Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Depilačním krémem. Mám ráda ty do sprchy: nanesu silnější vrstvu nasucho, potom přiloženou houbičkou ve sprše všechno setřu.
@SlečnaDahlia a smím se zeptat, který používáš a jak dlouho to vydrží?
dekuji moc ![]()
Klasicky epilátorem, tím, co chloupky škube. Po žiletkách vypadala moje kůže jak vodňanské kuře a jakýkoliv proces, jehož výsledek vydrží méně, než 14 dní, mě otravuje.
@SlečnaDahlia a používáš nějaký speciální na tyto partie? Párkrát jsem použila na nohy a kromě toho, že to šíleně smrdí, to taky dost dráždí kůži, takže bych se to asi bála požít tam dole
.
Cukrová pasta/voskový pásky za mě. Žiletkou to je strašně otravný. Depilační krém na tvrdý a tmavý chloupky nedoporučuju, neodstraní je to a udělá se pořádná vyrážka, a to málo chloupků co to odstraní, začne zarůstat, navíc to pekelně smrdí, nikdy víc.
Za mě klasika, žiletka, mám už vytipovany prádlo, který po holení snesu. Navíc mi chlupy nijak hodně nerostou, takže to řeším tak maximálně 1× do měsíce, krém nechci, protože to smrdí a bála bych se zánětu, pasta nebo epilator zase bolí
tak babo rad. Dřív když jsem se holila víckrát týdně úplně dohola, taky jsem bývala podrážděná, teď když to shazuju už v nějaký délce, tak tyhle problémy nemám.
@Azeretereza píše:
Za mě klasika, žiletka, mám už vytipovany prádlo, který po holení snesu. Navíc mi chlupy nijak hodně nerostou, takže to řeším tak maximálně 1× do měsíce, krém nechci, protože to smrdí a bála bych se zánětu, pasta nebo epilator zase bolítak babo rad. Dřív když jsem se holila víckrát týdně úplně dohola, taky jsem bývala podrážděná, teď když to shazuju už v nějaký délce, tak tyhle problémy nemám.
Proč už nebýváš holá a jinak souhlasím - taky používám žiletky.
@Klopotkova píše:
Proč už nebýváš holá a jinak souhlasím - taky používám žiletky.
Neřeším to. Teď jsem se neholila asi dva měsíce a mám tak max. půl cm, žádnej prales. Takže jen oholim třísla, aby to nevypadalo blbě v plavkách a čus. Navíc je teď přítel už asi měsíc pryč, tak nemám proč ![]()
Cukrova pasta taky, nechavam si jen maly trojuhelnicek. Boli min nez vosk ci epilator (to jsem zkousela a myslela, ze umru!!). Nejsou po nem zadny pupinky a fleky, pokozka je trochu cervena, ale rychle vybledne. + za me velky plus ze dorustani neskrebe, neboli, nesvedi (to mi delaji ziletky).
@SlečnaDahlia píše:
Depilačním krémem. Mám ráda ty do sprchy: nanesu silnější vrstvu nasucho, potom přiloženou houbičkou ve sprše všechno setřu.
Ahoj, můžeš napsat značku, kterou používáš? Nemám žádnou zkušenost, ale chystám se na proktologii, tak s tím musím něco provést. Děkuju.
Používám žiletku, holim se každý druhý den, takže už to nepociťuji.
Ja se chystam k zenskemu lekari dlouho jsem nebyla tak sinrikam ze si dojdu na depilaci cukrovou pastou aby mi. intimni partie upravili. Byli jste nekdy na tom?
Zdravím,
Mohu se zeptat, čím si depilujete intimní partie do plavek? Spíš myslím okolo, nosím volnější prádlo a stejně jsem okolo podrážděná. Po ziletce, ač je nová, se pokaždé osypu,… Je dobrý depilační krém? Nebo rovnou pásky?