Krátký dotazník do zápočtové práce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Reakce:
1. Ano - produktové školení, time management, stress management, excel
2. Ano - produktové školení, time management, stress management, excel
3. Ne
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
1. Ano. BOZP a dále neustálé porady ohledně nových pracovních postupů.
2. Souhlas s anonymem. Zájem netřeba, školení je povinné. Máme možnost i dobrovolných jazykových kurzů, ale já mám jazyk dobrý, takže mě to nezaujalo.
3. Pokud přijde nový spolupracovník, tak samozřejmě musím zaučovat. Jinak ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
1. Bezpečnost, školení řidičů, pro elektrikáře vyhláška 50? (číslem si nejsem jistá), poslední dobou GDPR, školení k SAP, k e-spisu, PO
2. školení které mám ke své pozici je „příkazem“
3. neškolím
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
1 ano. soft skills, odborna skoleni, PC - jakykoliv program si vyberu, manazerska skoleni (od vedeni lidi az po supply chain), pokud najdu neco, co mi prijde prinosne, vetsinou se to da zaridit individualne taky vc. školení v zahranici.
2 ano. vicemene o vsechno v 1
3 ano. jsem v seniorni (ne manazerske) pozici, takze jsem uz i vytvarela skoleni a skolila
- Citovat
- Upravit
Ano, vyplývající z profese, zdr sestra.
Ne, mám zájem o vzdělávání jako takové, o školení typu desinfekce atp. ne.
Ne
- Citovat
- Upravit
Pracuji ve školství, malá, venkovská, zaostalá škola, kde ředitel je škrt.
1. Ne (kromě BOZP). Zaměstnavatel sice každoročně nabízí, že v případě zájmu si můžeme vybrat školení, ale většina návrhů je poté zamítnuta.
2. Mám. Můj obor mě zajímá a ráda bych se v něm zdokonalovala. Např. efektivní práce s dětmi, netradiční metody výuky, přístup k problémovým dětem, přístup k inkluzi…
3. Ne
Absence školení a ředitelův nezájem jsou jedním z důvodů, proč si hledám nové místo.
- Citovat
- Upravit
1. Minimálně školení bezpečnosti práce, to je snad všude
Zaměstnavatel častečně přispívá na semináře, konference, kurzy v rámci celoživotního vzdělávání.
2. Zájem ani není potřeba, je to povinnost v rámci profese - celoživotní vzdělávání.
3. Ne