Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Prosím, nemáte někdo tip na dobrého zubaře v Praze 12, nejlépe Poliklinika Modřany a okolí? Už bydlím v Praze dva roky, ale zubaře jsem si tu pořád ještě nenašla, teď jsem těhotná a budu potřebovat razítko do průkazky
. Mimoto jezdit se dvěma dětmi k zubaři do Plzně už by pro mě byl asi doooost velký problém
. Úplně totéž se týká i „praktického lékaře“ či jak se to jmenuje, prostě normální doktor, kam se chodí třeba s chřipkou
.
Dííííííky
Ahoj
já chodím na polikliniku i s prckem k dr Roeselové. Je to soukromá zubařka a je fajn, nemám s ní problém. Nové pacienty bere, ale jsou tam objednávací lhůty kolem měsíce.
Jé , zubař mě taky zajímá , hledám
.
Praktickou dr. můžu doporučit dr. Reifovou - je v budově polikliniky, ale v přízemí a má vchod z ulice (když stojíš před poliklinikou (čelem k ní) , tak vpravo od lékárny ,jakoby za zeleninou či cio to tam je. Chodíme k ní 15 let a jsme moc spokojeni.
ahoj, tak jsem to vedle smazala a píšu sem:
zubař Čechura, Vranská 18 – Prodent, chodim k němu se synem, bere děti i dospělé a má tam dentální hygienistku Kralevičovou -taky milá.
Noví obvodáci jsou ted v nákupním centru na Novodvorský – www.mojeambulance.cz – ale neznám je. jen ze maj dobrou pracovní dobu- od osmi do osmi, a když je dr. nemocný, tak zajistěj, aby v té ordinaci někdo ordinoval. nemusíš ty někde nekoho lovit.
har.
Taky sháním zubaře pro sebe i malého, ale nechci nějakého, kde se platí pomalu i pozdrav.. Jak je to u zmiňovaných??? Díky!