Krámek s bylinkami

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
23847
27.2.14 18:49

Já chodím do krámku Herba Magica, snad to není reklama, ale ani ne tak kvůli tamu sajrajtu, co si můžu naškubat na každým rohu :mrgreen:, ale proto, že to tam prodává normální pravá nefalšovaná čarodějnice. Vypadá jako kříženkyně Ljuby Skořepové a Barbary Streissand :mrgreen: je děsně ukecaná a bylinky ti radí podle tvých obtíží. Tam normálně člověk přijde, řekne před celou frontou, že má třeba hemeroidy a ona se vyptá na podrobnosti, namíchá nějakou směs, poradí jak užívat a zkásne prachy. A platí se fakt jen za bylinky, ne za radu. Já když mám čas, tak tam zajdu už jen kvůli tý atmošce a vůbec mi nevadí fronta, vždycky se tam bavím :mrgreen: Takže pokud jsi taková jedinečná osobnost, tak úspěch budeš mít i kdybys prodávala ho.vna ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
G12
27.2.14 18:51

@Gina108
a to ti řeknu, že já bych zase k čarodějnici nechodila. nenechala bych si nic namíchat, bála bych se.
raději si míchám sama

• Citovat
  • Upravit
3347
27.2.14 18:53

Tak jako asi by to muselo být jen jako doplňek k zelinářství nebo k tomu koření. Ale líbilo by se mi nějak dojít našmikat co potřebuju a hotovo. Někdo na to pěstování vážně nemá talent!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504

Kdyby jsi a to bez legrace prodávala levné, ale opravdu levné pokojové kytky, tak bych tam chodila často a ráda. Nebaví mě čekat, zda něco po půl roce milostivě zakoření a pak roky pomalu roste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
@G12 píše:
@Gina108
a to ti řeknu, že já bych zase k čarodějnici nechodila. nenechala bych si nic namíchat, bála bych se.
raději si míchám sama

Tak to jsi zas dobrá, že víš co namíchat. Já bych se v mém případě spíš bála vlastních směsí :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
boransilafan
27.2.14 18:54

Mam ráda bylinky jsou zdravý když to s něma nepřeženete a užitečný :mrgreen: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
12743
27.2.14 18:56

@Gina108 to je na Kladně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
27.2.14 19:00

Stalo se mi(když člověk nemá zrovna brýle)

Dialog u pytle s čímsi:

• Dobrý den, prosila bych dvě kila hlíny
  • No dovolte, to je majoránka :pocitac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
27.2.14 19:00
@donaga píše:
Možná bych se do takového krímku šla podívat, ale asi bych tam nijak pravidelně nešla. Čerstvé bylinky používám sporadicky a klidně si je koupím i v tescu nebo v lidlu. Nejčastěji to dělám tak, že někdy na jaře si takhle někde koupím po květníku bylinek, na zadradě to šoupnu do hlíny a ač jsem spíš ničitel zeleně, tak tohle se mi zatím chytlo vždy dobře a vydrželo mi to celý rok. Kupodivu se mi takhle líp rozrosly bylinky právě snad z tesca než ze zavedeného květinářství :nevim:
Prostě si nemyslím, že by ten kráměk byl na nějaké lepší přežívání. Muselo by se k tomu přidat i něco dalšího, než jen koření.

marihuanu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
27.2.14 19:03
@donaga píše:
k léčení :mrgreen:

to už prodejce neřeší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3347
27.2.14 19:04
@donaga
@Burj Chalifa píše:
marihuanu :mrgreen:

Jo to by už bylo dražší kořeníčko!! ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
27.2.14 19:04
@Vrtul píše:
@donagaJo to by už bylo dražší kořeníčko!! ;-)

ale zase by šlo na odbyt :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3347
27.2.14 19:07

A s tou čarodějnicí bylinkářkou… Zajímalo by mě, co by mě naordinovala na to že mě s.re chlap!! ( momentálně )

:mrgreen: ty jo ono slovo s.re je vulgarismus!! :mrgreen: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
27.2.14 19:09
@Vrtul píše:
A s tou čarodějnicí bylinkářkou… Zajímalo by mě, co by mě naordinovala na to že mě s.re chlap!! ( momentálně ):mrgreen: ty jo ono slovo s.re je vulgarismus!! :mrgreen: :P

cyankáli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
27.2.14 19:10

@Vrtul Tipuji, že právě tu trávu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...