Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, není tu někdo, kdo objednaval dětem Mikuláše nejlépe v Krampus maskách???
Chtěla bych něco realistického a ne převlečené dospívající za Mikuláše… Děkuji
@Jenix píše:
No tak nevím, ale toho bych se bála i já. ![]()
Tyhle masky mi nesmí do domu. Mikuláše a čerty berem, ale jen převlečené normálně. Tyhle hnusy zaháním.
@Jenix píše:
https://www.youtube.com/watch?…
musíte do cizini a myslím si že z toho bych měla infarkt i já osobně
![]()
@Jenix Zatím jsem dětem neobjednávala žádného čerta domů. Ale ty v Krampus maskách mám v plánu, až jim bude tak 18 let, puberta s nimi bude třískat ode zdi ke zdi a já je budu chtít vyhnat z domu ![]()
Letos jezdí Krampus po Čechách, mají být v Litoměřicích a dalších městech…
Ale rozhodně na ně nejdeme, mám tříletého syna a rozhodně mu nechci zhnusit Mikuláše tím, že by třeba začal ze strachu koktat nebo se počůrávat…
Já na nich byla před pěti lety v Rakousku. Byla jsem pos… až za ušima. Tenkrát jsem byla těhotná v prvním trimestru a jen se modlila, aby si mě nedrapli a nevyváleli na ulici, jak to běžně dělali. Děti bych na Krampuse netahala ani si je nezvala domů. Ty masky jsou fakt hnusný ![]()
Kolik je detem? Tyhle lidi bych si domu pozvala leda tak na naseho 15 leteho pubertaka. K malym detem ani omylem, to by jsme nasledky odboudavali asi hodne dlouho. A pokud je i pres to chces, tak bych se nejspis ptala na FB v nejake skupine z vaseho mesta ![]()
Letos jich bude pár v Brně, ale bude to urcite davovka, ale zas by to ty deti nemuselo tolik vystrasit…
@TerezkaaKubik píše:
Letos jezdí Krampus po Čechách, mají být v Litoměřicích a dalších městech…
Ale rozhodně na ně nejdeme, mám tříletého syna a rozhodně mu nechci zhnusit Mikuláše tím, že by třeba začal ze strachu koktat nebo se počůrávat…
U nás ve vedlejším městě taky budou a nikdy bych tam dítě nevzala. Je mi nepříjemné se na ně koukat i jako dospělé. A ještě mám v paměti to, jak jsme chodili do kina na Mikulášskou besídku a Lucifer tam chodil s vidlemi. Byl strašidelný i v době, kdy jsem na něj nevěřila ![]()
No, tak teď váhám. Kamarádka minulý rok měla doma čerta právě v té masce a malá byla prý docela v pohodě ![]()
Děkuji za odpověďi, mrknu, jestli nechodí v Brně Mikuláš, který je opravdu věrohodný
@Jenix píše:
No, tak teď váhám. Kamarádka minulý rok měla doma čerta právě v té masce a malá byla prý docela v pohodě
Děkuji za odpověďi, mrknu, jestli nechodí v Brně Mikuláš, který je opravdu věrohodný
No kamarádka asi taky nebude zrovna dětská psycholožka
Ježkovy voči, to ti fakt přijde přínsný pro malý děti zvát domů čerty v těch příšerně strašidelných maskách? aby ti děcka nezačaly koktat. Teda jestli doma nemáš puberťáka. Domov má být bezpečný místo a ne že si tam budete zvát hororový příšerky.
Mně tenhle způsob zábavy připadá tak nějak ujetej…
Jestli chceš vidět krampusy, tak si an ně zajeď do rakouska a uvidíš, že to není ani pro dospělýho zrovna vždycky příjemný, natož pro malý děcko.
Z Krampuse bych měla šok i já potkat to někde večer, děti bych tím nestrašila..
Tak z nich by trefilo i me
natož potom děti. A myslim, že by pod stůl zalezla i naše stafordka
![]()