Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte, do Vánoc se budu stěhovat kousek za UH do jedné prdelky, kde nic není smutně se usmívá…akorát v UH a tam v okolí nikoho neznám, což je můj hlavní blok, proč se mi tam vůbec nechce. Celej život sem zatím byla mezi lidma, podnikala různý akce, „nepostála“ na místě…akorát teďkom čekám mimčo a představa, že se mám stěhovat z velkýho města, kde je všechno (všemožný vyžití, kamarádi!!, rodina, x milion možností k čemukoliv - prostě nikdy nejseš sama, práce…) do zapadákova, kde je pár baráčků, milion důchodců, kolem hospody x ožralejch lidí je DOST DĚSIVÁ!…kdo se mě ujme a přivede na chuť UH a tamního kulturního dění? ![]()
A něco málo o mně - je mi 29 a cekam prvni mimco (je mi jedno, jestli Ty máš 20 - 35, věk neřešim…ač vypadám prej na 17
), miluju pohyb, snowboard a hory vůbec, volejbal, turistiku, cestování…poznávání nových lidiček, nerada su sama, mám ráda, když se kolem mě něco děje
…mám ráda kulturu, fotografování…ač su aktivní, tak miluju si jen tak sednout do trávy a udělat piknik bo do čajky
…nebo si lehnout k vodě s dobrou knížkou (ale na to „ležení“ zatim nebylo moc času - vždycky zvítězí cestování bo sport
).
Tož snad sem vás neodradila
…a budu ráda, když vás info neodradí a ozvete se ![]()
@beegitka no,mě bys určitě odradila. První, co uděláš, nadáváš na dědinu, kde ještě ani nebydlíš.
@beegitka ahoj, budeš bydlet kousek. Osvětimany mají fajn vlek pro děti a krásný srub, kam chodime na středověké večeře. Je tam nádherně. Pro mě je Slovácko jeden z nejhezčích oblastí republiky, tak nefnukej
je mi taky 29. Bydlim mezi UH a Zlínem a přechodně na Valašsku. Jen časově je to s námi bída..Nestíháme momentálně ani návštěvy sourozenců a kamarádů. Ale jsem tady..kdyby cokoli ![]()
@mojmira no…holt nejsu zvykla na samy duchodce a opilce, ale na lidi, se kteryma se da inteligentne bavit, staci mi, kdyz dojedu k nasim, co tam musi resit za problemy (na svy zahrade se opaluji nahore bez, dovoli si na svy zahrade byt v trenkach, maji takovy makovy auto, maji takovou makovou pracu…opravdu nejsu zvykla na takovyto drby, pomlouvani a malomestactvi - kor sem zvykla na normalni lidi…
@beegitka píše:
@mojmira no…holt nejsu zvykla na samy duchodce a opilce, ale na lidi, se kteryma se da inteligentne bavit, staci mi, kdyz dojedu k nasim, co tam musi resit za problemy (na svy zahrade se opaluji nahore bez, dovoli si na svy zahrade byt v trenkach, maji takovy makovy auto, maji takovou makovou pracu…opravdu nejsu zvykla na takovyto drby, pomlouvani a malomestactvi - kor sem zvykla na normalni lidi…
teď jsi tomu dala.Ty myslíš, že na vesnici nežijí normální lidé? jen ve městě? že tam nejsou inteligentní lidé? prosím tě nepovyšuj se. A hlavně, když ti to všechno vadí, tak se tam nestěhuj a nebudeš muset tohle řešit a budeš se moct opalovat na zahradě na hoře bez.
@LennaZS juu
…o vleku vim, to je super! Vyzkousela sem v zime a hned jak bude mimco chodit, tak to bude mit povinny
…mne Slovacko zatim nezaujalo, su na kopce a tak…tyyjo Valassko je nadherne
…jinak z CR miluju Sumavu, sem si vzdycky predstavovala, ze tam budu mit chatku
…nestihate kvuli mimcu? ![]()
@beegitka tak my máme tři děti. Na Valašsku máme roubenku, tady na Slovácku, na vesnici rodinný domek s bazénem, máme Land Rover a motorku Africu. Myslis, že budeme dost hogo fogo? Tyy jo, promiň, ale tvůj příspěvek viz výše se mě snad i trochu dotkl. Jsem hrozně moc hrdá Moravanka a vesnicanka k tomu… ![]()
@mojmira samoze zijou
…jen tady a u nasich ne…navic vetsina lidi z vesnic prcha za praci bo vzdelanim pryc, takze tak
…vis, kdyz zijes ve meste, tak se NIKDO nestara o to, co delas, jak se oblikas, co mas a tak…kazdej se stara o sebe! Coz je hodne dulezity!
…jako ja byla jako prvni, kdyz sem tam dojela poucovana, jak vesit pradlo, aby nas nepomluvili sousedi…jako kde to sme?? Toto mi opravdu normalni bohuzel neprijde…
A k temu stehovani - NIKDY bych se tam nestehovala, ale bohuzel musim…a muz nechce ani do podnajmu do UH bohuzel…
A nestihame proto, že jsme pracovně vytížení. K tomu starost o dva domy, tři prcci a když už čas je, tak hodně cestujeme.
Taky jsem docela hrdy moravan nechapu jak nekdo muze rict ze Uh a okoli je hrozne vzdit tu jsou strasne krasne mista a zajimave
Dle nářečí ale musíš pocházet taky někde z Moravy, ne? Začala jsi dost nešťastně. Nebylo by lepší jít bydlet někam, kde by Ti to vyhovovalo? Takhle budeš nešťastná. A naopak, trend je návrat na vesnice. Do přírody a mít dvě auta a do práce do města dojíždět…
@LennaZS Slovácko,to je moje srdeční záležitost. Nebydlím na vesnici, ale řeči o důchodcích, neinteligentních lidech ap mě velice vytočily. S takovou určitě zakladatelka najde plno kamarádek.
@LennaZS píše:
Dle nářečí ale musíš pocházet taky někde z Moravy, ne? Začala jsi dost nešťastně. Nebylo by lepší jít bydlet někam, kde by Ti to vyhovovalo? Takhle budeš nešťastná. A naopak, trend je návrat na vesnice. Do přírody a mít dvě auta a do práce do města dojíždět…
ma tu napsane brno
@mojmira proto jsem ji psala, že začala velice nešťastně. Toto se musí tady těch lidí fakt dotknout. A pokud se sem MUSÍ stěhovat, tak to ji moc lituji. Ne proto, že je to tady samý buran a opilec (ano, i já snidam na terase bílé víno
), ale proto, že něco musí. Já tady ziju dobrovolně a nikdy by mě manžel nenutil žít tam, kde nechci. Vždy jde najít jiný kompromis. Toto je na tom to smutné. Zvlášť Osvětimany jsou krásné, hodně spojené s přírodou..to je pro mě moc důležité..