Krátký pohlavní styk

Anonymní
11.2.24 20:47

Krátký pohlavní styk

Ahoj,

vím, že podobných příspěvků je tu řada. Zkusím tak shrnout v čem je můj dotaz jiný. Partner má podle webu průměrnou výdrž v posteli okolo 5 min, ve druhém kole to není lepší. Nemám dlouhodobou zkušenost, ale přemýšlím, zda za to stojí ji budovat.

Z předchozích zkušeností vím, že mi sexuální styk z hlediska uspokojení nic jiného nenahradí, udělám se i jinak, ale uspokojení netrvá tak dlouho a nejsem zvyklá se za sex udělat jednou (ani při masturbaci) a být spokojená. Předchozí sex trval běžně okolo 45 min.

Má tady někdo zkušenost, že by se po čase z 5 min stalo někdy aspoň 15-30 min, nebo když zlepšení nastane, tak o 1-2 min? (A někdy nemyslím jednorázově, ale dlouhodobě…)

Nečekám o komentáře typu ať začne užívat chemické přípravky, aby mě byl schopen někdy uspokojit, nebo že si mám zvyknout na nový standard. Už se za tu dobu znám a vím, co od toho čekám.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
11.2.24 20:55
@Anonymní píše:
Ahoj,

vím, že podobných příspěvků je tu řada. Zkusím tak shrnout v čem je můj dotaz jiný. Partner má podle webu průměrnou výdrž v posteli okolo 5 min, ve druhém kole to není lepší. Nemám dlouhodobou zkušenost, ale přemýšlím, zda za to stojí ji budovat.

Z předchozích zkušeností vím, že mi sexuální styk z hlediska uspokojení nic jiného nenahradí, udělám se i jinak, ale uspokojení netrvá tak dlouho a nejsem zvyklá se za sex udělat jednou (ani při masturbaci) a být spokojená. Předchozí sex trval běžně okolo 45 min.

Má tady někdo zkušenost, že by se po čase z 5 min stalo někdy aspoň 15-30 min, nebo když zlepšení nastane, tak o 1-2 min? (A někdy nemyslím jednorázově, ale dlouhodobě…)

Nečekám o komentáře typu ať začne užívat chemické přípravky, aby mě byl schopen někdy uspokojit, nebo že si mám zvyknout na nový standard. Už se za tu dobu znám a vím, co od toho čekám.

tak zalezi, kolik vam je… ja mel kdysi taky kratkou vydrz, ale da se to natrenovat tak, ze clovek vydrzi hodiny… ale kdyz potrebuje a chce, je do minutky

• Citovat
  • Upravit
8367
11.2.24 21:14
@Anonymní píše:
Ahoj,

Nečekám o komentáře typu ať začne užívat chemické přípravky, aby mě byl schopen někdy uspokojit, nebo že si mám zvyknout na nový standard. Už se za tu dobu znám a vím, co od toho čekám.

Průměrnou výdrž 5 minut? To jsou fakt nějaká oficiální data? To by nemělo ani cenu se svlékat ne? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.2.24 21:47

Tak 5 min je hodně málo, 45 min by mě zas asi už ani nebavilo, když beru v potaz to, že je sex po letech několikrát týdně. Za mě ideál těch 20 min, myslela jsem, že to je i průměr. myslím, že normální chlap by to měl být schopný regulovat. Třeba tak, že chvilku přestane, změní polohu a tak.

• Citovat
  • Upravit
107636
11.2.24 21:49
@Anonymní píše:
Ahoj,

bohužel…sedm let…ale bylo to o něco delší než pet minut

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
11.2.24 21:49
@rmot píše:
Průměrnou výdrž 5 minut? To jsou fakt nějaká oficiální data? To by nemělo ani cenu se svlékat ne? :)

Taky si říkám…. Když vezmu, jak u nás trvá sex dlouho, tak přemýšlím, kolik chudáků musí mít třicetivteřinovej sex, aby se to zprůměrovalo….

• Citovat
  • Upravit
610
14.2.24 10:29

Co by některé daly za 5 minut! Ale vážně, je to dané od přírody, jde tomu pomoct i bez chemie. Některým pomáhá alkohol, který snižuje citlivost. Slyšela jsem, že i kratom má podobné účinky.

Ale že by se to „přeučil“, tomu moc nevěřím, evolučně a geneticky je rychlá akce výhodná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
14.2.24 10:36

Hodně záleží na tom, jak se k tomu staví chlap. Poznal jsem to na sobě. Pokud se chce jen uvolnit, tak 5 min bohaté stačí, skoro jako by to udělal sám sobě, ale s partnerkou. Na druhou stranu, pokud chci užít celý proces, tak spěchat nikam nebudu, když je nutné, tak se zpomalim, pak dále. A určitě 5 minut nestačí pokud se mi to všechno líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí