Krámek s bylinkami

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3347
27.2.14 18:43

krámek s bylinkami

Včera jsem nemohla spát a přemýšlela něco do čeho bych se mohla vrhnout! Napadlo mě něco do čeho já bych se vrhnout nemohla páč mě chcípne i kaktus… Ale napadl mě krámek kde by někdo pěstoval bylinky, zákazník by tam přišel a za poplatek by si nechal nastříhat čerstvé bylinky které potřebuje! ;-) u nás by se to asi nechytlo ale někde kde je dost lidí… I když nevím zda by to vynášelo. Nejspíš by to byli korunové nákupy, mohlo by se tam ale jako doplňek prodávat nějaké vážené koření! Já bych do takového krámku chodila moc ráda. Co myslíte? Není to průzkum trhu jen takový nápad který já určitě realizovat nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6536
27.2.14 18:45

Hmm voňavý krámek to by se mi líbilo, ale v dnešní době si myslím, že dost lidí má doma pár květníčků, kde jsou přesně ty bylinky co potřebují :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
G12
27.2.14 18:46

Mě by se to líbilo určitě. všechno mi chcípne

• Citovat
  • Upravit
2144
27.2.14 18:46

Tam bych taky klidně chodila, kdybych to měla blízko. Ale asi by se na tom fakt moc vydělat nedalo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
27.2.14 18:47

@Vrtul nápad zajímavý, ale já bych to nedělala jsem jako ty, chcípne mi všecko buď málo zalévám a nebo přelévám :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
boransilafan

Neni to špatný :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
12743

Tak bylinkářství podle mě není špatný nápad, ale bylinky bych asi nekupovala, pokud by to nebylo někde kam běžně chodím. Jako rozuměj nešla bych proto extra. U nás mají bylinky v zelenině a něco si pěstuju doma. Podle mě by to asi nebyl extra vejvar :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3347
27.2.14 18:48
@G12 píše:
Mě by se to líbilo určitě. všechno mi chcípne

No mělo by to být přesně pro takové lidi jako jsi ty i já!!
:mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2895

Tak pro me by to bylo idealni, nic mi doma neroste :roll: :lol:

Zrovna nedavno jsem premyslela, kde si koupit dobre cerstve bylinky, v hypermarketech jsou ee. :? Za me super nápad, jen se obavam velmi maleho vydelku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
@renda81 píše:
ale v dnešní době si myslím, že dost lidí má doma pár květníčků, kde jsou přesně ty bylinky co potřebují :think:

To bych zas tak paušálně nebrala. Neříkám, že by to bylo terno a lidi by za to utrhali ruce, ale někdo by to určitě využil. Však se prodává i krájená mrkev, ale nůž doma spousta lidí má. Natož si něco pěstovat - zalívat, myslet na to, stříhat, obírat,…!
V některých obchoďácích čerstvé uřezané bylinky jsou, takže to asi někdo chce, ale mívají jich dost málo a takové zapařené a zvadlé, přišlo mi. Ale nějak po nich nekoukám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi

Bych u tebe byla pecena, varena… :pankac:

• Citovat
  • Upravit
boransilafan

@paola white Myslím si to samé :palec: :potlesk: :kytka: :andel: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
23847
27.2.14 18:49

Já chodím do krámku Herba Magica, snad to není reklama, ale ani ne tak kvůli tamu sajrajtu, co si můžu naškubat na každým rohu :mrgreen:, ale proto, že to tam prodává normální pravá nefalšovaná čarodějnice. Vypadá jako kříženkyně Ljuby Skořepové a Barbary Streissand :mrgreen: je děsně ukecaná a bylinky ti radí podle tvých obtíží. Tam normálně člověk přijde, řekne před celou frontou, že má třeba hemeroidy a ona se vyptá na podrobnosti, namíchá nějakou směs, poradí jak užívat a zkásne prachy. A platí se fakt jen za bylinky, ne za radu. Já když mám čas, tak tam zajdu už jen kvůli tý atmošce a vůbec mi nevadí fronta, vždycky se tam bavím :mrgreen: Takže pokud jsi taková jedinečná osobnost, tak úspěch budeš mít i kdybys prodávala ho.vna ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
G12
27.2.14 18:51

@Gina108
a to ti řeknu, že já bych zase k čarodějnici nechodila. nenechala bych si nic namíchat, bála bych se.
raději si míchám sama

• Citovat
  • Upravit
3347
27.2.14 18:53

Tak jako asi by to muselo být jen jako doplňek k zelinářství nebo k tomu koření. Ale líbilo by se mi nějak dojít našmikat co potřebuju a hotovo. Někdo na to pěstování vážně nemá talent!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat