Kožní vřed?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
1.12.13 22:36

kozni vred?

Ahoj, omlouvam se za anonymitu(zaroven prosim o jeji dodrzeni), ale je to pro mne neprijemne tema a zaroven se omlouvam pokud to nekomu prijde nechutne :-( pred par dny jsem si na zadni strane stehna nahmatala boulicku. Byla cervena, rekla bych ze i tvrda uprostred bylo videt, ze je uvnitr hnis a nejsem si jista ale asi byla na spicce cerna tecka. Koukala jsem pres zrcatko tak nevim jiste. Chlap mi to zmackul a vylezlo z toho takove tuhe bile a zustala tam dirka on rikal, ze hluboka. Potrel mi to roztokem Betadine a zalepil. Jeste druhy den jsem si dala novou naplast s desinfekci. Ted jsem se koukala zda to mam zhojene a ma to rekla bych cervenohnedou barvu a nejspis tam jeste trochu hnisu nebo ceho je. Muze to byt vred? Neboli to, ale nechci, aby se me to treba rozneslo. :( Jinak me zacalo bolet v rukach a v nohach takova rezava bolest jakoby v zilach az do trisel a podpazi.Muze to souviset? To asi ne co? Diky za odpovedi.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21848
1.12.13 22:38

A není to prostě jenom velkej a hnusnej jebák?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
1.12.13 22:43

Tak to netusim co by to mohlo byt :? Pokud by se to nezlepsilo do par dni sla bych k doktorce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.12.13 22:43

Taky jsem si prvne rikala, ale to co z toho lezlo bylo jine takove tuhe. Asi by bylo dobre opet vymackat a vycistit, ze?

• Citovat
  • Upravit
19609
1.12.13 22:47
@Krkael píše:
A není to prostě jenom velkej a hnusnej jebák?

Nee to bude ještě větší a hnusnější megajebák :mrgreen:

Zakladatelko, najdi si, co je to furunkl, nejspíš to je ono. Dej na to ještě tu Betadinku a pak třeba Bepanten a bude to v pohodě. Neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
1.12.13 22:50
@Katchus píše:
Nee to bude ještě větší a hnusnější megajebák :mrgreen:Zakladatelko, najdi si, co je to furunkl, nejspíš to je ono. Dej na to ještě tu Betadinku a pak třeba Bepanten a bude to v pohodě. Neboj.

Tvl ted se ve mne obratily spagety :poblion: jsem to zadala do guuugle :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1685
1.12.13 22:51

Nevim ale i blby vred moji kamaradce malem zpusobil otravu krve :nevim: :nevim: takze jestli se to bude opakovat zajdi na kozni.Jak rikavala moje profesorka zdravi mame jenom jedno :) i kdyz se to muze zdat banalni..ale abych te nestrasila zeptej se v lekarne na nakou mast na vredy a hotovo. Pokud byl jen jeden a uz jiny nebude, neresila bych to :mavam: a pokud bude rozhodne nemackej a pockej az praskne sam! No jinak dobre tema pred spanim :| :) :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.12.13 22:56

Fuuj tak ted jsem se malem :poblion: :poblion: z tech obrazku co na me vyskocily

• Citovat
  • Upravit
52
1.12.13 22:59

Ideální je koupit v lékárně mast Ichtoxyl ( asi za 37kč ), pořádně namazat, překrýt a nechat působit a opakovat tak 2-3× denně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.12.13 23:04

Tak to ten furunkl asi bude. SKusim teda tu mast a pokud nezabere zajdu k doktorce. Dekuju vsem za reakce, znova se omlouvam za „nehezke“ tema a preji dobrou noc.

• Citovat
  • Upravit
16986
1.12.13 23:07
@kamusha píše:
Ideální je koupit v lékárně mast Ichtoxyl ( asi za 37kč ), pořádně namazat, překrýt a nechat působit a opakovat tak 2-3× denně

uz na otevreny furunkul se nesmi davat…
furunkul je hodne infekcni, pozor na to (rucniky, prosteradla, sex)…
pokud je to opravdu furunkul, tak te poslou na chirurgii na vyriznuti :-(
a nemel by se mackat - nikdy se nevymackne vsechen hnis, dokud nedozraje a nepraskne sam.

Ta cerna hlavicka ale nesedi na furunkul. Nemohl to byt zarostly chloupek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
1.12.13 23:15
@Anonymní píše:
Tak to ten furunkl asi bude. SKusim teda tu mast a pokud nezabere zajdu k doktorce. Dekuju vsem za reakce, znova se omlouvam za „nehezke“ tema a preji dobrou noc.

pokud je to furunkul, ta mast ti to jen zapouzdri.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
2.12.13 04:51

Já bych právě radila vymačkat. Dělaly se mi takovýhle abscesy po porodu. Velkej červenej flek a veprostřed bílá tečka. Vymačkala jsem hnis a dobrý. Jenže jednou jsem to měla na takovým blbým místě na stehně, kde jsem na to blbě došáhla, takže jsem to nevymačkala. Za pár dní se tam udělala černá tečka, asi se to ucpalo a dostal se mi tam zánět. Bylo to hrozná bolest, nemohla jsem sedět ani chodit. Skončila jsem s tím na chíře, kde mi to rozřezávali. :poblion: Pak se mi udělal ještě jeden, to mi brali na kožním i vzorky, ale nic nezjistili. Potom se mi to přestalo dělat.
Přičítala jsem to oslabený imunitě po porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
2.12.13 08:08

Ahoj neholila jsi se? že by se ti zanítil chloupek? nebo bartoliniho žláza?
chce to vymačkat úplně aby tam nic nezbylo, jinak by se to ohlo zase zanítit a mohlo by tě čekat řezání ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
2.12.13 11:44
@AniNevim píše:
pokud je to furunkul, ta mast ti to jen zapouzdri.

zapouzdří? Ichtoxyl? co je to za hloupost? ten funguje jako klasická „černá mast“, tan hnis „vytahuje“, a že se nesmí používat na „otevřený“ furunkl je taky nesmysl. stačí si přečíst příbalový leták.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí