Krásný pocit z objetí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2756
11.8.26 17:21
@vokishka píše: Více

Hned první věta byla, že její přítel nebo manžel (už nevím) na ni byl hodně zlý od samotného začátku vztahu a prdí na děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2756
11.8.26 17:22
@arinecka píše: Více

Přesně. Hned v první větě psala, že chlap na ni byl velmi zlý od samého začátku vztahu a kašle na děti. No a pak přišel ten, co je pravý opak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2756
11.8.26 17:26
@Anonymní píše: Více

Když je chlap ha.jzl od prvního dne a na děti kašle, nebylo by lepší se s ním rozejít a pak si najít jiného? Jako mít to doma na pytel a pak mít depku z toho, jak je krásné objetí od hodného muže, je nesmysl. Když si najdeš jiného, můžeš tenhle pocit zažívat denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.8.26 17:34

Copak krásný pocit z prvního objetí…
Počkej na ten super pocit z prvního ojetí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35161
11.8.26 18:16

To chápu, ale dost to mění situaci. Když máš doma chlapa, tak je to jiný, než kdybys byla sama. Ale jestli máš doma chlapa, který je na tebe hnusnej, tak je jasný že roztaješ, když je jiný hodný no. Ty jsi s ním dál v kontaktu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14899
11.8.26 18:27

Nechej to volně, co se z toho vyvine, ale řeš si zároveň situaci doma ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.8.26 18:31

@arinecka já vím, připadám si jako kdybych jen přežívala a dělá schválně to že mě vyčerpává abych neměla sílu podnikat další kroky proti němu natož odejít, říká že jestli odejdu tak mi bude dělat potíže všude a bude mi dělat život nepříjemný, mám často výpadky paměti už mi asi tělo dává dost najevo že už to nezvládá, nejsme s tím mužem v kontaktu ale máme tam zase jet za pár měsíců. Nechci hned do jiného vztahu spíš by mi pomohlo se hodit trochu do klidu a užít si prostě jen náruč hodného muže a ne pořád jen nějaké výčitky a nervozitu

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.8.26 18:33

Ale co já vím třeba jsem si to jen vyložila blbě, ráda bych se z něčeho zase těšila a měla radost ze života

• Citovat
  • Upravit
37107
11.8.26 18:43

Jen tě depta a vyhrožuje aby si mu nezdrhla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5417
11.8.26 18:43
@syslomil píše: Více

Když je chlap ha.jzl od prvního dne, tak s ním nekukám a nepořizuji si děti, asi tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2756
11.8.26 18:56
@884135 píše: Více

Tak jasně, ale na to už je v tomto případě pozdě. Já fakt nechápu, proč mají některé ženy pocit, že si musí nechat všechno líbit a pořád se drží vztahu, kde se k nim chlap chová jak k hadru. A dokonce ho ještě milují :think: Kde berou ten pocit, že to musí nějak vydržet a rozchod nepřipadá v úvahu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.8.26 19:03

@884135 takovýhle výrazy bych si nechala pro sebe, nevím co z toho máte, taky bych byla teď chytřejší, měla jsem nízký věk a nějak jsem nechápala v co ještě se to může rozvinout dál, víte ono když máte z toho člověka strach a pak přijde a omluvou že ho to mrzí že se polepší vždy mu to vydrželo pár dní takže jsem byla zas spokojená a hlavně jsem v tu chvíli ani nevěděla jak bez peněz a bydlení mám odejít ne každý má možnost jít zpět k rodině, já v podstatě žádnou nemám

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.8.26 19:06

O mém životě ani situaci nevíte nic ani jak co probíhalo, to by jste si museli asi pustit dokumenty o domácím násilí aby jste to trochu pochopili jestli je to ve vašich silách tedy

• Citovat
  • Upravit
5417
11.8.26 20:04

Bez peněz, bydlení, bez rodiny a přesto si pořídím na psí knížku rovnou dvě děti s hrubiánem? Každý svého osudu strůjcem. A kde je řečeno, že ten jiný bude po období sladkých řečí jiný? A bude chtít vychovávat dvě cizí děti? Pozor na tu chemii v mozku, bývá zrádná. Už jednou se to jaksi nepodařilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zvedava1
11.8.26 20:10

Kolik je dětem?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie