Přišla vám předvánoční objednávka z 4kids.cz?

354
19.12.07 14:33

Přišla vám předvánoční objednávka z www.4kids.cz?

Dobrý den, nevíte prosím jestli funguje internetový obchod www.4kids.cz? Objednávala jsem tam vánoční dárky pro děti koncem listopadu, při telefonickém ověření mě ujistili, že vše mají a teď nereagují na maily a telefon podpory je „nedostupný“… Již jsem tam objednávala dříve a vždy vše dorazilo v pořádku a včas.
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
435
19.12.07 16:25

Ahojky! Já jsem objednávala někdy na konci listopadu a přišlo mi zboží asi za týden od té doby co jsem jim poslala peníze. Takže u nás to proběhlo v pořádku. Tak přeju ať do vánoc zboží dorazí. Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2191
19.12.07 16:30

Taky jsem objednávala koncem listopadu a dorazilo to až minulý týden. Jedna věc už nebyla, ale hned vrátili peníze a ještě dali slevu 100% za dopravu. Myslím, že nestíhají :? A na mail mi taky nereagovali, jen na telefon…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
19.12.07 20:35

Já jsem objednávala panenku, taky v listopadu a vše proběhlo bez problémů :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
19.12.07 20:49

Já objednávala ještě začátkem prosince a za čtyři dny to bylo doma. Ale oni už ukončili pro tento rok objednávky, to píšou na úvodní straně www. Tak nevím, jak fungují o vánocích. Já jsem s nimi 100 % spokojená, zboží mi dorazilo vždy hrozně brzy a v pořádku a to jsem objednávala už hodněkrát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová