Kamarádi Uherské Hradiště a okolí, Osvětimany

247
26.9.15 20:19

Kamaradi UH a okoli (Osvetimany...)

Ahojte, do Vánoc se budu stěhovat kousek za UH do jedné prdelky, kde nic není smutně se usmívá…akorát v UH a tam v okolí nikoho neznám, což je můj hlavní blok, proč se mi tam vůbec nechce. Celej život sem zatím byla mezi lidma, podnikala různý akce, „nepostála“ na místě…akorát teďkom čekám mimčo a představa, že se mám stěhovat z velkýho města, kde je všechno (všemožný vyžití, kamarádi!!, rodina, x milion možností k čemukoliv - prostě nikdy nejseš sama, práce…) do zapadákova, kde je pár baráčků, milion důchodců, kolem hospody x ožralejch lidí je DOST DĚSIVÁ!…kdo se mě ujme a přivede na chuť UH a tamního kulturního dění? :-)
A něco málo o mně - je mi 29 a cekam prvni mimco (je mi jedno, jestli Ty máš 20 - 35, věk neřešim…ač vypadám prej na 17 :-D ), miluju pohyb, snowboard a hory vůbec, volejbal, turistiku, cestování…poznávání nových lidiček, nerada su sama, mám ráda, když se kolem mě něco děje :-)…mám ráda kulturu, fotografování…ač su aktivní, tak miluju si jen tak sednout do trávy a udělat piknik bo do čajky :-)…nebo si lehnout k vodě s dobrou knížkou (ale na to „ležení“ zatim nebylo moc času - vždycky zvítězí cestování bo sport :-D :-D ).

Tož snad sem vás neodradila :-D :-D…a budu ráda, když vás info neodradí a ozvete se :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
140233
26.9.15 20:39

@beegitka no,mě bys určitě odradila. První, co uděláš, nadáváš na dědinu, kde ještě ani nebydlíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
26.9.15 20:50

@beegitka ahoj, budeš bydlet kousek. Osvětimany mají fajn vlek pro děti a krásný srub, kam chodime na středověké večeře. Je tam nádherně. Pro mě je Slovácko jeden z nejhezčích oblastí republiky, tak nefnukej :mrgreen: je mi taky 29. Bydlim mezi UH a Zlínem a přechodně na Valašsku. Jen časově je to s námi bída..Nestíháme momentálně ani návštěvy sourozenců a kamarádů. Ale jsem tady..kdyby cokoli :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
26.9.15 20:53

@mojmira no…holt nejsu zvykla na samy duchodce a opilce, ale na lidi, se kteryma se da inteligentne bavit, staci mi, kdyz dojedu k nasim, co tam musi resit za problemy (na svy zahrade se opaluji nahore bez, dovoli si na svy zahrade byt v trenkach, maji takovy makovy auto, maji takovou makovou pracu…opravdu nejsu zvykla na takovyto drby, pomlouvani a malomestactvi - kor sem zvykla na normalni lidi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140233
26.9.15 20:58
@beegitka píše:
@mojmira no…holt nejsu zvykla na samy duchodce a opilce, ale na lidi, se kteryma se da inteligentne bavit, staci mi, kdyz dojedu k nasim, co tam musi resit za problemy (na svy zahrade se opaluji nahore bez, dovoli si na svy zahrade byt v trenkach, maji takovy makovy auto, maji takovou makovou pracu…opravdu nejsu zvykla na takovyto drby, pomlouvani a malomestactvi - kor sem zvykla na normalni lidi…

teď jsi tomu dala.Ty myslíš, že na vesnici nežijí normální lidé? jen ve městě? že tam nejsou inteligentní lidé? prosím tě nepovyšuj se. A hlavně, když ti to všechno vadí, tak se tam nestěhuj a nebudeš muset tohle řešit a budeš se moct opalovat na zahradě na hoře bez.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
26.9.15 21:11

@LennaZS juu :-)…o vleku vim, to je super! Vyzkousela sem v zime a hned jak bude mimco chodit, tak to bude mit povinny :-D…mne Slovacko zatim nezaujalo, su na kopce a tak…tyyjo Valassko je nadherne :-)…jinak z CR miluju Sumavu, sem si vzdycky predstavovala, ze tam budu mit chatku :-)…nestihate kvuli mimcu? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
26.9.15 21:15

@beegitka tak my máme tři děti. Na Valašsku máme roubenku, tady na Slovácku, na vesnici rodinný domek s bazénem, máme Land Rover a motorku Africu. Myslis, že budeme dost hogo fogo? Tyy jo, promiň, ale tvůj příspěvek viz výše se mě snad i trochu dotkl. Jsem hrozně moc hrdá Moravanka a vesnicanka k tomu… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
26.9.15 21:16

Proč a odkud se sem stehujete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
26.9.15 21:17

@mojmira samoze zijou :-D…jen tady a u nasich ne…navic vetsina lidi z vesnic prcha za praci bo vzdelanim pryc, takze tak ;-)…vis, kdyz zijes ve meste, tak se NIKDO nestara o to, co delas, jak se oblikas, co mas a tak…kazdej se stara o sebe! Coz je hodne dulezity! ;-)…jako ja byla jako prvni, kdyz sem tam dojela poucovana, jak vesit pradlo, aby nas nepomluvili sousedi…jako kde to sme?? Toto mi opravdu normalni bohuzel neprijde…
A k temu stehovani - NIKDY bych se tam nestehovala, ale bohuzel musim…a muz nechce ani do podnajmu do UH bohuzel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
26.9.15 21:18

A nestihame proto, že jsme pracovně vytížení. K tomu starost o dva domy, tři prcci a když už čas je, tak hodně cestujeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1349
26.9.15 21:27

Taky jsem docela hrdy moravan nechapu jak nekdo muze rict ze Uh a okoli je hrozne vzdit tu jsou strasne krasne mista a zajimave

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
26.9.15 21:31

Dle nářečí ale musíš pocházet taky někde z Moravy, ne? Začala jsi dost nešťastně. Nebylo by lepší jít bydlet někam, kde by Ti to vyhovovalo? Takhle budeš nešťastná. A naopak, trend je návrat na vesnice. Do přírody a mít dvě auta a do práce do města dojíždět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140233
26.9.15 21:32

@LennaZS Slovácko,to je moje srdeční záležitost. Nebydlím na vesnici, ale řeči o důchodcích, neinteligentních lidech ap mě velice vytočily. S takovou určitě zakladatelka najde plno kamarádek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1349
26.9.15 21:34
@LennaZS píše:
Dle nářečí ale musíš pocházet taky někde z Moravy, ne? Začala jsi dost nešťastně. Nebylo by lepší jít bydlet někam, kde by Ti to vyhovovalo? Takhle budeš nešťastná. A naopak, trend je návrat na vesnice. Do přírody a mít dvě auta a do práce do města dojíždět…

ma tu napsane brno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
26.9.15 21:39

@mojmira proto jsem ji psala, že začala velice nešťastně. Toto se musí tady těch lidí fakt dotknout. A pokud se sem MUSÍ stěhovat, tak to ji moc lituji. Ne proto, že je to tady samý buran a opilec (ano, i já snidam na terase bílé víno :lol: ), ale proto, že něco musí. Já tady ziju dobrovolně a nikdy by mě manžel nenutil žít tam, kde nechci. Vždy jde najít jiný kompromis. Toto je na tom to smutné. Zvlášť Osvětimany jsou krásné, hodně spojené s přírodou..to je pro mě moc důležité..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová