Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Litta já z ryb jedině tunáka v plechovce a pak file takže i u nás řízky, děti kuřecí já s manželem vepřové a děti salát nejí i když malá dnes hodně ochutnávala tak pro ně budu dělat bramborovou kaši ![]()
@hanka.br. píše:
Veselé šťastné Vánoce. Už máte hotovo?
Salát hotovy, zítra dopoledne uvařím polévku, udělám chlebíčky a jednohubky, chlap obalí maso a pak už se jen těšit na večeři a Ježíška. Ale dneska to byl hektický den a ještě nekončí, chlap mi jde barvit vlasy
Úklid jsem vzdala po tom, co mi děcka nadelaly do pul hodiny zase binec ![]()
Všem přejeme krásné prožití svátků vánočních. Hodně štěstí, lásky a hlavně zdraví
![]()
@Ivaneska píše:
Salát hotovy, zítra dopoledne uvařím polévku, udělám chlebíčky a jednohubky, chlap obalí maso a pak už se jen těšit na večeři a Ježíška. Ale dneska to byl hektický den a ještě nekončí, chlap mi jde barvit vlasy![]()
Úklid jsem vzdala po tom, co mi děcka nadelaly do pul hodiny zase binec
Všem přejeme krásné prožití svátků vánočních. Hodně štěstí, lásky a hlavně zdraví
![]()
Tak ať to dobře dopadne - s těmi vlasy! Veselé Vánoce. ![]()
@Litta píše:
Průzkum: je tu vůbec někdo, kdo bude mít kapra jako my? Nebo jste tu samí řízci?
u nás je i rybí polívka ![]()
Šťastné a veselé Vánoce všem ![]()
@Ginuš píše:
u nás je i rybí polívkaŠťastné a veselé Vánoce všem
Já doufám, že taky budu mít, ale obávám se, že se s ní letos máma nebude obtěžovat, když nás bude o tolik míň.
Zkusím se dopoledne opatrně zeptat. ![]()
@Litta píše:
Já doufám, že taky budu mít, ale obávám se, že se s ní letos máma nebude obtěžovat, když nás bude o tolik míň.Zkusím se dopoledne opatrně zeptat.
@hanka.br. píše:
Tak ať to dobře dopadne - s těmi vlasy! Veselé Vánoce.
Barví mi vlasy pravidelně ![]()
@Litta píše:
Průzkum: je tu vůbec někdo, kdo bude mít kapra jako my? Nebo jste tu samí řízci?
my máme lososa ![]()
@Litta my mame kapra! ještě si plave, chudinka, zítra ho to ceka
a delam z nej i polevku. rizky mame kureci i veprove. mame toho dost, protože to pak ujidame cele svatky, takovy studeny rizek ke snidani je lepsi nez vanocka
zato salat nedelame, moc ho s chlapem nemusíme, jime jen symbolicky, tak mame kupovany, protože nas proste neba
jinak u nas se zítra drzi pust, zadne chlebíčky ci jednohubky, prcek dostane akorát polevku přes den. stromeček budu zdobit zítra dopol u pohádek.
a ted preji vsem klidne a stastne vanoce ![]()
@Litta píše:
ja mam jeden kousek objednany u nasich, tatinek se me ptal, jestli ho chci syrovy nebo mi ho ma usmazit, takze to budu mit s kompletnim servisem
muz kapra neji, chtel rybi prsty
![]()
@Litta píše:
Budeme mít kapra k obědu. Počítá se to?
Teď ještě peču veky, salát mám hotový, stromek nazdobený, dárky zabalené, řízky večer udělá muž, takže zítra/dnes už nemusím dělat nic ![]()
Taky přeju svátky plné pohody a klidu ![]()
@Fikta píše:
Budeme mít kapra k obědu. Počítá se to?Teď ještě peču veky, salát mám hotový, stromek nazdobený, dárky zabalené, řízky večer udělá muž, takže zítra/dnes už nemusím dělat nic
Taky přeju svátky plné pohody a klidu
Počítá. Sice neuvidíš zlatý prase, ale to já taky ne. Chci si přes den užít salát. ![]()
U nás bude kapr a pro dceru rybí prsty.. Před dvěma hodinami mě vzbudil manžel, když dělal salát (ťukal lžící o sklenici s majonézou
), pak žáha, neklidné nohy, kopanečky do plic..Ale i tak je mi hezky..
Jedna z našich koček mi zalehla místo v posteli, dcerka, která ještě v pondělí zvracela a dusila se kašlem, klidně spí a drahý už taky pochrupuje..A Jonáška v bříšku snad uklidní meduňkový čaj. Jsem šťastná za to co mám a přeji Vám všem, aby jste se cítili (nejen) dnes alespoň chvíli podobně..
Vím, že hodně z vás nemá jednoduchý život, že každý má větší či menší problémy, ale i ty jednou přejdou a bude zase hezky.
A pro ty, co nemají náladu slavit - vydržte, jsou to jen 3 dny ![]()
Na závěr bych chtěla poděkovat těm, kteří mi tu pomáhají - třeba už jen tím, že mi ukazují, že mé problémy jsou banální.. Nebo že ještě existují lidé, kteří si chtějí pomoc.. ![]()
Tak hlavně klidné a zdravé ![]()
@hanka.br. píše:už skoro hotovo, ještě čekám až trochu vychladne vánočka, a ukrojím kousek mámě, a kousilínek ochutnám
Veselé šťastné Vánoce. Už máte hotovo?
@Litta píše:
my tresku ![]()