Králíček a záchod

1
21.5.24 00:31

Králiček a záchod

Dobrý večer, mám ročního milovaného Králíčka a nevím si už s nim rady. Dříve v pohodě zvládl na záchod s roštem, někdy hodil nějaký ten bobek vedle, ale to je normální. Bohužel se poslední dobou děje, že si blbě na záchod sedne a dupkou je otočený mimo, zadeček neposune až na ten záchod, přitom záchudek je velký a vleze se tam celý krásně. Potom se veškerá jeho loužička válí v kleci a já mu to musím co chvíli čistit, tak samo i jeho pacičky :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16393
21.5.24 01:00
@Denx262 píše: Více

A naše mrcha má občas stavy, kdy má bobky všude, nebo lomcuje záchodem, až ho postupně vysype :nevim: Může to být jen nějaké období :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4513
21.5.24 01:13

Já nevím, ale podívej se na králíky v kotci, jsem za celou dobu neviděla králíka, který by byl nějak disciplinovaný :nevim:
Králík páchne, to musíš prostě čistit denně…není to pes ani kočka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
607
21.5.24 04:54

Nasim kralikum vyhovoval rohovy zachod bez rostu jen s podestylku a jak pise Menton, cistit denne. Kralik ma rad cistotu, pak dela naschvaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
21.5.24 08:21

Nas teda cura krasne do zachudku, ale bobky ma taky vsude. Denne teda necistim v zime ob den a ted v lete 2 krat v tydnu, je pres den venku ve vybehu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5244
21.5.24 11:43

Chce to zachudek s vyssim okrajem, at nevystrci zadek mimo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5244
21.5.24 11:45
@Menton píše: Více

Kraliky v kotci taky nikdo na zachudek neuci. Neb tam na to neni prostor. V prirode ale kralici chodi konat potrebu mimo noru. A kralik nepachne, kdyz ho clovek na ten zachudek nauci a ma v nem vhodnou podestylku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.5.24 18:25

Ja jsem pouzivala do zachodu s vyssim okrajem podestylku Asan, je to mekke, takze se mu mozna na to i dobre chodilo (na rozdil od tech hrubsich pro kocky). Chodil jen tam, az ke stari kolem 11-12 let uz chodil vsude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
26.5.24 12:02

Naše kralinda je kastrovaná a má jeden záchodek v kleci, druhý venku na chodbě. Take jsme ji chtěli kvuli věčně zmazanemu zadku naučit na WC s roštem, ale odmítala ho a dělala s ním schválnosti. Tak jsme ji vrátili ten její bez roštu. I přesto že je jinak čistotná a VUBEC nesmrdí, tak si občas dupku znecisti, pak ji bohužel nezbývá nic jiného, než ji dupu jemné osprchovat. A i když poctivě chodí na WC, tak i tak občas vypustí bobek bokem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný