Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj!
Po dlouhých letech bude opět v Šumperku kraso. Pro víc informací mi napište prosím SZ. Budu se těšit a doufám, že účast bude hojná.
![]()
Dobrý den chtěla jsem se zeptat jestli je to krasobruslení ještě možné.
Chtěla bych příhlásit dceru.
Děkuji
Ivet
Ahojky holky,
chtěla bych se s vámi poradit. Moje dcera by ráda začala chodit do krasobruslení. Základy bruslení umí. Problém je v tom, že má už 14 let. Co si o tom myslíte? Já osobně mám pocit, že už je moc pozdě.
Díkyy za odpovědi
![]()
@Mončake Ahoj, pozdě není nikdy na nic.
Pokud je někdo pohybově nadaný, tak má celkem rychlý pokrok v učení. Pokud chce chodit do krasa, určitě bych ji tam přihlásila. Nekupovala bych pro začátek drahé vybavení, je to jako se vším u dětí i dospívajících, pro něco se nadchnou a pak je to přestane bavit. Pokud by tvoje dcera měla i zájem účastnit se závodů, tak sice už by měla v krasobruslení malou šanci dostat se do toho typu závodů, které jsou v televizi, ale dnešní systém soutěží umožňuje prezentaci i těm, kteří začali pozdě, kolikrát začnou i víc jak třicetileté maminky, které do bruslení dovedou svoje děti a začne se jim to taky líbit. Pro ukázku ze soutěže v kategorii Adult B: https://www.youtube.com/watch?…