Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Zkušenost neznám, ale není tak naběhlá jen jizva? Když si vzpomenu, jaká byla na pohmat jizva po porodu, taky to nebylo nic moc. Asi jako každá čerstvá jizva. ![]()
@Petule030 bohužel ne, mam to sešité a přijde mi, ze to praska a akorat se podle me vytvořily dvě nové řasy, nebo to špatně odstranil. Bral to hodně zevnitř, ale ja chtěla hlavně z venku kvůli estetické strance. Uz mi stihly vypadnout dva stehy a nejsem si jista, zda je to správně tak brzo.
Zkusenost bohuzel nemam, ale zajimalo by me jak zakrok probihal? V celkove anestezii? Mam stejny problem. Nejradeji bych si to nechala tez odstranit, ale doktor mi zatim rika, at to necham byt.
@Teruleplterulepl Mažeš si to něčím? Mohl by ti pomoct Hemagel nebo gel z dubové kůry. Kdy máš jít na kontrolu?
@Teruleplterulepl Zdravím,smím se zeptat jak se vám to nakonec zahojilo? Jsem aktuálně ve stejné situaci. Jde mi hlavně o estetickou stránku, jsem týden po zákroku a vzhledově mi to přijde ještě horší než před tím.
V životě už bych na to nešla.
Zákrok naprostá hrůza,45 minut, asi 9 opichů. Jestli na to někdo chcete jít tak si sežeňte hodně silný drogy a ládujte to co sebe už před zákrokem a pak normálně neschopenku.
Mám měsíc po a furt to bolí jako prase.
Jít na záchod… radši si sednout na kůl. Škoda že jsem si něco nepřečetla nebo mi to někdo nerozmluvil.
Já jelikož kojila, tak jsem nemohla nic. A ještě běhat kolem mrňouse…
Zdravím, je tady někdo po operativním odstranění kožní řasy u konečníku? Zajimala by mě rekonvalescence. Jsem nyni 5 dní po zákroku a přijde mi to tam ještě horší než to bylo 😭