Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Tenhle větší mám z Pepca, viz foto. Dvě menší přihrádky (ovoce, zelenina, sýr) a jedna větší na pečivo nebo i salát apod. Mám žravého prvňáka a tohle mu dávám jen pokud je v družině až do večera, je to opravdu velké.
Jinak mám takové ty klasické lock krabičky, ale placaté, do které se akorát vejde přepůlený rohlík nebo houska a není třeba už dál balit, protože se přimáčke víčkem. Plus mu bokem dávám (buď do pytlíčku, nebo menší krabičky) ovoce, zeleninu, sušenku..
@Coleta ale je. Mensi yumbox prodava treba i rohlik. Nebo https://www.akce-produktu.cz/…ra-01134445/
Nebo nemecky amazon.
Cena je desiva, ale opravdu ta synova jede nonstop 3 roky denne. A to mu neustale pada a v pohode
ahoj
já mám pro oba kluky tento. https://www.agatinsvet.cz/…box-herlitz/
jeden má modrý a druhý průhledný
jsou krásně tenký, takže se do tašky vejdou ale rohlík (tedy na půlky) se tam vejde a vedle dávám ovoce, jablko nakrájené. jsem s tím maximálně spokojená, starší nosí už 5 let.
@Akinom píše:
ahoj
já mám pro oba kluky tento. https://www.agatinsvet.cz/…box-herlitz/
jeden má modrý a druhý průhlednýjsou krásně tenký, takže se do tašky vejdou ale rohlík (tedy na půlky) se tam vejde a vedle dávám ovoce, jablko nakrájené. jsem s tím maximálně spokojená, starší nosí už 5 let.
Ten také doporučuji. Je to ta nejlepší krabička na svačiny, jakou jsme kdy měli. ![]()
@KMarkéta píše:
@Vemas Tak ta cena je opravdu děsivá![]()
Hlavne nesmyslná, fakt nevidim odpovidajici pridanou hodnotu proti krabicce od musli tycek z Lidlu.
@Kriss Tina píše:
@KMarkéta no když přihodila banán tak nacichlej chleba byl moje nejmensi starost, banán se ideálně rozmackal v tašce a bylo nacichle všechno uvnitř aktovky
Vše načichlé od banánu by bylo ještě v pohodě, ale vše upatlané od banánu ![]()
@modravlocka píše:
Ten také doporučuji. Je to ta nejlepší krabička na svačiny, jakou jsme kdy měli.
Přesně, starší syn ji dostal jako dárek k tašce a teď jsem ji hledala i pro mladšího . ![]()
@j.a.n.i1 píše:
Hlavne nesmyslná, fakt nevidim odpovidajici pridanou hodnotu proti krabicce od musli tycek z Lidlu.
Nmuzes srovnavat jabka a hrusky
@Vemas Oboji je vec, do ktete cpu svacinu a cilem je, abych ji v poradku donesla, tak jake jabka a hrušky?
@Vemas píše:
Deti maji yumbox, cena silena, ale starsi ho ma 3 roky, pouzivame denne i o vikendech. A super
Úžasné svačiny!!!
Mohli bychom prosím jednu z fotek sdílet na Facebooku eMimina? ![]()
Monika
@j.a.n.i1
Uz jenom od pohledu je to uplne jiny napriklad ![]()
Tezko tam das zeleninu a dip, aby se ti to nerozplacalo vsude.
Takze za me nesrovnatelne
@j.a.n.i1 cena je vysoka. To bez debat. Ale zase je opravdu kvalitni. 3 roky den co den ji syn pouziva, opravdu ji nesetri a je porad stejna.
Takze kdyz to beres jako investici na x let, tak hned je to lepsi
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.