Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Co to je?
to se jako na každé prso priplacne jeden ten králík? Kam dáš ty uši? A kam to chceš nosit? Jinak bych řekla že to bude držet leda tak na menších a pevných prsou, oporu bych od toho nečekala, ale zkušenost nemam ![]()
@Kriss Tina píše:
Co to je?to se jako na každé prso priplacne jeden ten králík? Kam dáš ty uši? A kam to chceš nosit? Jinak bych řekla že to bude držet leda tak na menších a pevných prsou, oporu bych od toho nečekala, ale zkušenost nemam
Samolepící podprdy jsem kupovala na astratexu. Tyhle jsou z Aliexpresu, tam je koupíš nejspíš za třetinu. U těch nekvalitních bych se ale bála odlepování kvůli potu, ty z Astratexu mám odzkoušený.
@M.I.L.F. píše:
Na FB koluje reklama na tuto podprsenku. Nemate nahodou? Funguje? A hlavne existuje ocereny obchod (idealne cesky) kde koupit? Po spatne zkusenosti nechci kupovat pres FB.
Jezisi, to je zase hovadina
![]()
Ty uši jdou dozadu, na záda…
Já ačkoli mám menší a pevná prsa, tenhle typ podprsenek mi nikdy nedržel. Ne že by mi spadla, ale každou chvíli jsem jí musela připlácnout aby se znovu pořádně nalepila ![]()
@Janli píše:
Samolepící podprdy jsem kupovala na astratexu. Tyhle jsou z Aliexpresu, tam je koupíš nejspíš za třetinu. U těch nekvalitních bych se ale bála odlepování kvůli potu, ty z Astratexu mám odzkoušený.
@Janli
A meli tam tyhle jednotlivé? Já mám nalepovací taky, ale spojenou - vypadá to jako normalni praskacka. To mi nevyhovuje. Hrozne. A odlepuje se mi tedy taky.
Toto je super - podle reklamy - usi patri nahoru a taky lepi.- koza se dá do kosicku, nadzvedne a nalepi usima nad prsa.
Mam menší pevná prsa, ale pod svetle saty bez raminek, s volnymi zady atd..mi to prijde super. Nerada chodim bez podprsenky a toto mi prijde lepsi nez jen nalepit naplast pres bradavky. I to trosku vytvaruje.
Aliexpress neee
nemate nekdo jiny kontakt?
@Janli píše:
@Janli
A meli tam tyhle jednotlivé? Já mám nalepovací taky, ale spojenou - vypadá to jako normalni praskacka. To mi nevyhovuje. Hrozne. A odlepuje se mi tedy taky.
Toto je super - podle reklamy - usi patri nahoru a taky lepi.- koza se dá do kosicku, nadzvedne a nalepi usima nad prsa.
Mam menší pevná prsa, ale pod svetle saty bez raminek, s volnymi zady atd..mi to prijde super. Nerada chodim bez podprsenky a toto mi prijde lepsi nez jen nalepit naplast pres bradavky. I to trosku vytvaruje.
Aliexpress neee
nemate nekdo jiny kontakt?
Kupovala jsem tam jednotlivý, ale už je to pár let zpět a podržely i moje čtyřky. Koukni tam, jinak co objevíš na eshopech je bohužel vesměs alík
.
Mě by vadilo, že by mi ty uši cumeli přes ty šaty, když už bych měla šaty bez ramínek, tak bych ty uši určitě měla vejš než ty šaty
nehledě že tyhle vzory by pod světlýma šatama prosvitaly ![]()
Tohle koupit tak manžel dostane záchvat smíchu když mně vysvleče
Možná jedině v tělové barvě by to prošlo.
Nač kupovat králičí podprsenku, když králičí uši beztak nejspíš budeš po dětech a kojení mít… ![]()
Ne vážně, tohle je hovadina maximálně pro velikost b. ![]()
@M.I.L.F. Musela jsem se sem podívat, protože jsem nemohla věřit svým očím, že se prodávají podprsenky i pro králíky ![]()