Krátká menstruace

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1595
2.4.12 09:47

jojo, to mám stejně :D je to na palici kolikrát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
martina910
18.9.12 08:44

Dobry den, chtela jsem se zeptat s pritelem se snazime o miminko prvni mesic. Menstruaci jsem sice dostala ale trvala jen den a pul, Ten prvni den byla celkem silna. Je mozne ze bych mohla byt tehotna?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.5.13 20:15

Ahoj holky uz mam dva mesice za sebou velmy kradkou menstruaci trvala jen dva dny pak nic mam ji normalne 5dni, test vysel negatyvni tak nevym co by to mohlo bytmiminko neplanuju jinak se omlouvam za anonym moje sestra sem chodi a je to velke drbna :-) snad mate nekdo tu skusenost moc dekuju

• Citovat
  • Upravit
1104
17.5.13 20:22

Zajdi si na gyndu a nauč se češtinu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LauraDS
17.5.13 21:25

Co myslíte?

Ahoj, prosím o radu, s přítelem se už nějakou dobu snažíme o mimi, ale nějak se to stále nedařilo, HA jsem brala naposledy před 4 lety…Teď jsem měla o týden zpožděnou menstruaci, a když přišla trvala jenom 2 dny, velmi slabé krvácení a pak už spíš jen slabé špinění, obvykle mám 5 dní menstruaci a k tomu mě neustále bolí prsa, což bylo většinou jen den či dva před menstruací…test mi vyšel negativní, myslíte, že mohu ještě doufat?

• Citovat
  • Upravit
214
12.7.15 12:36

Ahoj holky, měla bych dotaz.. používám antikoncepční kroužky Nuvaring asi čtvrtý měsíc… vždy byla menstruace bezproblémová a hlavně dorazila dva dny po vytažení kroužku. Tento měsíc dorazila po čtyřech dnech, teda pokud se dá o menstruaci vůbec mluvit. První den jsem jen špinila, druhý den velice slabé krvácení a na večer ve směs bez známek menstruace. Ráda bych se zeptala zda je nějaká šance, že bych mohla být těhotná? S přítelem jsme měli nechráněný styk asi tři týdny zpátky a pár hodin na to jsem dostala menstruaci. Předem děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.11.15 14:18

Ahijky holky, s přítelem se snažíme o miminko už 2 měsícem beru Duphaston a do toho kyselinu listovou. ted jsem dostala menctruaci o 3 dny déle a trvala jen 2 dny. myslíte, že mážu být těhotná? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
22.11.15 14:25

Řekla bych že ne. důvodem krátké menstruace může být nízká děložní sliznice nebo hormonální porucha…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.11.15 14:58

No uvidíme. raději si zajdu k doktorce. protože se mi to nikdy jindy nestalo a hlavně každou chvíli zvracám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
666
22.11.15 16:22

Já to tak měla když jsme byli na dovolené. Byla jsem ráda, že jsem si to odbyla tak rychle a neobtěžuje mě to tam a víc jsem to neřešila. To teda nebylo jen jeden den, ale asi tři a hrozně slaboučce. Až další měsíc jsem zjistila, že jsem těhotná.:)Předtim mi to nějak ani nedošlo, že to je vlastně divný. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
666
22.11.15 16:26

@Sandra.kampf Tak to je skoro jasné, když i zvracíš. Tak přeju at to tak opravdu je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
22.11.15 18:14

Tak já tě možná potěším, já když měla tohle v září, tak jsem hned pak otěhotněla ;)Přeji to samé! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.11.15 19:03

Holky moc vám děkuji. zítra se objednám, tak jsem zvědavá. moc by jsme si to přáli. pak vám napíšu :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.11.15 09:56

Ahojky holky, tak jsem byla u doktorky a ta mi vzala krev, ale podle krve nic, ale pořád je mi blbě, tak já nevím. když jsem otěhotněla v Březnu, tak jsem to měla podobně. také podle krve nic, tak mi doktor píchnul injekci a menctruace nepřisla a po 14dnech jsem zjistila, že jsem těhotná, ale dlouho to netrvalo a potratila jsem… :,( už jsem z toho na prášky. strašně by jsme chtěli miminko, ale pořád se to nedaří :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
26.11.15 10:10

Ahoj holky, pardon že se vám sem pletu ale mám dotaz.beru duphaston na úpravu cyklu, MS po něm chodila nepravidelně ale byla.asi před třemi měsíci jsem začala k tomu ještě kapat gynex a minulý cyklus byl rovných 28dni. Jenže teď jsem asi 25.den začala hodně silně špinit, pak to jeden den bylo víceméně normální krvácení a další den zase silné špinění. tím to víceméně skončilo a teď už jsou to jen takový dozvuky špinění. Vůbec nevím zda to považovat za ms… Vlastně jsem krvácela jen jeden den a k tomu dva dny silně špinila, bylo to na tampón, sila ms ale hnědé barvy… Máte ss někdo podobnou zkušenost? nechci zbytečně plašit k MUDr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí