Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Božínku, to muselo být ale romantické
Bravíčko má dnes soutěž o nejsladší a nejromantičtější slátaninu.
@Anonymní píše: Více
Proč jsi s chlapem, který je na tebe od začátku vztahu velmi zlý a máš s ním děti?
@syslomil píše: Více
Takže doma má chlapa, co je na ní hnusnej že? A teď se objevil super chlap, co dával dokonce pozor na děti ![]()
@arinecka píše: VíceŽe má dvě děti bez svatby s nějakým cizincem
@884135 píše: Více
Tak asponˇušetří za rozvod, až se bude tulit s tím novým ![]()
Ale teda, takhle hloupý dotaz od ženy co má už dvě děti jsem nepobrala.
@884135 píše: Více
Myslím že ne, to by needitovala příspěvek, a pěkně by to tam nechala, aby to bylo zajímavější ![]()
@arinecka píše: VíceČuchám čuchám podměrečné IQ, normální dospělá ženská s dvěma dětmi by snad s takovou cukrkandlovou historkou neběžela zakládat téma a neprožívala to jak viktoriánská panna.
@arinecka protože jsem si uvědomila že nechci tolik soukromí popisovat do detailů, zajímal mě názor, nemám kamarádku se kterou bych se mohla pobavit
@884135 jezisi tak na to nereagujte nechápu to bez vašeho komentu by se to neobešlo
@Anonymní píše: Více
Podstatné je jestli jsi ho, tam,, cítila. Pokud ano.. je už vlastně ruka v rukávě. Z jeho strany šlo tím pádem o opravdový, časem možná i hluboký zájem.
Ahoj ženy, chtěla bych se zeptat na váš názor, Teď k věci, poznala jsem muže na dovolené nepije alkohol, je spolehlivý a nekonfliktní dokonce i dětem se věnoval s dával na ně pozor aby se jim nic nestalo, on sám děti nemá, hezky se na mě vždy usmíval bylo mi s ním hezký a cítila se v bezpečí tak jako dlouho ne. Každopádně při loučení jsem ho objala asi trochu víc něžněji a já se cítila fakt krásně jako dlouho ne, pustila jsem se z objetí a chystala se na objetí druhé osoby která tam byla aby to nevypadalo blbě jenže on mě pořád držel v objetí dost pevně, co si o tom myslíte vy? Stále to nemohu pustit z hlavy a přemýšlím nad tím. Možná jsem jen moc domýšlivá.
Příspěvek upraven 11.08.26 v 15:45