Krátké pásy v autosedačce

91
8.1.15 20:26

krátké pásy v autosedačce

Ahoj vím, že se tady už mockrát řešily pásy u autosedaček. Chtěla jsem se zeptat jestli se nedá koupit nové delší pásy dovnitř autosedačky. Máme Romer a malá má 3 roky a hodně ji táhnou pásy na ramínkách, zvlášť teď, když je zima a jezdí hodně oblečená. Povolit už nejdou a moc se nám nechce kupovat nová autosedačka. Kilově nám ještě vyhovuje. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
412
8.1.15 20:27

Do autosedacky se nema davat dite oblecene do zimni bundy a pod. Max do svetru… Pak by ty pasy mely byt dostatecne. Obzvlast u tohoto typu autosedacky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
8.1.15 20:28

Dite se do auta pasa bez bund.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
8.1.15 20:28

A pasy mají byt dotahle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101603
8.1.15 20:29

@beruškaJ Sundej bundu ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13750
8.1.15 20:38

Přesně tak, dítě má být bez bundy, mohlo by jinak z pásů vylítnout. A pásy samozřejmě dotažené na max. Lepší je dát do auta deku a dítě přikrýt, pak se může samo odkrýt, když je v autě už teplo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101603
8.1.15 20:39

@AnastazieB Případně přikrývám svoji bundou, ta má výhodu, že není na rozdíl od deky vymrzlá… pravda, u 2 dětí už je to problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
8.1.15 20:45

Jak píší holky, bundu dolů a ještě bych zkontrolovala, jestli už nejsou pásy vzadu vedené pod ramínky, to by už do větší musela, synovi byla romer safefix plus taky ještě dobrá váhově i výškově by v ní ještě vydržel, ale pásy měl už pod ramínky, takže nebylo zbytí a musel do větší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
8.1.15 21:18

No, to musí být bezva v mínus deseti, mně kdyby někdo sundal bundu, tak budu řvát jak tur… Navíc je to fakt dost nepraktické - při krátkých cestách… Máme autosedačku s pultíkem a nemusíme tohle vůbec řešit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
8.1.15 21:32

Při výběru autosedačky mě teda tohle vůbec nenapadlo. Máme sedačku s pultíkem, tak to nemusím řešit. Opravdu dětem sundaváte bundu, při upínání pásy? Já si to ve velké zimě vůbec nedovedu představit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25143
8.1.15 21:32

@beruškaJ A co posunout výše tu opěrku hlavy? To snad ještě nemá nejvýš? Pokud ano, popřemýšlela bych o větší sedačce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25143
8.1.15 21:33

Máme auto venku, nevím, jak bych ho tam dala bez bundy i když je „jen“ nula :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
8.1.15 21:36

Máme stejnou sedačku a ve 3 letech už je ve větší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101603
8.1.15 21:37

@Naty12 Ano, sundavám, já si zas nedovedu představit, že mi budou hodinu cesty mrznout ruce na volantu, aby se mi dítě neupeklo v bundě. Pokud není zrovna vyloženě mráz, tak i děti do toho auta chodí jen v mikině, ale parkujeme tedy hned před vchodem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
8.1.15 21:39

@j.a.n.i1 Tak u delších cest to chápu, to si sundávám bundu i já, ale když se jedná o převoz, kdy se auto ani nestačí celé prohřát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí