Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, mladší syn nám odrůstá z vajíčka, tak mu chceme pořídit autosedačku do 18 kg. Koukala jsem, že to není úplně levná záležitost, tak se chci zeptat, jestli necháváte sedačky v autě. Parkujeme normálně před panelákem… Navíc jsme teď koupili Romerku staršímu, tak si nedokážu představit, že bych nesla domů dvě autosedačky a ještě nechodící dítě
Napadlo mě, sedačky něčím přikrýt, aby nebyly na očích, přendat je do kufru nebo se na to vykašlat a doufat, že se sedačky nekradou
.Co vy na to? Hanka
Kamarádce ukradli, našla ji v nedalekém bazaru, po prošetření na policii (měli fotky, sedačku látanou) jim byla slavnostně vrácena - po cca měsíci ![]()
Ahoj,
myslím, že dobrý řešení je dát je do kufru.
Já už bych v autě nenechala vůbec nic, ukradli nám dokonce tic tacy a žvejky. A v únoru dokonce celý auto. Už si dáváme sakra bacha a nenechala bych nic náhodě.
Tak já vidím u nás spoustu aut se sedačkama a když vybrali naše auto v garáži pod domem, sebrali nám brýle,zapomenutou lahev tvrdého, mapu a kombinačky, ale všechny dětské věci včetně sedačky nechali na pokoji… tak nevím. Já bych ji v autě nechala, jen si ji třeba něčím odlišila (přidělaný flek, něco co nejde hned sundat…) a vyfotila si ji. Nikdy nevíš co se tomu zloději mihne za myšlenku ![]()
my ji v aute nechavame ale vetsinou ji davam do kufru at neni tolik na ocich.
ale myslim si ze taky hodne zalezi na tom odkud jsi.. a kde zrovna parkujes… pokud na nejakem „bezpecnem“ miste tak bych ji tam asi nechala.. ale pokud je to nekde kde ti ukradou i nos mezi ocima brala bych ji domu
My ji necháváme v autě, taky si neumí představit, jak bych vlekla sedačku, dceru a tašky, a navím se tam musí připnout a to je taky anabáze, takže ji vyndáváme, jen když manžel jede sám na výlet nabo na hory, pro jistotu. Jinak nám vylomili na horách kufr, ukradli kulu z řadící páky, dekl na kufr a 2× držáky, co se s nima spínají běžky ![]()
My také parkujeme na sídlišti a autosedačku v autě nechávám. Ukradli nám loni autorádio, ale sedačky si nevšimli nebo co ![]()
Ahoj.
Sedačky se kradou ( stalo se našim kamarádům), ale i přesto necháváme naši na zadním sedadle - parkujeme ve městě venku za domem.
Beruška ![]()
Ahoj,
doufam, ze to ted nezakriknu, tak klepu, kde se da… ale s vykradanim auta mam prebohaty zkusenosti: 4krat radio, jednou vnitrek radia (panel nam zustal doma), jednou rezerva, mapy, kazety, dvakrat jenom vymlaceny okno a jednou jenom otevreny auto (nic tam nebylo, vsechno si odnesli ti predesli), dvakrat auto (to posledni na jare i se sedackou). Ale nikdy zatim sedacku! Nechavame ji v aute, na sidlisti, jenom pres ni hazim tmavou deku. Nechavala jsem tam i vajicko a to bylo prikryty usmudlanou plinou ![]()
Hlavne nenechavat na ocich znacku, pokud je to napr. Maxi Cosi, ty se kradou hodne, co jsem slysela.
Ahoj. My jsme jí teď začali nechávat v autě a zatím pohoda(ťuk ťuk). Parkujeme na docela slušném sídlišti v UNL a doufáme ![]()
Až nám jí ukradnou, tak dám vědět ![]()
Hezký den přeji
Martin