třeba rok bez Prednosinu, tak by to pak i šlo přirozeně, ale jinak ten Prednison to urychluje. Jako to, aby tvé tělo zapomělo na ty alergeny „spermie“, bez něho by mu to trvalo hrozně dlouho. Jestli ti můžu poradit, tak raději bych chodila na akupunkturu. Je prý dost dobrá při neplodnosti. Doporučuje se před IVF, že zvyšuje šanci na oplodnění. Já kydsi chodila kvůli jiným problémům na akupunkturu a bolela mě, tak já posera na ni teď nešla, ale silně nad ní zvažuji. :think:
Baby, tak to by jsi měla jednou fajn, kdyby jsi do těch lázní cgtěla, Já už v nich byla, ale to mi bylo 16 a byla jsem po operaci.
Jinak Hermiono nevím jak s těma lázněma. Jestli mi je jako přiklepnou „jen před KETem“. Taky prý záleží, na co ti při vyšetřeních přijdou. Jako co je za příčina naplodnosti u tebe - Vás. Tak nevím, doktor tam posledně nebyl a až tam půjdu, zkusím se ho na to zeptat. Zda tam jet před KETem a jestli mám na ně nárok.
Já už bych zase na ten KET chtěla v tom srpnu. Přijede mi i segra se švagrem a budou u nás, tak myslím, že bych se s něma víc uvolnila a nemyslela tak na to :zed: Uvidím, i jak v práci to bude vypadat, to víš, je doba dovolených. Jinak já mám teda za sebou dnes první směnu po dlouhé době a naštěstí to bylo OK, tak snad to tak půjde i dál.. :)
A baby, ty ještě nemáš výsledky z Prahy? :nevim:
Holky držte se a věřte, že jednou to přijde :dance:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty