Krabičky na svačinu - kde sehnat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53190
3.4.19 08:59

Tenhle větší mám z Pepca, viz foto. Dvě menší přihrádky (ovoce, zelenina, sýr) a jedna větší na pečivo nebo i salát apod. Mám žravého prvňáka a tohle mu dávám jen pokud je v družině až do večera, je to opravdu velké.
Jinak mám takové ty klasické lock krabičky, ale placaté, do které se akorát vejde přepůlený rohlík nebo houska a není třeba už dál balit, protože se přimáčke víčkem. Plus mu bokem dávám (buď do pytlíčku, nebo menší krabičky) ovoce, zeleninu, sušenku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
3.4.19 09:10

@Coleta ale je. Mensi yumbox prodava treba i rohlik. Nebo https://www.akce-produktu.cz/…ra-01134445/

Nebo nemecky amazon.
Cena je desiva, ale opravdu ta synova jede nonstop 3 roky denne. A to mu neustale pada a v pohode

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
3.4.19 09:29

@Vemas Tak ta cena je opravdu děsivá :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4631
3.4.19 09:30

ahoj
já mám pro oba kluky tento. https://www.agatinsvet.cz/…box-herlitz/
jeden má modrý a druhý průhledný :) jsou krásně tenký, takže se do tašky vejdou ale rohlík (tedy na půlky) se tam vejde a vedle dávám ovoce, jablko nakrájené. jsem s tím maximálně spokojená, starší nosí už 5 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2813
3.4.19 09:37
@Akinom píše:
ahoj
já mám pro oba kluky tento. https://www.agatinsvet.cz/…box-herlitz/
jeden má modrý a druhý průhledný :) jsou krásně tenký, takže se do tašky vejdou ale rohlík (tedy na půlky) se tam vejde a vedle dávám ovoce, jablko nakrájené. jsem s tím maximálně spokojená, starší nosí už 5 let.

Ten také doporučuji. Je to ta nejlepší krabička na svačiny, jakou jsme kdy měli. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101684
3.4.19 09:37
@KMarkéta píše:
@Vemas Tak ta cena je opravdu děsivá :lol: :lol:

Hlavne nesmyslná, fakt nevidim odpovidajici pridanou hodnotu proti krabicce od musli tycek z Lidlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24169
3.4.19 09:45
@Kriss Tina píše:
@KMarkéta no když přihodila banán tak nacichlej chleba byl moje nejmensi starost, banán se ideálně rozmackal v tašce a bylo nacichle všechno uvnitř aktovky :mrgreen:

Vše načichlé od banánu by bylo ještě v pohodě, ale vše upatlané od banánu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4631
3.4.19 09:53
@modravlocka píše:
Ten také doporučuji. Je to ta nejlepší krabička na svačiny, jakou jsme kdy měli. ;)

Přesně, starší syn ji dostal jako dárek k tašce a teď jsem ji hledala i pro mladšího . :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
4.4.19 08:33
@j.a.n.i1
@j.a.n.i1 píše:
Hlavne nesmyslná, fakt nevidim odpovidajici pridanou hodnotu proti krabicce od musli tycek z Lidlu. :roll:
Nmuzes srovnavat jabka a hrusky
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101684
4.4.19 09:40

@Vemas Oboji je vec, do ktete cpu svacinu a cilem je, abych ji v poradku donesla, tak jake jabka a hrušky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
4.4.19 10:25
@Vemas píše:
Deti maji yumbox, cena silena, ale starsi ho ma 3 roky, pouzivame denne i o vikendech. A super

Úžasné svačiny!!! 8o :potlesk: :palec: Mohli bychom prosím jednu z fotek sdílet na Facebooku eMimina? :kytka:

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
4.4.19 21:25

@admin urcite :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
5.4.19 07:49

@j.a.n.i1
Uz jenom od pohledu je to uplne jiny napriklad :lol:
Tezko tam das zeleninu a dip, aby se ti to nerozplacalo vsude.
Takze za me nesrovnatelne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101684
5.4.19 09:10

@Vemas No ovsem ta pridana hodnota cene proste neodpovida…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
5.4.19 09:34

@j.a.n.i1 cena je vysoka. To bez debat. Ale zase je opravdu kvalitni. 3 roky den co den ji syn pouziva, opravdu ji nesetri a je porad stejna.
Takze kdyz to beres jako investici na x let, tak hned je to lepsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin