S dětmi na nedělní demonstraci

lucenka
17.6.19 19:23

Pokud bude někde na kraji, tak proč ne. S kočárkem se asi nebude cpát někam k pódiu a reprákům.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4047
17.6.19 19:25

Tak s malým dítětem bych asi nešla, ale to neznamená, že bych je nepodpořila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
@hospodki píše:
Nedávno jsem s kamarádem narazila na téma demonstrace, kde se neshodnem. V neděli bude velká na Letné (prosím vynechme politickou diskusi). On mě přesvědčoval, že pěstuji v dítěti strach už od mala, když odmítám jít s ročním do statisícového davu. Sám má několikaměsíční mimino a chce ho tam vzít (pro mě za mě, ať si klidně jde). Mě to přijde jako blbost tahat takhle malé děti na podobné akce - hluk, někdo zakopne a spadne na kočár, malej se bude nudit a bude řvát… To jsou mé důvody. Jaký máte názor na účast dětí na podobných akcích?Příspěvek upraven 17.06.19 v 19:24

S ročním dítětem bych do davu nešla. I kdyby to byl prvomájový průvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5050

Naprosto stejný jako ty. Přijde mi to absolutně zbytečné. :nevim: Podle mě nemá takto malé dítě na takové demonstraci co dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
17.6.19 19:30

Dovedu si představit i zábavnější program pro roční dítě. Co tam jako bude dělat? Na upevnění politických názorů bude mít ještě času dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12503
17.6.19 19:30

@hospodki
Pominu-li fakt, ze bych nešla ani sama, tak s takhle malým dítětem uz vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
17.6.19 19:32

Ani sama, ani s deckem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
17.6.19 19:37

S takto malým dítětem bych tam nešla. Zaprvé má být vedro, zadruhé takhle malé dítě potřebuje aby se svět podřizoval jemu a ne ono světu, zatřetí takhle malé dítě potřebuje komfort což na demonstraci fakt nebývá - lidé křičí, je tam hluk a napětí by se dalo krájet, začtvrté na demonstracích bývá hodně lidí a hodně lidí znamená i hodně nemocných lidí takže zvyšuješ riziko nějaké nákazy. Já třeba s ročním dítětem nejedu ani MHD - radši jdu pěšky nebo se nechám vézt autem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18694
17.6.19 19:38

Děkuji za odpovědi. U diskuse bylo víc kamarádek maminek a názor jsme měly stejný, tak jsem nevěděla, jestli nežiju v nějaké bublině extrémně ochranitelských… @terien jj, my právě program máme…jít na písek a napustit bazének… Ale byla jsem presvedcovana, že ten dav bude mnohem lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
17.6.19 19:40
@hospodki píše:
Děkuji za odpovědi. U diskuse bylo víc kamarádek maminek a názor jsme měly stejný, tak jsem nevěděla, jestli nežiju v nějaké bublině extrémně ochranitelských… @terien jj, my právě program máme…jít na písek a napustit bazének… Ale byla jsem presvedcovana, že ten dav bude mnohem lepší.

No tak to bych se nerozmýšlela ani minutu ;) dej na svůj rozum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10425
17.6.19 19:40

Ja bych s jednim sla a byla nekde na kraji, kde uz je dav „rozpusteny“. A proste az by bylo dite protivne, tak vyrazit domu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18694
17.6.19 19:44
@terien
@terien píše:
No tak to bych se nerozmýšlela ani minutu ;) dej na svůj rozum.

Já nad tím ani nepřemýšlela, že bych šla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32193
17.6.19 19:50

Otázka je, jestli se dítě vůbec chce zúčastnit nebo má jiný politický názor :mrgreen:
ne, s kočárem bych nešla do žádného takového ani podobného davu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
17.6.19 20:04

Radeji bych deti vzala do parku nebo k vode. Demonstrace jsou pro dospele. Myslim si, ze deti se tam vlacet nemaji a je jedno kolik jim je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
17.6.19 20:08

Neslabych ani sama, natoz s malym ditetem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie