Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
saryk75 píše: …a ještě ke všemu by některá z vás zakládala tu samou diskusi i na BC![]()
![]()
No jejda, ještě to tak!!!
Štěstí, že tu na emiminu máme jedna druhou, abychom se uměly navzájem citlivě a bez nekonečného vzájemného osočování usměrnit
.
Ony jsou jedovaté všechny lentile, jen některé se umí líp tvářit
.
Jo a kdyby tu byl ještě nějaký admin, tak mám zasejc problém. Nejen, že se mi ve vyhledávači ztrácejí některé moje diskuse, ale taky mi jaksi retardovaně naskakují poslední příspěvky, např. tento poslední tu vlevo nemám ani po několika refreshích a skocích někam jinam (nechcu si to brát osobně
).
Konkrétněji - v DBŽ je momentálně poslední příspěvek z 23:33, od té doby tady naskočily tři příspěvky, a mi se zobrazuje toďtok
1. Říjen 2006
2. jak se rychle dát dohromady
3. ČERVEN 2007
4. Krásné Vánoce
5. LISTOPAD 2.0.0.7
6. Jak dlouho pouzivat monitor dechu???
7. Diskuze bez žvatlání
8. Hleda se expert pres mandle (mandlovy olej)
9. Snažilky
10. Září 2006
.
A já bych všem chtěla popřát hezké Vánoce 2008 a taky 2009 a 2010 a taky všechny Silvestry co budou a všechny Valentýny, Pankráce, Serváce a Bumbáce!!!
![]()
A já bych všem chtěla popřát hezké Vánoce 2008 a taky 2009 a 2010 a taky všechny Silvestry co budou a všechny Valentýny, Pankráce, Serváce a Bumbáce!!!
![]()
![]()
I já, i když opožděně přeji hodně zdravíčka a štěstíčka do Nového roku!!! ![]()
@jenika1 píše:
Krásné Vánoce a splnění všech přání v roce 2016.
I Tobě ![]()