Krční mandle u dětí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
9.5.19 12:20

Krční mandle u dětí

Ahoj holky, už jsem zoufalá. Nemáte někdo zkušenost se zvětšenými krčními mandlemi u dětí? Začalo to angínou, dvě po sobě, čtvery antibiotika. Od té doby má pořád obrovské ty mandle, doktorka už nechce dávat další ATB, ale uznává, že to má velké. Stěry byly OK. Dítě si na nic nestěžuje, nemá teploty, nebolí ho to, jen když polyká větší kus jídla, tak ho to prý škrábne. Ale slyším, že i když polyká sliny, jde mu to ztěžka. Dětská doktorka říkala, že už jedině na ORL. Čtu si různé články a chtěla bych se operaci vyhnout. V noci trošku chrápe, ale to celý život, nic hrozného. Celých 5 let nebyl nijak nemocný, žádná angína, jen max chřipka.
Máte někdo zkušenost? Četla jsem i o zástavách dechu v noci, ale to bych musela být celou noc vzhůru abych na něco přišla. Mám strach, že na ORL to budou chtít okamžitě řezat.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21311
9.5.19 12:21

Dokud na to orl nezajdes, tak nebudeš vědět, jaký postup zvolí. Tam bych začala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2128
9.5.19 14:32
@Anonymní píše:
Ahoj holky, už jsem zoufalá. Nemáte někdo zkušenost se zvětšenými krčními mandlemi u dětí? Začalo to angínou, dvě po sobě, čtvery antibiotika. Od té doby má pořád obrovské ty mandle, doktorka už nechce dávat další ATB, ale uznává, že to má velké. Stěry byly OK. Dítě si na nic nestěžuje, nemá teploty, nebolí ho to, jen když polyká větší kus jídla, tak ho to prý škrábne. Ale slyším, že i když polyká sliny, jde mu to ztěžka. Dětská doktorka říkala, že už jedině na ORL. Čtu si různé články a chtěla bych se operaci vyhnout. V noci trošku chrápe, ale to celý život, nic hrozného. Celých 5 let nebyl nijak nemocný, žádná angína, jen max chřipka.
Máte někdo zkušenost? Četla jsem i o zástavách dechu v noci, ale to bych musela být celou noc vzhůru abych na něco přišla. Mám strach, že na ORL to budou chtít okamžitě řezat.

Začala bych ORL a klidně zkusila mezitím něco přírodního, u nás pomáhá Streptokill. Zkusila bych klidně i alternativu ve formě homeopatik.Cokoliv.Taky by se mi nechtělo do trhání. Ale určitě bych se jako první šla na to ORL aspoň poradit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí