Neschopenka a poloviční úvazek
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Počítá se z platu z polovičního úvazku, ale záleží jakou máš smlouvu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je to desna almuzna, moje mamka ma plny uvazek, ale ve smlouve ma priznanou jen minimalni mzdu, aby zamestnavatel nemusel odvadet vyssi dane, uz je rok na neschopence po silenem uraze a ma usmolenych 5000,–
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gabulle píše:
Je to desna almuzna, moje mamka ma plny uvazek, ale ve smlouve ma priznanou jen minimalni mzdu, aby zamestnavatel nemusel odvadet vyssi dane, uz je rok na neschopence po silenem uraze a ma usmolenych 5000,–
no a radši ani nemyslet, jaký to bude mít na její důchod ![]()
radši at jde někam, kde jí přiznají vše co dostává, ve vlastním zájmu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@princeznaII Pracuje se na tom
Na takove misto se ze zdr. duvodu vracet ani nechce ani nemuze, zlomila si kycel, krcek i hlavici kdyz vloni spadla po ceste do prace na naledi, a protoze nemela jeste ani 40, doktori se s ni piplali, aby ji nemuseli dat umely kloub, proto tak dlouha lecba a ani tech 8 hodin by proste neustala, takze tuk tuk, naslo se neco lepsiho, pohodlnejsiho za vic penez a vsechny priznane ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@Gabulle 5000 jako každy měsíc
No… za unor to bude mene
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aha to je minimum ne? Když sem byla prvne na neschopence, tak sem s platu 8600 mela 5400 na cely uvazek, nescopenku, tak že když bych ted pobirala 3780 PLatu tak to je nic moc jenže co človek nadelá, uvidím jak to pujde
- Citovat
- Upravit
…já dostávám 4.800 - 5.000 a to jsem pracovala na plný úvazek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MonikaN.89 Zalezi co mas za smlouvu a co v ni je, jak dlouho jsi doma a kolik mas hrubou mzdu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj všem, chtela jsem se zeptat jak se me bude počitat neschopenka.3.2:2014 me skončil rodičák potom jsem nastoupila zpet do práce ke stejnemu zamestnavately na pul uvazku muj přijem je 4500,od 13.3 jsem šla na neschopenku, z čeho se me bude počitat když nemám odpracovane ani 3 mesíce. Pani na socialce me řekla že se to počita rok zpetne, tedy z toho rodičáku, nebo ješte z toho co jsem odpracovala před tim než sem šla na mateřskou to by byly 3 roky zpet. dekuji všem za rady
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Neschopenka při půl uvazku
Ahoj.
Poradíte mi někdo?
Jsem s prvním dítětem doma, RP mám do ledna, chodim do práce už na puluvazek, jsem znovu tehotna, ale nastala komplikace a dr by byl rad, kdybych byla doma.
Jak se bude počítat neschopenka?
Popr druhá mateřská? Bude z HPP predtim? Nebo teď z puluvazku?
Dekuju
- Citovat
- Upravit
Neschopenka se bude počítat z aktuálního platu, tedy z toho půl úvazku. Mateřská podle toho, zda na ni budeš nastupovat před 4 narozeninami dítka nebo po nich.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den chtela, od unora jsem nastoupila do práce na pul uvazku, ale mam nejake problemy, nevite nekdo jak se počita neschopenka, před tim sem byla na rodičovské dovolene? omlouvám se za anonym, chodi sem i nekdy šefka.